BröllopsGuiden

famlyth

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2009-09-08 23:12:20

2:a bröllopsdagen

Idag är det vår bröllopsdag.

Det är nu 2 år sedan som vi gifte oss och det har varit ett händelserikt år. Vad har då hänt under detta år…

 

Vi…

·         njuter av att vara föräldrar åt en glad liten tös.

·         fundera på om vi skaffa fler barn.

·         firade en underbar jul i vinterklätt Dalarna och Hälsningland.

·         firade nyårsafton i underbart vinterlandskap i Edsåsdalen i goda vänners lag.

·         får reda på att vi ska bli föräldrar igen i nov.

·         tillbringar många helger och lov i fjällen.

·         våren kom och vi tillbringade underbara aprildagar i fjällen.

·         firar vår dotter Tillys första födelsedag.

·         upplever hennes första staplande steg och ord.

·         hade även detta år planerat att gå igenom all film från bröllopet under sommaren då vi båda är  hemma. Inget blev gjort!

·         berättar på mitt jobb att jag inte kommer tillbaka förens om 1 ½ år till.

·         har härliga sommardagar i stugan.

·         sörjer min mors bortgång.

·         renoverar Tillys  rum.

·         förberedde hemmet för det lilla nytillskottet som vi vet är en pojke.

·         känner att ett år har gått så otroligt fort och denna listan skulle kunna bli riktigt lång

 

Nu sitter vi här och 2 år har gått. Vår dotter är redan 1 år 3½ månad gammal… tiden går så fort.

Även i år har vi firat vår bröllopsdag äta den mat vi bjöd våra gäster på under middagen. Mousserande vin… litegrann för mig bara… vi har tittat på bilder och njuta av de filmade talen och sången som hölls under middagen. Självklart har vi även titta på vårt bildspel… klicka på denna länk så får även du se det.

http://www.lyth.nu/Bildspel/kilafors20071020.exe

 

Kram till alla er som har gift er och till alla er som är i full gång med planeringen inför er stora dag. Glöm inte att stanna upp i vardagen och bara hålla om varandra… det är så lätt att man bara springer på och tar varandra för givet.

 

Tusen kramar från Fru Lyth/Mamma MiaPOSTAT 2008-09-08 12:48:01

1:a bröllopsdagen

Idag är det vår bröllopsdag.

Det är nu 1 år sedan som vi gifte oss och det har varit ett händelserikt år. Vad har då hänt under detta år…

 

Vi…

·         fick vetskap om att vi skulle bli föräldrar till sommaren 2008.

·         rese på en underbar bröllopsresa till Aruba.

·         blev månadens bröllopsbild i dec.

·         firade en underbar jul då vi berättade om det lilla underverket som skulle komma till världen.

·         fick reda på att vårt lilla barn även skulle få en kusin och en syssling till sommaren.

·         firade nyårsafton i underbart vinterlandskap i Edsåsdalen i goda vänners lag.

·         gick båda upp i vikt… jag av förklarliga själ… min man av sympati… säger han J

·         blev årets bröllopsbild på Bröllopsguiden… inte illa

·         förberedde hemmet för det lilla nytillskottet

·         vi började gå igenom all film från bröllopet och beslöt att göra det till sommaren då vi båda är hemma.

·         går på bröllop och jag är en ”tjock” tärna.

·         våren kom och vi tillbringade underbara aprildagar i fjällen.

·         renoverar Johannas rum.

·         … eller snarare jag kommer på att vi ska sätta gärdsgård innan bäbisen kommer.

·         … eller snarare Carsten gräver upp hela vår syrenhäck och planterar om den… jag hejar på, med magen i vädret.

·         får en underbar dotter den 21 maj kl. 6:32

·         … nja… Carsten sätter gärdsgård och jag ammar.

·         går ner i vikt efter graviditeten… eller snarare jag gör det, andra lite mindre.

·         har en underbar sommar tillsamman och njuter av att vara föräldrar till vår underbara dotter.

·         mister en sanna vän, vår hund Buzz, saknar dig gubben L

·         hinner inte fixa filmen från vårt bröllop under sommaren… hur kunde vi tro att vi skulle göra det i första hand med en liten i huset… he he.

·         känner att ett år har gått så otroligt fort och denna listan skulle kunna bli riktigt lång

 

Nu sitter vi här och 1 år har gått. Vår dotter är redan 3½ månad gammal… tiden går så fort.

I lördags… samma helg som vi gifte oss på förra året… höll vi en namngivningsceremoni för vår dotter, härlig känsla att stå där med sin man och barn.

Vår bröllopsdag ska vi fira med att äta till middag det vi bjöd våra gäster på. Mousserande vin… litegrann för mig bara… och vi ska titta på bilder och njuta av de filmade talen och sången som hölls under middagen. Självklart ska vi även titta på vårt bildspel… klicka på denna länk så får även du se det.

http://www.lyth.nu/bildspel/kilafors20071020.exe

 

Kram till alla er som har gift er och till alla er som är i full gång med planeringen inför er stora dag. Ni har alla varit till en stor hjälp under vår planering för vårt bröllop och det har varit så roligt att följa er. Glöm inte att stanna upp i vardagen och bara hålla om varandra… det är så lätt att man bara springer på och tar varandra för givet.

 

Tusen kramar från Fru Lyth/Mamma Mia

 

POSTAT 2007-09-13 22:53:30

Fredag 7 sep

Hi hi… Dagen före vår bröllopsdag. Det var svårt att fatta då vi vaknade att nästkommande dag så skulle vi bli man och hustru. Men innan dessa så hade vi lite saker som skulle göras…

 

Vi började med att äta en god frukost och undertiden planerade vi allt som skulle göras under dagen. Vi viste att några av våra gäster skulle komma redan på kvällen och vi ville vara klara med så mycket som möjligt innan dess. Jag strök det sista på våra klänningar samt Carstens kläder. Carsten pysslade klart med det fina bildspelet som skulle rulla i receptionen under lördagen.

 

Efter lite pyssel på rummet gick vi ut och ställde i ordning alla stolar som våra gäster skulle sitta på under vigseln. Vi vart så glada då vi upptäckte att alla stolar rymdes nere i Lejongropen och att de hade samma färg som vårt tema… mörkblått. Det som saknades var en stor blomma i den stora krukan som stod vid trappen ner i gropen… så en sådan behövdes inhandlas. Iväg med bilen till Bollnäs för att handla blommor. Vi finner en vit jätte stor X-boll… så vacker… och 3 små till de krukor som fanns på baksidan av herrgården. Vi passade även på att äta lunch på Max innan vi for tillbaka till Kilafors.

 

Väl tillbaka på Kilafors Herrgård planerade vi de fina blommorna och ställde i ordning det sista. Blev så fint!

Nu var det bara att vänta in några av våra vänner som vi viste skulle komma ner redan på fredagen. Vi var så glada att några av våra vänner ville komma en dag tidigare och dela hela helgen med oss. Sen att det även är så snälla och kör ner bröllopstårtan och alla blommor gör ju så att man blir alldeles rörd. Vilka vänner vi har!

 

Men tanke på att vi skulle vara några stycken redan från fredagen pratade vi med Niklas, kökschefen, om det gick att få någon mat på kvällen. Han berättade att de hade tänkt ha köket stäng på kvällen men om vi alla ville äta så skulle han självklart ta in en kock. Det kändes lite onödigt då vi inte viste när alla kommer och om det har ätit på vägen. Vi klurade lite på detta och kom fram till att Herrgården skulle ställa fram sin supersnygga grill, samt råvaror så att vi kunder laga mat själva. Carsten och jag skulle bjuda på grillade hamburgare till våra gäster. Niklas var snäll och förberedde allt och lämnade oss ansvariga för hela herrgården. Inte illa!!

 

Det var en häftig känsla att jag tillsammans med min prins var helt själva på denna fantastiskt vackra herrgård. Då våra gäster började droppa in, delade vi ut nycklar och visade vi dem till deras rum. :o) Det är inte var dag man får agera ”herrgårds ägare”. *ler stort*

 

Medens min älskling tog hand om våra gäster… paketerade jag och vår lilla brudnäbb fina påsar som skulle stå på rummen då alla checkade in. På påsen hängde en lite lapp med en hälsning från oss… – ”Välkomman till Kilafors Herrgård. Vi vill börja denna bröllopsfest med att bjuda på lite bubbel med tilltugg”.

Påsen innehöll en lite piccoloflaska med mousserande vin, små salta kex, servetter samt en CD-skiva med en hälsning på etiketten att –” Vi blir glada om ni vill dela med er av de bilder ni tar under dagen. Om ni har möjlighet, bränn gärna ner bilderna på denna skiva och skicka den till oss. Tack Mia & Carsten”.  Påse ställdes ut på rummen under lördagen av städpersonalen. Tack snälla ni för all hjälp med påsarna!

 

Det vart riktigt lyckat med grillningen och det var så mysigt att så många var där. Vår fotograf Niklas Andersson, www.bildtorget.se, kom på kvällen och vi gick en promenad i trädgården/parken för att titta ut fina ställen för fotografering. Vi tittade även på platser inomhus ifall att det skulle regna. Kändes toppen att veta att han skulle vara med oss hela dagen och kvällen.

 

Trötta med förväntansfulla drog vi oss tillbaka till vårt rum för ett härligt bad innan vi skulle sova. Det var så sköt och avslappnande så det vart lätt att somnade för oss båda den kvällen.

 

Kram Mia

POSTAT 2007-09-11 16:05:18

Torsdag 6 sep

Vi vaknar efter att ha sovit riktigt gott. Idag är dagen då vi ska åka till Kilafors Herrgård och planera det sista inför vårt bröllop på lördag.

Vi äter en god frukost och packar det sista sakerna som vi ska ha med oss.

Tur att vi har takbox och stor bil. Det var en och annan sak som skulle med och checklistan som vi hade gjort på alla saker var toppen att ha då vi packade.

 

Bilturen ner till Kilafors körde vi över Bollnäs för att stanna och köpa en pläd/filt i neutral färg för att ha under fotograferingen. Kan vara bra att ha för att skydda kläder mm.

 

Vi anlände till herrgården kl. 15:00 och checkade in på vårt hotell rum. Känns härligt att få packa in alla våra fina kläder och saker. Äntligen var vi på plats!

 

Vi pysslade på lite på rummet och klockan rusade och vipps var klockan 16:00. Vi träffade vår Vigselförrättare Maud Kvarnäng i receptionen. Det var första gången som vi träffas och det kändes toppen redan från början. Vi går igenom hela vigselakten och planerar hur vi ska gå och stå. Vi tränade både ute och inne då vädret såg ut att kunna bli dåligt under lördagen. Målet var att hålla vår borgliga vigsel ute, men regnar det så blir det inne i Herrgårdens mycket vackra trappa. Maud var lugn och trygg och det kändes jätte bra inför lördagen.

 

Efter att vi pratat med Maud träffade vi Hovmästaren/Kökschefen Niklas Andersson, för att stämma av det sista inför lördagen. Vi hade gjort checklistor för dukningen, bordsplacering, tidschema mm. till serverings- och kökspersonalen som var uppskattat.

 

Vi åt en mycket god middag på kvällen samt tog en mysig promenad på kvällen i herrgårdens trädgård.

 

I herrgårdens reception upptäckte vi att de hade en tv med ett bildspel som snurrade. En tanke väcktes att vi skulle kunna ha ett liknande bildspel fast på oss med musik, som rullar då våra gäster anländer på lördagen för att checka in. Som tur va hade vi med en backuphårddisk med alla våra bilder. Ett litet problem återstod… i vilket program kan man göra ett sådant bildspel i… efter lite letande på Internet fann vi ett program som skulle passa. Medens Carsten laddade ner programmet på en dator nere i receptionen satt jag på vårt hotellrum och plockade ut bilder som kunde passa. Lite tråkigt kan man tycka att vi satt på var sitt håll under vår första kväll på Herrgården… men det gjorde inget… då vi kunde prata med varandra via nätet, på samma sätt som vi första gången fick kontakt med varandra… blev lite nostalgiskt.

Bildspelet blev fantastiskt bra!

 

Vi somnade lätt på kvällen med stor förväntan inför fredagen…

 

// Mia

POSTAT 2007-09-05 14:04:27

3 dagar kvar....

Nu är det inte långt kvar.

 

Känns riktigt bra… inte nervös ännu… mer pirr i magen av förväntan. Annat är det med min M2B han ser ut som om han ska svimma när som helst… han är så nervös. Får hålla handen och stötta… *ler*

 

Ska snart iväg och fixa mina naglar. Ska bli spännande, har aldrig gjort manikyr tidigare. :o)

 

Ikväll ska vi packa bilen med alla saker som ska med till Kilafors. Det är lite prylar om man säger så. Ljusstakar, sånghäften, dekorationer, kläderna, datorn med alla musik mm. tur att vi har en lista att följa, så inget missar.

 

Nej nu ska jag packa hundarnas saker, de är bortlånade över helgen. De ska få vara på kenneln där de båda kommer ifrån, så det blir nog full rulle med alla kompisar… :o)

 

Kram Mia

POSTAT 2007-09-01 15:47:29

Svensexa

I morse blev C kidnappad. De kom och bankade på fönstret och storma in i vårt sovrum där C låg och sov. Jag var redan upp och tog hand om hundarna. Hi hi… han hade igår kväll känns sig ganska lugn att inget skulle hända idag då en av killarna hade ringt och sagt att han skulle på älgjakt i helgen… då han är en av de som skulle kunna hitta på något hyss.  He he… så fel han hade. Det var en glad M2B som åkte iväg med väskan packad, med badkläder, oömma kläder och varma kläder. Jag lyckades smuggla ut sovsäcken, tandborste mm. då han kommer att sova borta ikväll. Jag vet att han ska få köra Enduro, åka vattenskidor, skjuta paintball, basta och bada tunna mm. Gissar och tror att det kommer att få en riktigt trevlig kväll. :o)

 

Själv ska jag åka till min kompis Lotta och ta med mig hundarna… Vi ska äta thai mat och mysa den 5 Berner Sennen som är med… så mysigt.

 

Hämtade ringarna igår. De är som nya, så fina. De får ligga kvar i asken till dagen D, så att de inte blir repade. Längtar så tills jag få bära båda mina ringar.

 

Idag är det exakt 1 vecka kvar. Det ska bli så kul. Vi är klara med det mesta och det känns riktigt skönt. Bara några småsaker som endast kan göras på plats.

 

På onsdag ska jag fixa till mina naglar, ska bli kul. Jag som är häst/hund/ko/skogs/båt/skoter/skidtjej brukar inte ha så snygga naglar, om de är lika långa så är jag glad :o) Men någon gång ska vara den första. Kommer nog att kännas lite konstigt, men ska bli riktigt kul. Ska bara ha en enkel franskmanikyr… visst heter det så? Är inte så kunnig på detta.   

 

Hoppas att alla ni som gifter er idag har en underbar dag. Önskar er alla grattis och lycka till!!

 

Nej nu ska jag packa ihop mig och hundarna och åka till Lotta.

 

Ha en underbar kväll!   

 

Kram Mia och de två håriga… (Våra hundar)

POSTAT 2007-08-29 21:51:23

1 vecka och 3 dagar...

Mycket är på plats… känns riktigt skönt. Jag ska till frissan imorgon och slinga håret. Ska bli så skönt att få bort min fula utväxt. Sen på kvällen ska jag till en tjejkompis på ljusparty. Ska bli spännande och se vad det kan vara.

 

På fredag ska jag hämta våra ringar som är på putsning. Det är så tomt att inte ha ringen på fingret… saknar den så… men jag saknar inte ringen lika mycket som jag saknar C… han kommer hem i morgon och det ska bli så mysigt Jippi!

 

Funderar på att köpa en fin Champagne imorgon som vi kan ha och mysa dagarna innan bröllopet. Ska bli sköt att vara ledig två dagar innan och förhoppningsvis bara ta det lugnt. Det är målet i varje fall :o)

 

Pratade med vår Toastmistress och Toastmaster idag. Det känns så tryggt och bra med A & D. Vet att de kommer att fixa det toppen bra. Roligt är att de kommer till Herrgården redan dagen innan, trevligt och roligt med sällskap samt att vi hinner prata ihop oss lite och titta på alla lokaler.

 

Låt i soffan igår och såg på Bridzillas… tre avsnitt på raken… var helt slut i huvudet efteråt… Jag slutar aldrig att förvånas hur människor kan uppföra sig illa mot andra människor. En av tjejerna vart utan blommor, blomsterbutiken som skulle göra buketterna och dekorationerna dök aldrig upp… förstår att hon blev upprörd och arg… Tänk om något sådant händer… hemska tanke… :o(   

 

Nej nu ska jag slänga mig i duschen

 

Ha det gott alla härliga tjejer på BG.

 

Kram Mia

POSTAT 2007-08-27 22:56:49

1 vecka och 5 dagar kvar…

Nu är det mindre än 2 veckor kvar till vår dag. Är ännu inte nervös, mer pirrig av förväntan i kroppen. Tycker att det ska bli så roligt och underbart. Har funderat hela helgen om det är något som vi har kvar att göra innan den 8 sep. Men kommer inte på något… bara att vi ska ringa och stämma av med alla som ska göra något under vår dag.

 

Var idag in och pratade med hon som ska göra min bukett. Känns jätte bra och spännande. Då vi själva inte kommer att hämta alla blommor, lovade hon att sända mms med bilder på hur allt ser ut innan våra vänner hämtar upp allt. Vilken service… :o)

  

Vår cake topper kom med posten idag. Blev kalas bra. Ska bli kul att visa den för alla senare. *hi hi*

 

Jag har köpt mig en enkel med fin klänning som jag ska ha dagen efter bröllopet. Vill vara fin även då… jeans har jag jämt annars… så jag passar på att klä upp sig lite. Blir fint med ett brett sidenband till… blir liksom pricken över i:et. Passade även på att köpa en söt blus på HM med knytning i sidan som jag kan ha då jag åker till frissa… kan vara bra att inte ha något som måste dras över huvudet.

  

På torsdag ska jag slinga håret. Vill få en fin blond solblekt ton… hade hoppats att solen skulle ha fixat det under denna sommar… men inte då… Så lite kemikalier får hjälpa till på traven.

 

Nu ska jag hoppa i säng och ringa min prins som tyvärr är i Köpenhamn på jobb hela vecka :o(

 

Nej nu ska jag hoppa i säng!

 

Kram Mia

POSTAT 2007-08-26 16:05:38

Möhippa nr 2

Jag har glömt bort att berätta om min möhippa jag hade den 18 aug.

 

Jag vaknade och bara njöt av att äntligen få helg och att få ledighet tillsammans med familjen.

Vi åt en härlig frukost ute på altanen och jag bestämde mig för att jag skulle duscha hundarna efteråt.

Mycket riktigt, på med bikinin och in i duschen med vår hane Buzz.

 

Då jag står där och har tvålat in hunden kommer det någon och frågar efter mig. C säger att jag står i duschen och att han kan gå in och störa… Stackar han måste ha trott att vi var galna… klampa in i duschen till en villt främmande tjej… ja ja… *ler*

Jag får ett kuvert med instruktioner att jag har ca 15 min på mig att packa det som står på listan. Jag skulle packa med mig… häftapparat, tejp, ficklampa, badkläder, gummistövlar, en bok, simring, luftmadrass, träningskläder mm. Lite lätt stressad sköljer jag ur all tvål ur Buzz päls och skyndar att ta en snabb dusch själv.

 

Då jag kliver ut duschen ser jag två bilar svänga in på gården och ut kliver 4 tjejkompisar och C´s syster från Göteborg. Där står jag i bara handduken, mycket roligt… Jag börjar springa runt i huset och packar allt som ska med. Undertiden dukade de upp champagne och bagetter i vårt uterum. När jag är klar med mitt packande får jag ett uppdrag… jag ska tillverka en brudkrona med slöja som jag ska bära under dagen. Jag får pärlor, ståltråd och en avbitartång samt tyll… lite pyssligt allt med jätte kul uppdrag. Jag får till en rosa tiara med slöja som vi fäster tillsammans med hårnålar. Kände mig så fin… :o)

 

Sen bär det av i bil in till Sundsvall. Första stoppet blir sporthallen. In i en träningslokal, där vi träffar två killar (en av killarna känner jag lite sen tidigare) som ska lära oss självförsvar och hur vi kan ta oss loss om vi skulle råka bli överfallna eller våldtagna… Det var jätte kul och otroligt nyttigt. Sen inväg i bilen in till centrum, svettig och dan i snygga cykelbyxor och tajt line, tiara och slöja… kände mig så snygg *inte då* :o) Vart lite orolig att jag skulle behöva hålla gympa pass på torget, då de det hade med sig en bandspelare. Men vi gick till en av tjejernas jobb och flera av mina tjejkompisar slöt upp i sällskapet. In på min kompis jobb och där var det en kvinna som lärde oss alla att dansa Line dance. Det var jätte kul och svettigt.

 

Efter dansen körde vi söder ut igen ner till Njurunda och ut på landet. Svängde in på en bondgård och till min stora glädje luktade det massor av ko. Jag bara älskar kor… (jag mjölkat en och annan ko med det var för ca 5 år sedan.) Mina tjejkompisar här i Sundsvall har bara hört att jag kan det… så nu är det upp tillbevis tyckte de… så jag fick både mjölka en ko och dia en kalv med nappflaska. Jag bara njöt… det var så roligt. Man var en riktig läckerbit i en på tok för stor overall, tiara, slöja och gummistövlar. Sen att man luktade både ko och svett var bonus… *ler*

 

Efter detta åkte vi hem till en av tjejerna. Där hade de hyrt en vedeldad badtunna, tänt upp med ljus och marschaller i hela trädgården, gott grillat kött och massa godsaker till. SÅ MYSIGT och FINT!! Jag fick även en liten ask innehållande små lappar med olika frågeställningar om mig ex. Vad är det bästa med C? Vilken typ var du i skolan? Vad är jag mest orolig för gällande bröllopet? mm. Det var en hel salig blandning av frågor, anständiga och självklart några mer intima frågor ;o)

Roligt var att jag kunde välja vilka frågor som jag ville att alla tjejerna skulle svara på… riktigt roligt. Många hade inte träffats förut så detta var ett toppensätt att lära känna varandra på.

 

En annan rolig sak de hade förberett var att de hade intervjuat C om oss, hur vi träffades, hur vi såg på varandra mm. Sen skulle jag gissa/svara vad jag trodde han hade svarat. Jag skulle minst ha 80% rätt på alla frågorna för att vi skulle få gifta oss ;o).  He he… jag hade väl än 98% rätt *ler* Jag fick även måla en tavla som skulle föreställa/beskriva min möhippa. Mycket kul men lite små pyssligt. Den tavlan försvann under kvällen… gissar på att den lär dyka upp om 2 veckor. *hi hi*

 

Kvällen avslutades med karaoke till härliga låtar. Kl. 02:00 var det jag som stupade i säng bredvid min älskling, helt slut efter en underbar dag och kväll. Vilka fantastiskt härliga vänner man har som fixar så mycket fin till lilla mig. De hade lyckats få med allt som jag tycker om … dans, djur, bad, grillat, pyssel, sång mm. Jag är lyckligt lottad att få vara vän med så underbara tjejer. Tusen kramar till er alla.

 

Kram Mia

POSTAT 2007-08-10 12:06:57

Pyssel

 
Sitter på jobbet och är så pirrig i magen. Kan inte fatta att det nu är bara 4 veckor och 1 dag kvar tills vi ska gifta oss. Tyckte att det var som i går vi pratade om vart vi ska hålla vigseln och festen.
Mycket börjar falla på plats och det är skönt. Men jag känner att vi måste gå igenom allt i helgen och se vad som är kvar att göra.
 
Klänningar och underkjolar ska strykas. (Min och Näbbens)
Sånghäftet ska skrivas ut och sättas ihop.
Namnskyltar.
Bordsplaceringen. Är klar med ska monteras på större skylt.
Sista koll på budgeten.
Sända gästlistan till hotellet med de gäster som ska bo kvar.
Meddela specialmat.
Sätta ihop en spellista för kvällens dans.
Bestämma utgångslåt.
Bestämma "vals"låt.
Bestämma mingelmusik.
Köpa ljus.
Prata med blomsterbutiken.
Ringa Fotografen en sista gång.
Ringa frisören en sista gång.
mm
 
Oj höll på att glömma, vi måste kontakta vår nya vigselförrättare, då vår första har ställt in, hon var tvungen att åka bort i tjänsten... Så tråkigt, vi tycker så mycket om henne... Men vi kommer ändå få så som vi har planerat vår vigsel oavsett... det är skönt, är så nöjd med vår vigselakt. Några av er har ju läst om den.
 
Nej nu ska jag jobba vidare
 
Ha det gott och lycka till alla ni som gifter er i morgon.
 
kram Mia
  1 2 > SISTA SIDAN (5)