BröllopsGuiden

carrobolls blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2013-06-11 16:35:32

Musik till vigseln

Både jag och min Stefan är troende kristna. Stefan var tidigare katolik, precis som man är i Österrike. Men han har konverterat och är idag protestant, precis som jag. För oss känns det därför självklart att vår vigsel kommer att hållas i kyrkan. 

Vi kommer däremot inte ha traditionell kyrkomusik när jag går in i kyrkan eller när vi går ut ur kyrkan. Där har vi valt musik som vi verkligen tycker om, det känns som att det blir lite mer personligt då! 

 

POSTAT 2013-06-10 17:45:27

Vigselring i silver - ja eller nej?

Jag har en liten förkärlek till silver och att förlovningsringen skulle vara i silver var för mig självklart. Nu vill jag såklart att vigselringen också ska vara i silver och har hittat några favoriter. Men min blivande man är lite knäpp här tycker jag, han tycker att silver är för billigt prismässigt och vill hellre att jag ska ha en vigselring i vitt guld. 

Det är väl bra om ringarna inte kostar en förmögenhet då det är så oerhört mycket som ska köpas. Eller vad tycker ni? 


Min ring ska absolut vara något i denna stil! Enkelt och snyggt!

 

POSTAT 2013-06-10 17:26:05

Att hitta den perfekta klänningen eller tre?

Alla vi kvinnor har nog drömt hela våra liv om att en dag stå där en dag i en vacker klänning. Men när det kommer att hitta den perfekta klänningen så finns det en uppsjö av klänningar. Hur ska man hitta rätt? 

Jag har tittat runt lite på nätet och hittat många väldigt fina klänningar. Har hittat 3 stycken som jag verkligen älskar. Men har någon av er beställt era klänningar från internet? Är det en bra idé? 

Det är dessutom väldigt bra pris på alla klänningar så funderar nästan på att beställa hem alla tre. Är jag knäpp då?  

 

POSTAT 2013-03-01 09:27:06

Jag kan fortfarande inte förstå

Jag kan fortfarande inte förstå att jag ska gifta mig. Det känns som det var igår när jag och min syster lekte mamma pappa barn. Om lite mer än ett år går jag in i kyrkan till min absoluta favoritlåt. 

Men jag vet inte hur man ska planera allt det här, tur att bröllopsguiden finns så att man kan få många bra tips på vad som behövs göras inför bröllopet.

Vi ska snart börja med inbjudningskorten, Stefan (min fästman) vill att vi åker och gör en professionell fotografering och använder en bild på honom och mig på inbjudningskorten. Jag tycker att det är en väldigt bra idé, det blir mer personligt då. Sen ska han göra inbjudningskorten i photoshop, han är väldigt duktig på det.

Vi måste skicka ut inbjudningarna långt innan eftersom att han är från Österrike och alla hans vänner och familj måste få en chans att spara ihop pengar, så att de kan komma på vårt bröllop.  

Vigseln kommer att hållas på engelska, även fast många utav hans nära och kära inte kan engelska. Men jag kan inte tyska och Stefan kan inte svenska så det måste göras på engelska. I do, I do I do I do I do I do. Hoppas bara på att hitta en präst som är bra på engelska men förhoppningsvis är det inga problem :)