BröllopsGuiden

lillajag1981

SENASTE 10 INLÄGGEN
» "Mrs"
« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2008-01-05 01:12:06

"Mrs"

Hej hej!!

Jag sitter och funderar på hur vårat bröllop kommer bli. Visade mamma min klänning som jag skall ha, å gissa om hon blev GLAD?!!! hehe.

Det är ju inte bara en sak man skall tänka på, vill verkligen denna dag ska bli något alldeles Perfect. Å jag vet att den kommer bli det med. Min son skall bära ringarna. Min dotter skall vara tärna, då är hon nästan 6 år, oj vad tiden går fort, de växer så det knakar.... Sen skall min sambos barn förstås också vara med. Samt min kusin, som är som en syster för mig, skall också vara med som sagt. Tror inte jag kommer kunna klara detta om hon inte skulle ha funnits vid min sida och hjälpa mig med alla förberedelser...

Imorgon skall jag åka hem, efter några dagars vistelse hos min mamma, som är sjuk. Jag skall äntligen få tillbringa tid med min Älskling!!! Saknar han så mycket när jag är ifrån honom, så jag tror jag skall gå sönder.... Då skall vi klura ut lite mer kring vårat bröllop. Prata igenom lite. Skall bli skönt. Jag har ju vissa krav vad gäller mitt bröllop, jag skall bara gifta mig en gång, å då skall det minsann bli det Bästa! Men jag måste erkänna att jag börjar redan bli nervös...blotta tanken på att JAG skall gifta mig liksom. Men det skall nog gå bra. Jag undrar vad min pappa kommer att säga bara....Å alla syskon. He He.

Nu undrar säkert en del av er, varför det blir av först i Augusti 2009? Det skall jag informera er om att det beror på att just nu så går jag i skolan. En utbildning på 2 år. Den är klar Maj 2009. Och jag vill gärna göra det klart först. Så man kan riktigt fokusera sig på den stora, stora dagen. Sen så beror det mycket på att jag blev mamma tidigt, 3 månader efter studenten, så jag hann liksom inte plugga klart direkt. Så nu när jag har chansen så vill jag klara av den biten. Så där fick ni svaret @--//--

 

Detta var allt för denna gång, men var så lugn, jag kommer tillbaka.

Men finns det någon barmhärtig snäll kvinna/kvinnor där ute som svansar in på min sida, så lämna gärna ett litet avtryck i Gästboken och ge mig lite tips, som jag skall tänka på eller så, det skulle jag uppskatta.

Men Tack för mig så länge och ha ett bra fortsatt 2008! Och alla ni som skall slå till i år vill jag bara säga: GRATTIS! å Lycka Till Med Allt!!!

Puss Å Kram från; Linda