BröllopsGuiden

SandraoNiclas

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-01-07 15:01:00

1 vecka har gått

För exakt 1 vecka sen var mitt bröllop överstökat.Då stod man på kyrkgården & blev påhoppad av riskastare.

1 vecka redan,det går så fort.Man kan liksom inte släppa det riktigt att det är över.Man vill ju fortsätta planera & fortsätta längta,nu är både planeringen & längtan över.Det är lite sorgligt faktiskt.

Nu finns det ju för den delen massa tid att avvara på varandra istället,det är ju bra.Det är skönt att veta att det man planerade så hårt & så länge blev så bra.

När man möter folk ute & dom säger att dom hört talas om vårat bröllop,att det var det finaste dom sett,att festen var helt otroligt då pirrar det till lite.Då vet man att man lyckas så j#vla bra med allt.Då blir man nöjd.

Vill önska alla blivande brudpar lycka till & hur jobbigt det än är att vänta & hur jobbigt det än tycks vara att planera det hela så är det en enorm känsla när det är över.Att man lyckas med allt,att man har nått sitt mål & att man är lycklig,

Ha det bra alla.*vink*

 

POSTAT 2008-01-02 13:04:33

MITT BRÖLLOP!

Nu är jag en gift Kvinna.

Min planering & mina grubblerier är över.

Min dag började klockan 8.00 på nyårsafton av en håruppsättning som blev helt underbar.Sen vidare till Linköping för en makeup.Tillbaka till vår bröllopssvit på Hotell Villan i Åtvidaberg för att byta om och sen ner till Lobbyn där fotografen väntade på oss.Det var dags för fotografering.

Klockan närmade sig 2 & en vit mustang gled uppför gården & körde oss i snöfall till Gärdserum Kyrka.

Gången in till altaret när pappa förde fram mig till min blivande make var helt strålande.Alla var rörda till tårar & min blivande man  & mina tärnor lös av lycka.

Cermonin drog igång och det var både nervöst & känsloladdat.Man visste inte om man skulle klara det igenom utan tårar,men jag lyckades.Det var så fint,det var som en prinsessdröm.

Vi åkte vidare till festlokalen där det stod uppdukat med Buffe & blomarrangemangen på borden var helt ljuvliga.

Maten smakade bra & underhållningen var toppen.Alla dansade & hade urkul.

Kvällen slutade i ett bubbelbad på rummet & en helt fantastisk natt.

Dagen var toppen på den började till den slutade.

Jag är den lyckligaste i hela världen

POSTAT 2007-12-30 07:38:57

1 dag kvar!

Imorgon så här dags är man på väg till hårfrisörskan för att få sin uppsättning.Sen bär det av till Linköping för att få sin makeup,vidare hem till Åtv idaberg igen för att ta kort & sen till kyrkan kl 14.00 för att bli Fru Lindander!

Helt otroligt att jag verkligen ska gifta mig imorgon,det är som en dröm.

POSTAT 2007-12-29 18:40:21

Avbokningar

En av mina bästa vänner & hennes familj har avbokat bröllopet pga att deras hundvakt inte kunde ta hunden längre & deras son har blivit sjuk.Sorgligt...hade gärna sett henne där på min största dag i livet.

Jag som har gjort alla 40 häften färdigt med bordsplaceringar & dylikt.Jag måste göra om hela bordsplaceringen,annars blir det för få vid det bordet som de skulle sitta.Och då måste jag även ändra häftena.*suck*

Jag har ju redan tusen saker att ta itu med,gifter mig om 2 dagar ju,har inte tid med det här.

POSTAT 2007-12-26 09:59:55

5 dagar kvar..

Om 5 dagar gifter vi oss.Vi GIFTER oss.Fattar ni?Det är såååå stort.Och jag är sååå nervös.

Idag ska vi till kyrkan på träning igen,då ska ha hela ligan följa med tärnor,näbbar,bestman.Ska bli kul att verkligen se hur vi ska stå & gå & se när dom utför deras uppgifter.

Ja snart är man fru Lindander med hela folket.Längtar så jag nästan dör!

 

POSTAT 2007-12-20 13:38:17

Träning...

Igår ringde prästen upp oss & sa att klockan 5 ska vi vara i kyrkan och öva på hur vi ska gå & hur vi ska stå.

Det kom snabbt inpå,men vi gick dit & jag höll på att dö.Jag har aldrig varit nervös,men då fick jag den där magvärken,knäna vek sig & handsvetten började tränga fram.När vi skulle säga efter prästen "Tager du..." så sprack rösten flera gånger.

Hur ska det gå i kyrkan,nu var ju bara VI där.Prästen,jag & min blivande man!!I Kyrkan kommer det va 40-50 stycken till.Får rysningar bara jag tänker tanken.

Tänk om jag säger fel,att tungan vrickar sig eller nåt.Tänk om jag tappar rösten helt eller får värsta svettattacken *hehehe*....Gode gud i himmelen hjälp mig.

POSTAT 2007-12-17 09:55:16

2 veckor kvar...

Nu är det exakt 2 veckor kvar tills bröllopet äger rum.Det börjar bli lite nervöst men det är väl hela grejen.

Jag måste börja gå in skorna med,jag är inte van att ha klack,ser ut som en anka när jag går i dom & ont i fötterna får man.Kommer säkert trampa snett så klacken går av när jag är på väg in till altaret..eller fastna i klännigen eller nåt.

Den blivande mannen erkände igår att han hade mardrömmar om bröllopet.Att han skulle sätta ringen på fel finger och sånna saker *hehe*Kul att höra om att han har lite nojjor också.Han skulle ta sig en stadig grogg innan han klev uppför altaret för att överhuvudtaget klara av det.Det kanske än annan också ska fundera på.*hehehe*

 

 

POSTAT 2007-12-14 10:34:32

Fotografen 2

Nu äntligen i mitt liv har fotografen ringt upp.

Ska ju gifta mig klockan 2 & jag ville ta kortet efter,utanför/innanför kyrkan,men det tyckte inte han.Han trodde det skulle vara för mörkt då,Så nu ska vi ta kortet klockan 1.ÅHH jag kommer stressa ihjäl mig.

 

 

POSTAT 2007-12-12 22:20:55

Fotografen

Har en fotograf som ska ta kort på oss när vi gift oss.

Men nu är det såhär va ,att han svarar varken på telefon / mobilen/ mailen..Vad fan gör man.Jag blir tokig.

Jag har liksom ett jobb att sköta också,jag kan inte sitta 24 timmar om dygnet & ringa honom.Blir så arg.Hur svårt kan det vara att lyfta luren och säga "Hallå" eller plinta ner några bokstäver i ett mail.

Byter snart fotograf.Blir så arg!

POSTAT 2007-12-10 05:55:41

Måndag morgon...

Nu var det måndag igen,ska snart gå till jobbet & fördriva några timmar för att sen hämta den största grabben på frita & sen vidare & hämta den minsta grabben på dagis,sen stressa hem & laga mat,diska,få i en tvätt & till sist försöka sätta sig & ringa det sista inför bröllopet innan allt är stängt......om det går.Kan vara så att dom små tycker jag ska ge allt uppmärksamhet åt deras håll.Pappa jobbar ju kväll & kan inte roa dom.

Gäääsp har jobbat konstant sen förra måndagen är trött,& blir ännu tröttare när jag vet att jag inte är ledig förräns på torsdag (...Kanske...)men det är väl bara att packa sig iväg nu då.

*vink vink*

  1 2 > SISTA SIDAN (2)