BröllopsGuiden

kjexet

« Maj 2022 »
TI ON TO FR
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2009-04-21 16:26:34

Snart bara en månad kvar!

Världens slöaste bloggare? Efter en ganska hektisk vinter och vår börjar det kännas lite lugnare nu...och på torsdag är det bara en månad kvar till stora jasägar-dagen. Fatta vad härligt! Klänningen funnen, kostymen beställd, maten bokad och inköpsresan till Tyskland också. Ringen är hämtad, ska lämna in förlovningsringen på putsning.

Har börjat kika på bordsplaceringen lite grand, och den ska nog gå ihop sig även om det är några fler kvinnor än män. Det känns rätt lugnt nu...det blir säkert värre de sista dagarna innan bröllopet.

 

 

POSTAT 2008-11-13 14:00:26

Trött!

Jag är så himla trött...har kört elevkonferenser måndag kväll, tisdag kväll och igår hade vi öppet hus på jobbet vilket innebar att jag var hemma sent...usch, jag mår illa av trötthet. Idag är jag ledig och skulle städa men jag får inte tummen ur så jag kör en slappardag...har sett på film och nu sitter jag här vid datorn och leker...

Ikväll har vi ett kort styrelsemöte inför vår tävling vi ska ha den 23 november.

Bröllopet känns låååångt borta! Men bara vi kommer in i januari tror jag att det känns som om det närmar sig en hel del faktiskt.

POSTAT 2008-11-03 16:07:01

Idag har jag gråtit på jobbet!

Mina underbara ungar (16-åringarna) på jobbet, åh vad jag får energi av dem! Idag jobbade vi med en kommunikationsövning där man ska skriva ned en bra sak om var och en i klassen. Varje elev får en lapp med alla positiva ord som de andra har sagt om dem...sedan hade de gjort en om mig också, jättegulligt! Det stod bland annat: förstående, världens bästa Jessica, den bästa läraren i hela världen, glad, tjusig!, rättvis, bästa läraren man kan önska sig, roligast, helt underbar, det finns ingen bättre lärare, vi älskar dig!

Och det där var bara ett urval av vad det stod! Förts bölade jag i arbetsrummet och sedan har jag gått omkring som en liten sol på jobbet. I vissa klasser känns det som om man bara ger och ger men i "min" klass ger jag och får tillbaka. Jag får sådant hopp för framtiden när de är så spontana och härliga, tänk vilka bra människor att ha runt om sig i samhället!

POSTAT 2008-11-02 15:43:10

Fyyyy....vad jag är bra!

Jag har ju tränat hårt och käkat bra mat hela veckan... och det har gett ett bra resultat -2,5 kg. Jag vet ju att det är lättare att gå ned mycket i början...men det känns toppen att få en bra start!

 

Jut nu känns allt som om det är under kontroll! Härligt, underbart och fantastiskt!

På baksidan av vårt festprogram ska vi ha den här underbara sången (den får mig att rysa varje gång jag hör den...för det är precis så kärleken är och SKA vara!):

 

That´s all


I can only give you love that lasts forever
And a promise to be near each time you call,
And the only heart I own
For you and you alone,
That's all, that's all.

I can only give you country walks in springtime
And a hand to hold when leaves begin to fall,
And a love whose burning light
Will warm the winter night,
That's all, that's all.

There are those, I am sure, that have told you
They would give you the world for a toy.
All I have are these arms to enfold you
And a love time can never destroy.

If you're wondering what I'm asking in return, dear,
You'll be glad to know that my demands are small.
Say it's me that you'll adore
For now and ever more,
That's all...that's all.

 

 

POSTAT 2008-10-29 09:06:48

Hårdträning!!!!

Jag har varit såååå duktig med träningen. Cyklade 3 mil i söndags (+50 situps och 50 armhävningar), cyklade 1,5 mil i måndags (+25 armhäv och 25 situps) och igår simmade jag 1200 meter innan jobbet. Jättenöjd med mig själv slog jag mig ner framför TV:n i går kväll....och fick kramp i benet så att I fick massera mig...och skälla lite på mig för att jag gått ut för hårt! Men jag har sådan träningslust just nu!

 

Jag är hemma och vabar idag för mellanbarnet har halsfluss, men tänkte passa på att cykla lite i alla fall! (Träningscykeln står på plats i vardagsrummet...det är toppen att cykla och se på film samtidigt!).

POSTAT 2008-10-27 16:01:19

Wedding 2009

Japp nu kör vi igång stora viktraset! Jag har hittat ett gäng med snygga klänningar...och inser förstås att de är snyggast på en smalare kropp än min. Jag har länge behövt gå ned (25 kilo så där) och nu tror jag att jag har hittat en bra motivation...allt går jag förstås inte ned till i maj men jag tror att det är rimligt att räkna  ett halvt kilo i veckan, vilket betyder drygt hälften av vad jag borde. Rätt mat och mycket träning får bli framgångsreceeptet! Och naturligtvis rätt coachning runt omkring mig!
POSTAT 2008-09-14 15:29:49

Nu är vi i gång!

Nu är vi igång med planerandet. Datum är satt, kyrkan och festlokalen bokad. Näbbklänningarna till våra döttrar är inköpta, de hittade jag på rea i augusti (199:-).

 

Det är skönt att vi är överens om att ha ett enkelt, men inte mindre festligt och förhoppningsvis ROLIGT bröllop. Vi var på min kusins bröllop i augusti och det var jättekul. Vår fest kommer inte bli som deras men vi har knyckt en del idéer.

Nu letar vi catering, vi har en firma som vi vet har god mat som utgångspunkt och så får vi se om det blir de eller någon annan firma som får levrera vår buffé.

Allt är så spännande och bara kul!