BröllopsGuiden

Linna

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2008-07-20 09:34:04

Möhippa

Nu var det ett tag sen jag skrev sist IGEN! Tidsbristen blir bara värre o värre nu när vi står inför en flytt i månadsskiftet också.

Men nu inför den roliga och helt oväntade MÖHIPPAN.

Satt på jobbet som vanligt i fredag den 18/7 när jag fick höra att jag väntade besök i receptionen. Oj  vad har nu hänt tänkte jag på väg ner, men där står min underbara kusin och frågar helt lugnt om vi ska äta lunch.                                  Lugn som en filbunke misstänkte jag inte vad som väntade bakom hörnet... Då hon säger "jag tog med mig några fler" gissa förvirringen och den totala nervösattacken som drabbade mig. Ut vrålar jag som antagligen som många andra blivande brudar "Inte idag" sen blev det såklart kramkalas.

Det var bara och hämta mina saker vid skrivbordet, där min coach satt och skrattade gott. Hmm :) Sen fick jag på mig mindre fina kläder, läppstift och en liten krona med slöja på verket.

Sen bar det av till Trädgårdsföreningen i Linköping, där satt vi på scenen och åt en mycket god och behövlig lunch i regnet, men så trevligt. Tjejerna gav mig ett uppdrag som jag dock var dålig på, men det löste sig ganska bra senare på kvällen efter lite champagne, vin och några cider.                                                         ( Dock ej berusad, men med lite mer mod)

Efter lunchen spelade vi laserdome och åkte sen vidare till Nautilus och njöt i Spat! Middag och fest på kvällen, då ombytt till fina kläder och sminkning...

Efter kvällens slut tog vi tåget hem och en promenad hem till sängen.            Somnade gott och vaknade dagen efter ett leende på läpparna..

Tack tjejer för en helt otrolig dag och kväll som jag fick tillbringa tillsammans med er. O åter igen tack för att ni var snälla emot mig!!

Det var lite om min roliga möhippa och mina underbara vänner

Till er blivande brudar som ännu inte har haft möhippa. Var inte nervösa, tror att era vänner är lika snälla som mina..

Kram/ Linna