BröllopsGuiden

Bröllop i NYC!!

« Mars 2023 »
TI ON TO FR
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2014-05-08 13:54:53

Boka restaurang

Jag håller på och bokar restauranger för fullt i NY :) jag har hög standard på mat och tycker att det är värt att lägga pengarna om det är fantastiskt!:) dagen innan bröllopet ska vi äta tre rätters på The river café,  bröllopsmiddagen kommer vi att äta på Jean-Georges.  Har väldigt höga förväntningar!!  Om några dagar ska jag försöka boka bord på eleven madison park... Verkar vara helt Fantastiskt så jag hoppas vi får bord! :) 

POSTAT 2014-05-08 13:50:55

Vigselringen skickas i veckan :)

Nu har jag fått besked av Josefin att vigselringen är klar och kommer att skickas till oss i veckan så vi får den nog i början av nästa vecka!! :) jag försöker att inte inte bli överexalterad men det är svårt just nu! :) 

POSTAT 2014-03-11 02:36:18

Ansiktsbehandling

Var idag och gjorde en ansiktsbehandling med ånga och portömning, det är inte skönt när dom klämmer pormaskarna man har, men skön hud får man efteråt :) så det är värt det! ska beställa lite grejer på ebay idag för det är ju så mycket billigare, ffa decleor och dermalogica:)

Ca 2-3 veckor före bröllopet ska jag göra en kristall djuprengöring för att få bort nytillkomna pormaskar så huden blir så fräsch den bara kan :)

POSTAT 2014-03-11 02:33:44

Morgongåvan!!

Jag vet att det kanske inte är enligt tradition att jag som blivande brud vet vad jag ska få i morgongåva men jag är allt annat än traditionell så för mig passar det perfekt att vi kunde komma överens om något fantastiskt!:)

Jag har varit i kontakt med Guldsmeden Josefin cummings igen ang en till ring. Denna gången blir det en ring i 18K rött Guld som är mellan 4,5-5mm bred och drygt 2mm hög. Jag kommer att ha den på långfingret. På kanten mot kroppen kommer det att stå våra namn i svart med ett hjärta mellan namnen och på andra kanten kommer det att vara 3 diamanter som representerar året vi förlovade oss och visste att det skulle vara vi 2 för alltid :)

Tanken med våra namn på ena kanten är ju att vi sen ska fylla på med våra barns namn, så det är verkligen en gåva som jag kommer bära hela livet!:)

 

 

 

POSTAT 2014-03-11 02:28:30

Rolls Royce!:)

Jag har surfat runt på nätet och ville hitta en vit limousine som kan köra oss runt på bröllopsdagen men jag hittade något så mycket coolare!! En vit Rolls Royce Austin Princess från - 64, så jävla snygg bil. Helt i våran stil och min blivande make lär inte säga nej till denna :)) Inte speciellt dyrt heller om man tänker att vi ska ha den i 4 timmar. Imorgon blir det att boka:)

POSTAT 2014-03-11 02:25:52

Allting klaffar!:)

Vi är inne i ett flyt och jag hoppas att det håller i sig länge :) Idag fick vi bekräftat att vigseln kommer att ske på cherry hill i central park!! jag har mailat runt till alla inblandade och bröllopet känns helt under kontroll för tillfället!

Vi har bokat en vigselförrättare vid namn Allison Dolan Hall och hon verkar vara fantastisk!! snabb mailkontakt och verkligen engagerad och jag är övertygad om att hon kommer att ge oss en väldig personlig och fin ceremoni.

Vi har bokat fast en fotograf vid namn Lina Tegman som kommer härifrån Norrland vilket vi tyckte var väldigt roligt plus att hon är supertrevlig och tar väldigt fina bilder :) Vi kommer att fotas under vigseln, vid bow bridge, the mall och bethseda arcade i central park, sen åker vi till Funton Landing, brooklyn bridge och top of the rock... kan inte annat än bli fantastiska bilder!!

POSTAT 2014-03-09 19:02:04

The Refinery Hotel!!

 

The refinery hotel kommer vi att bo på under vistelsen i NY,  det ligger i fashion district och ser ut att vara fantastiskt!! :) Roof top baren har utsikt över empire state building och jag ser framemot att sitta där och dricka lite champagne och bara njuta! :) 

POSTAT 2014-03-09 18:39:48

Vigselringen!!

Vigselringen kommer en fantastiskt duktig guldsmed vid namn Josefin Cummings att göra!! :) en kompis till mig på instagram hade gillat en av hennes bilder och det gjorde mig nyfiken så jag gick in på hennes sida och fann massa fina smycken! :) och då sa jag till min fästman att när vi väl gifter oss så vill jag att hon gör min vigselring!! Och så blev det!! Vi körde ner lucia helgen och träffade Josefin och hon är verkligen supertrevlig och tillmötesgående och älskar det som blingar! :)  

Ringen består av totalt 25 diamanter! :) 1st 0,5 karat i mitten och två rader med 6st diamanter i varje rad på varsin sida av den större diamanten :),  ringen går i rött guld.  Hade tänkt vitt först men när jag provade var rött guld ett självklart val:)  jag får den 10maj och jag längtar!! 

POSTAT 2014-03-09 17:46:20

Vigselplatsen i Central Park!!

Igår ansökte vi om tillstånd för att få gifta oss i Central Park och där anger man även platsen där man vill gifta sig och vi vill helst ha ceremonin på Cherry Hill :) nästan direkt efter att vi skickat in ansökan och betalat så hör dom av sig och säger att tiden vi valt var upptagen.  Han undrade om vi kunde tänka oss att ha vigseln kl 13 och för oss är det inga problem så nu väntar vi vara på att få bekräftelse på det.  

När man ansöker om tillstånd i Central Park kan man gå via en länk som finns på Centralpark.com 

Snabbt och enkelt :)) 

POSTAT 2014-03-09 16:27:19

Den aktuella formen på blombuketten! :)

Formen på blombuketten :)

 

Detta är formen på buketten som jag kommer att ha! Älskar rosor och buketten kommer att bestå av vita och gammelrosa rosor :)  plus att jag vill ha vita pärlor i några av rosorna! Tror det kommer att bli toppen och det är Helena, en blomdesigner i New York som kommer göra den :) å det bästa av allt är att hon levererar den till vigselplatsen!