BröllopsGuiden

carin83

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-11-09 12:22:15

Prylarna är här :-)

Skojjigt. Prylarna kom för några dagar sedan. Dock var pussklockorna inte riktigt som vi trott men det får gå ändå. Allt annat var super fint.

Klänningen ska köpas snart. Börjar få lite smått panik över det ekonomiska. Jösses vad det rusar iväg. Någon bröllopsresa blir det inte tal om. Inte nu i alla fall. Vi får spara ett tag efter bröllopet i stället. Det skulle ju va om vi får en saftig bröllopspresent i form av rese presentkort men det kan man inte räkna med. Det e aningens för mycket begärt. Vi hade så gärna velat åka till thailand i alla fall men som sagt, det blir ett senare problem. Sen vet vi ioförsig inte om jag har blivit gravid till bröllopet. Det är ju målet att bli det snarast men det vill sig inte riktigt. Men skulle jag vara det så lär ju resan få vänta ännu längre. Strunt samma, så länge jag blir gift med min älskling och vi får den där efterlängtade lilla bebisen så struntar jag i resten. Har ordnat med dom sista detaljerns med frisören och sminkösen idag. Nu är alla tiden bokade. Sen väntar bara provuppsättningen. Bara 5 månader kvar.... oj oj oj nu börjar det bli pirrigt.

POSTAT 2007-11-03 14:48:17

Väntar med spänning

Nu väntar vi med spänning på alla fina saker som vi beställt. Längtar efter att få fixa och pyssla. Ska ju tillverka egna små lappar till pussklockorna med scrapbook metod. Totalt 24 st. ska bli super kul. Sitter nu i valet och kvalet om jag ska göra alla lappar likadana eller om de ska ha någon unik touch på varje. Vi får se. Provade klänningen en gång till i torsdags. YES!! klockrent. Min annars mycket samlade vännina gav mig det bästa tänkbara betyget möjligt, hon började gråta. Då visste jag att det är helt rätt. Ska köpa klänningen denna månaden. Där finns plats till lite mage om det skulle vara så att en liten flyttat in tills dess vilket vi hoppas på. Man kan lätt lägga ut sen och justera. No problem.

Känns som vi har glömt hur mycket som helst som behöver göras i detta stadiet. Alla säger att det e så stressigt att planera bröllop.....say what??! vad e det som e stressigt? det måste ju betyda att vi gör något fel. hmm ja det återståe ju att se. vi kanske får panik den sista veckan för vi inser att vi har glömt hälften.

detta e så kul!!

POSTAT 2007-10-31 15:33:48

Massor beställt

Nu har vi beställt massor av små roliga saker till bröllopet. Små pussklockor, en stor klocka till vår toast master, servetter med namn och datum, placeringskorts hållare och annat skoj. Jösses, det blir ingen billig historia detta men gud så kul det är. Både jag och festmannen älskar att spendera pengar och vilket sätt är inte roligare att göra det på än detta?

Det blev den fina tårt dekorationen i glas som finns i vårt bildgalleri. Hade svårt att bestämma oss först men den kändes rätt efter noga övervägning.

Det svider i plånboken med guuuuuud vad kul.

Nu ska vi lyckas hitta ett ställe vi kan spendera bröllopsnatten på. Lättare sagt än gjort.

POSTAT 2007-10-21 10:52:22

planeringsstadie 1

nu är inbjudningarna beställda. Vi väntar med spänning på leveransen. Sedan ska jag personligen utsmycka varje kuvert i egen stil med scrapbooking metoder. Krävs lite jobb men gud vad skoj. Igår var vår toastmaster härt lite panikslagen över allt som måste göras. Vi har dock fullt förtroende för henne.