BröllopsGuiden

Linna

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2008-05-28 22:29:04

Både glädje och sorg

Hej allihop

Det, jag nu kommer att skriva känns inte riktigt som så mycket glädje utan kanske en mix av både glädje och sorg.

För 8 års sen gick min biologiska pappa bort väldigt hastigt. O många tankar kommer upp nu i samband med bröllopet. Det har alltid känns jobbigt i sådana situationer som  förgyller dagarna lite extra t ex när barnen föddes, nu när min sambo friade - just det att min sambo och min pappa aldrig hann mötas, att inte kunna ringa och säga att jag ska gifta mig.... Så jag hoppas alltid att pappa redan vet det och att han kommer att vara där på något sätt..

På bröllopet ska vi ha ett fint blockljus med ett rosettband på som kommer att symbolisera och på något sätt hedra pappa på bröllopsdagen. Ett sätt att känna att han är med oss denna dag och kanske få skänka även honom en tanke... Men på ett positivt sätt.

Nu har jag turen som alltid haft två pappor i mitt liv, biologiska och min "plast"pappa ( mammas man) Min plastpappa är en klippa och varit sen jag var lite men framför allt sen min biologiska pappa gick bort. Han har aldrig försökt att ta min pappas plats utan bara försökt underlätta det och alltid varit där för mig. Bäst att nämna mamma som också är en klippa!

I och med bröllopet och att jag vill hedra min biologiska pappa med ett fint ljus som ska lysa under hela dagen, så har jag funderat på om jag ska fråga min andra pappa om han vill föra mig fram till altaret där min blivande man står...

Finns det någon därute som känner igen sig eller är i samma situation? Någon som har tänkt något likande eller bara har en tanke eller ett förslag runt detta. Hur skulle ni göra?

Hoppas ingen har tagit illa vid sig när ni läste detta, i så fall var det inte min mening. Jag tänkte tanken att det kan finns fler än jag i denna sitaution...

Ha det så gott / Linna