BröllopsGuiden

Lotta. Bröllop sommar 2013

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2013-02-11 17:10:01

Fotograf, frisör,blommor och tårtleverantör bokad!

Mycket har skett de senaste dagarna, har bokat fotograf, frisör, blommor och tårtleverantör! Att jag kunnat boka allt detta beror på att där vi har festen, Hovs Hallar i Båstad, har bra kontakt med dessa och använder dem som leverantörer. Jätteskönt att få nummer och uppgifter direkt till de leverantörer som är bra! Vet ju dock inte ännu om de är bra, men de har levererat till många bröllop som har hållits där vi ska ha festen, och har pratat med alla så det känns bra!

I påsk åker vi ner och träffar alla dessa för enskild konsultation. Ska se till att hitta lite inspiration till frisyrer, tårtor och blommor, kanske ni vet var man kan hitta detta?

Om någon ska gifta sig i närheten där vi ska gifta oss (Hov i Båstad) och vill veta vilka leverantörer vi ska använda oss utav så är det bara att höra av er till mig!

Vårt bröllop ska gå i champagnefärg, så här är lite bilder som jag hittat som jag tycker om! Vad tycker ni? Fick föresten tips av blomstertjejen att det finns en mycket vacker champagnefärgad ros som heter Vendela, den kan ni se i buketten på bilden, den vill jag definitivt ha!

 

Brudbukett med rosen Vendela i champagnefärg

 

Drömmen skulle vara en sån här tårta fast med champagnefärgad band runt om, men de är tydligen inte speciell goda, läst och hört det. Sen är de jättesvåra att göra för det sitter ju ihop och får inte ramla ihop inuti. Sen när man skär tårtan så går hela tårtan sönder hörde jag också. Synd för dem är fina! Men det får nog bli tårta på "trappa", men med champagnefärgade rosor på kanske!

POSTAT 2013-02-06 16:13:17

Följ mig genom bröllopsplaneringen!

 

Hej alla!

Jag heter Charlotta och min fästman heter Michael. Vi gifter oss den 15 juni i Hovs kyrka, Hov, Båstad. Spännande! Vi har varit tillsammans i snart 4 år och förlovade oss för lite mer än ett år sedan. 

Här tänkte jag skriva lite om vad som händer i vår bröllopsplanering. Var vi befinner oss just nu är att vi precis har skickat ut inbjudningskorten, har fått så positiva reaktioner på vårt fina kort!

Här nedan kan ni se hur kortet ser ut. Det är vaniljfärgad bakgrund med ett champagne/sandfärgat sidenband. Det är champagne/sandfärg som kommer vara den röda tråden genom hela bröllopet, ska iallafall försöka få till så att det matchar så bra som möjligt. 

Vad tycker ni om kortet?

OBS! Bandet på bilden är vaniljfärgat men vårt är champagnefärgat. 

 

 

FÖRSTA SIDAN   < 1 2