BröllopsGuiden

ThessHanssons blogg

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Möhippan!
» Bordsplacering
» Tårt derkoration.
» Bra dag på stan.
»
« November 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2013-07-11 00:07:12

Möhippan!

Hej!

Lördagen den 29/6 åkte lilla familjen Hansson på babysim som vanligt. Efter det skulle vi snabbt som attan till konditorn för att pröva och diskutera tårtan och efter det åka till Robins föräldrar. Jag var väldigt nära att inte åka med för jag hade knappt sovit något på natten och några nätter innan men kom pa att Nä han hinner inte hem och hämta mig så jag åkte med. Robin fick bada och jag tittade på denna gången bestämde vi.

 

Där jag satt ser man basängen och där man kommer in. Jag tyckte att han tittade väldigt mycket på alllt annat runt om och fokuserade för lite på Elin som var halvt under ytan hela tiden. Smile Efter ett tag så började nästa grupps barn och föräldrar komma in och jag tittade på kl och konstaterade att det var 5 min kvar, snart dax för "båtarna på havet" som är en av Elins favorit sånger. Såg någon som tittade in med ett plakat och cyklop och jag tänkte: Haha där är en möhippa som gått fel. i tron att min kommer ju 20/7. Tittade ner på Elin och Robin igen och tyckte att det där möhippegänget var väldigt korkat som fortsatte in, ser de inte att det är babysim här?! Tyckte att den första personen i ledet såg ut som min kompis Sofie. Tittade upp och såg att ja det är ju Sofie, varför går hon här med cyklop och ett plakat?? Jaja hon skall väl göra något. Tittade ner på mina hjärtan igen och tänkte men va?! Det var ju Anna oxå, Amanda och ... tittade upp igen och såg Amanda som inte skulle vara i Göteborg fören den19/7 därav min tanke om 20/7. Ser resten och förstår inte vad i hela friden de gör här. tills... vänta lite nu. Säger tydligen väldigt högt och tydligt: MEN VA F*N! TÅRTAN DÅ?? Sprang in i en duschhytt och jömde mig och tittade ut lite för att förstå att Jäklar, det är ju MIN hippa! Laughing 

De gick förbi mig och lämnade en lapp. 

 

Pussa Elin och Robin.

Ta påsen i höger hand. Gå med rak rygg och höga knän till ditt skåp/omklädningsrum. Lämna INGET i påsen. Ta dig ut från Haga Badet.Du har 10 min på dig.

Med skakig kropp gjorde jag som de sa och fasade över vad som fanns i påsen. Tittade och hittade en 70-tals outfit. När jag kom ut på trappan till mina underbara tjejer möttes jag av jubel och vågen. 

Sedan gick vi in och åt buffé. Men jag var så chockad att jag inte kunde äta en bit. När vi var klara fick jagen ögonbindel och de ledde runt mig på hagabadet i trorn om att jag inte fattade vart de skulle ta mig. Men jag sa när vi var framma: NU är vi i omklädningsrum 4. hehe Det var vi. Där blev det nya kläder som jag inte fick se eller klämma på. Trodde att jag var en jätte bebis. Laughing 

Åkte bil ett tag och jag satt och gissade vart vi var, jag var inte helt ute och cyklade men kunde aldrig tro att jag skulle få göra det vi skulle. 

Vi var på polisens sport center och skjutbana. Jag fick pröva att skjuta med ett tjänste vapen tom. (jag vill bli polis) 

Sedan åkte vi tll Burger King och då kunde jag äntligen äta, där fick jag även  ett uppdrag. 

Därefter åkte vi till stan där vi fick en lektion i Brulesk dans. Så otroligt kul!

Klockan var ganska mycket när vi var klara med det och bindeln åkte på igen.

blev grundlurad på vart vi pkte men när jag stod i en dörröppning så kände jag, vi var hemma hos min bror och min tärna. GUD så mysigt det var! Jag fick masage och massa god mat och presenter och fantastiskt mycket skratt. 

Det var en hippa helt i min smak!

Bilder kommer. Wink

POSTAT 2013-06-25 13:27:10

Bordsplacering

I helgen blev jag klar med bordspklaceringen. Kommer säkert flytta runt folk lite men nu har vi i alla fall en om vi inte hinner mer. Smile Jösses va svårt det är, så mycket att tänka på och väldigt många viljor från gäster. Trodde faktiskt inte att våra vänner skulle ha så bestämda åsikter hur de vill ha det på vårat bröllop.

Vi valde faktiskt tillslut nu när vi gjorde placeringen att strunta i det och det traditionella med att inte sära på förlovade. Det blev som vi tycker och tror att det kommer bli väldigt bra såhär.

Från den dagen förra året då vi gick ut med att vi skall gifta oss, så har många fler än vad vi kunde drömma om bestämt och tyckt om hur vi skall ha det. Kan tänka mig att  för det mesta handlar det om välmening. Men som ett kompis par som tjatat och tjatat om att de skall få ha med sig sina barn ett på 2 år och ett på 8 månader i kyrkan och på festen. Vi kommer ju inte ens ha våran Elin med på festen. De valde att inte komma någon av dem vilket faktiskt är ganska skönt nu efter allt gnäll men ändå väldigt tråkigt. Man är ju inte låta några ta med sig barn och andra inte tycker vi.

Nu skall jag ta tag i programmen till kyrkan. Laughing 

Hoppas alla har en fin dag.

POSTAT 2013-06-20 17:04:12

Tårt derkoration.

Idag kom vår tårtedkoration som jag beställt från light in the box. Robin fick vara med och bestämma och jag kännde inte riktigt för samma honom. Vi valde mellan två hyffsat lika. Men denna var verkligen jätte ful. Eller jätteful är det ju inte kanske men foten är jäte klumpig.

Orkar jag skicka tillbaka den eller skall vi ha kvar den och beställa en ny som jag hittade? Som är något helt annat... Nu blev det jobbigt. :)

 

POSTAT 2013-06-20 16:53:31

Bra dag på stan.

Hej. Har försökt få in detta flera gånger men det verkar inte som att det fungerar från telefonen. Någon annan som har det problemet? Nu prövar jag igen men från datorn ist. ;)

Idag var en kompis Anna och jag på stan med våra små. Det är ett äventyr i sig att försöka bröllops schoppa med två 1½ åringar. :)

Jag hittade örhängen, armband, paraply, bh och trosgördel. Kom dock på igår att jag kommer ju inte kunna gå på toa med den gördeln på. skit oxå, den sög in mamma huden perfekt men det kommer ju lixom inte att gå. Typiskt tråkigt...

Paraplyt hade jag letat efter jätte länge och hittade det på nätet där det naturligtvis var slut. Skrev att de skulle höra av sig när det kommit in igen vilket de faktiskt gjorde. Problemet då var att jag glömde slutföra köpet. Detta gick jag och sa till Anna och tänkte att nu kommer det ju vara slut igen. Tittade in i en affär till vänster om mig där vi gick och, DÄR precis innanför dörren stod det! Jag blev så glad. :)

Det var en väldigt lyckad dag på stan.