BröllopsGuiden

m+a=sant

« September 2023 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2014-03-02 21:38:07

Jag är verkligen hemsk på det här

Jag är verkligen hemsk på att försöka blogga! Men att hitta tiden till att sätta sig ner för att skriva ett par rader är svårare än vad man kan tro när man är småbarnförälder plus att man har jobbat lite mer än normalt de senaste veckorna;) Men nu är vi tillbaka i fas med jobbet så det har lugnat ner sig lite =) 

Det har hänt en hel del på bröllopsdelen. Vi har allt drickbart här hemma nu efter en resa till Tyskland nu i helgen. Klädkammaren är med andra ord fullt med allt annat än kläder just nu ;) Ringarna är hämtade, lincerna är ordnade så nu slipper både jag och Martin våra mindre smickrande glasögon=) Martin passar iof oförskämt bra i sina, och jag är grymt ovan utan, men man känner sig ju finare utan. Dels för att sminkningen syns betydligt bättre =) 

Vi gjorde ett riktigt klipp idag när vi handlade. De hade billig cola så vi tänkte att vi lika gärna kunde handla hem det och fylla ut bröllopsrummet lite extra när det ändå var betydligt billigare än i vanliga fall. Går till kassan, slånger upp ena på bandet och säger att jag har sex sådana. Reflekterar inte direkt när jag betalar men sen när jag kom att tänka på det hemma så kollade jag kvittot. Hon TOTALT missade att ta betalt för de andra. Just i det ogonblicket kommer samvetet in. Detta förbaskade samvete;) 

Snart är det dags att kolla klänning till mig. Eller jag har redan hittat den jag vill ha. Avfärdade den ett tag då den hade gått upp oförskämt mycket i pris, men kollade idag och den har gått ner igen. Men efter ett litet samtal med min kära mor så ska vi först åka och testa just en liknande modell så att jag känner efter hur jag trivs i den. För det första kommer det kännas riktigt konstigt bara det faktum att ha en klänning på sig. Jag är ju inte riktigt den typen. Eller, jag vill vara den typen. Men just nu med min kroppsform ar jag inte riktigt självförtroendet att använda en sån. Men sen så. JAg har ju gått ner 15, och jag vill förslora minst  till och ajg tror att ajg kan fixa det till bröllopet. JAg kommer iallafall kämpa för det! 

 

Martin och jag kollade igenom vad det är som ska handlas etc och det är ganska skönt att inse att det inte är så jättemycket kvar =) Riktigt skönt! Men samtidigt så är det en hel del pysslande kvar =)And i Love it<3

 

Nu skriker barnen så ajg måste ge upp skrivandet för ikväll

 

puss<3

POSTAT 2014-01-20 21:26:05

Imorgon

Imorgon är det fem månader exakt tills vi gifter oss! Det är verkligen helt otroligt häftigt att vi snart är man och fru. Jag och MArtin, gifta! 

 

Första veckan planrades det ganska mycket, de stora grejerna, så nu tar vi det lite lugnt bara =) Njuter av tanken, bollar ideer.

 

Vi har valt vilka vi vill ha som värdpar, pappa och Gudrun. Tror att de kan bli helt perfekta trots att pappa är ganska nervös inför att prata högt inför folk. Vår toastmadame kommer vara Gudrun, hon är verkligen perfekt för jobbet =) Helt underbart perfekt !

 

Jag har sett mig omkring lite efter de perfekta servetterna, och hittade dom, tro det eller ej, på ica här hemma. Deras egna sortiment till och med=) Finns även matchande antikljus och värmeljus=) Vet inte riktigt om det kan bli så mycket bättre=)

 

På söndag ska vi gå på bröllopsmässan tillsammans med erik, lina, sara oh Gudrun. Pappa är snäll och passar barnen, sen åker vi hem för lite lunch =)

 

Puss!

POSTAT 2014-01-11 20:08:37

Faller på plats

Nu börjar det mesta falla på plats =) Det känns riktigt skönt faktiskt! Kära syster ska hjälpa mig med inbjudningskorten så jag ska skicka över informationen till henne ikväll, plus att jag måste ringa gudrun snart då hon är vår toastmadame=) Det är en hel del som hon ska få sätta sig in i. Åh de här är så spännande! Ett riktigt äventyr och det verkar som att alla är så glada för vår skull! 

 

Inbjudningslistan är just nu ganska komplett, det finns vissa som jag inte vet hur jag ska göra med riktig, känslorna svajar lite där. Ska man, ska man inte. Det är frågan lite. Vågar man?

 

Igår satt vi lite med inköpslista och bordsplacering, och oh my fucking god så svårt det är! För man vill ju ha bra bord! Bord där samtalen går, så det inte blir sådär tyst. 

 

Den 26 är det bröllopsmässa här i Norrköping som vi gärna vill gå på, men att ta med tre barn dit är ju inte riktigt det ultimata =) Ska se om vi får biljetter och barnvakt, för det skulle vara rutkigt roligt att gå på den! 

 

Malin my darling och jag ska se om vi lyckas binda ihop den buketten som jag vill ha själva, det borde inte vara så jäkla svårt. Men bara för att jag säger så å r det säkert görsvårt!

Nu blir det film med Amandus, Martin och Isabella <3

 

POSTAT 2014-01-09 05:50:50

Lokalen bokad!!

Som ni vet var vi och kollade på en lokal igår. En helt magisk lokal som med blommor, vita dukar och massor med blommor kommer blli helt underbar och perfekt! Det finns några nackdelar, dels så ligger det långt ut, men vi har några som ställer upp ocj skjustsr, mot enbart bensinpriet=) Sen måste det vara städat och klart till kl 12 dagen efter. Men det finns mcket, mycket positivt! Där finnas allt vi behöver. Alla slags glas, vin, champange, snapps, vanliga! Alla tallrikar, uppläggningsfat, kaffetermosar! Allt!! Verkligen allt! Det finns vinkaraffer men inte rå det räcker tror jag så det köper vi å ikea, de kostade 15 kronoer styk så är ar vi dragit ner liten från över 1000 kronor till 150=) Utemiljön är helt magisk!! JAg kan bara se framför oss den lilla dansbanan, jag och martin tätt vid varandra, dansandes och fotografen som smattrar på för fullt med bilder<3 

 

MEn vi får se, som det ser ut nu så har vi ändå ingen barnvakt till natten så det blir nog en tidig hemgång för oss, i nyktert tillstånd om vi ska ta hand om dom. Hade önskat på barnvakt, men vem ska man fråga? De som känner barnen bäst är ju de som är oss närmast som vi vil ha med på festen. 

 

Vi hade planerat att vi skulle åka från festen till ett fint hotell, njuta av hotellfrukostn dagen efter som nybliven man och hustru. Men den iden får vi nog med hoppa över då vi ändå måste upp typ vid sex, halv sju för att åka ut till lokalen för att städa samt om vi ndå ska ha barnen.

 

Usch vad jag är hungrig, men jag ska snart ta mitt ägg och bege mig till jobbet =)

POSTAT 2014-01-08 11:25:31

En liten hemlighet

Idag när jag gick och lämnade Lucas på dagis kunde jag inte hjälpa att fnissa lite för mig själv när man mötte folk. De måste ju ha trott att jag är precis pantad. Men nu är det så att de har ingen aning om vad jag håller på med, en spännande liten hemlighet. 

För det första är det ju bröllopet, det magiska, fina bröllopet <3 Det kommer bli jättefint och vi har en och annan liten veraskning för våra gäster! Ikväll ska vi även åka ut till häradhammars bygdegård (stavning) för att se hur den ser ut =) På bilder och via Malin ska den vara helt underbar! Den har ett helt fantastiskt kök med det mesta man kan tänkas behöva. Där finns även ramp så alla som behöver kan ta sig in och ut utan problem, en stor danssal, matsal och en fin möjlighet till att fixa en snygg bar! Utanför finns ett magiskt grönområde där man kan mingla ute vid fint väder=)

Sen håller jag ju även på med min vikt! Det har egentligen varit det som inte gjort att vi gift oss tiigare, men nu har jag 5 månader och 13 dagar på mig!!! Så nu jävlar!! Någon som vill gå längst strömmen med mig? Visst jag kan gå med martin och barnen, men det ger inte samma tempo och nytta på min vikt då man stannar varje decimeter för att kolla på antingen stenar eller pinnar;)  

 

Nu jäklar!!!=)=)

POSTAT 2014-01-07 20:58:36

21 juni <3

Nu är präst och kyrka bokad!! Den 21 juni i Dagsbegrs kyrka! Det kommer bli en helt magisk dag med ganska många sammanbrott ;)

 

Just nu har vi ett problem... vi hittar ingen bra lokal för festen och middagen och jag får panik! Det finns en helt underbar bygdgård, men tar vi den finns risken att vissa inte kommer att komma då de inte kan ta sig dit och hem. Just den dagen känner jag inte riktigt för att leka taxi, men är det någon som känner sig manad att vilja köra så hör av er! 

Även om det är någon som vet någon lokal som rymmer 60 sittplatse och gärna lite mer yta till dans etc. Den får inte vara för dyr då vi satt budgeten till 2000 för hela helgen!

 

Min fina lilla kusin kommer agera bartender, men vi kommer behöva tre eller fyra personer till som vill servera mat och dryck under kvällen. Känner ni någon så hojta till=)

 

Jag har lite smått panik över hur allt ska bli, att alla ska bli nöjda, och min förbannade vikt! 

Men allt ordnar sig nog =)

 

Martin har pratat med Eric om att vara bestman, vilket han ville så det kan vi med checka av. Jag har mina små donnor<3

 

nu blir det att släcka ögonen och sova! 

POSTAT 2014-01-05 19:35:46

Herregud VI SKA GIFTA OSS!!!

Helt otroligt!!!

I sommar!! 

Om sex månader!!!

Ska jag och mitt livs kärlek GIFTA OSS!!!

Vi pratade först om att vi skulle göra det nästa år, men sen var det som att vi bara tittade på varandra, varför i helskotta ska vi vänta till nästa år? Vi firar snart fyra år tillsammans, har två helt makalöst underbara ungar. (visst pain in the ass många gånger, men oj vad de kan få mammas och pappas hjärta att smälta) 

Vi outade precis på fb att vi ska gifta oss och oooj vilken respons!!! Malin är redan på g hit med sin bröllopslåda med tips och ideer!! Totally awsome! 

Blir bröllopet som vi vill så kommer det bli magiskt, askul och något man alltid kommer att komma ihåg!

Responserna anående bröllopet har varit lite olika, mestadels positivt men även lite som inte riktigt var som man trodde... men men, vissa fungerar ju lite som karlar, de har ju trots allt sex månader på sig att ändra sig;) eller iaf bli lite mer positiv till det hela. Den bästa responsen kom nog ändå min pappas underbara sambo med =) Jag skickade ett sms till henne om hon är bra på frisyrer. SLutade med ett väldigt glatt samtal både från henne och pappa=) De var så himla gulliga! Pappa lät verkligen riktigt rikigt glad! Både jag och Martin kommer även få frisören betald av honom som bröllopspresent!! Hur sjukt gulligt är inte det? 

Jag kommer skrivad et mesta som rör bröllopet här, så alla som är intreserade kan följa med under resans gång <3

 

love till er alla<3