BröllopsGuiden

Soffiiaa

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Nu är det bokat!
» Jultider
« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2008-06-25 22:40:42

Nu är det bokat!

Då var både kyrkan och lokalen bokade! Klockan 15.00 lördagen den 29 november i Västrum kyrka blir vi herr och fru Ymén. Jag hoppas att ni alla är laddade för att inleda julen 2008 tillsammans med oss, vi ska göra vårt bästa för att ni inte ska glömma bort att det faktiskt är juletid. Ni som känner Fia vet ju att det är svårt att undgå att julen närmar sig eftersom hon börjar gnola på julvisor och byter ringsignal till Jingle Bells redan i augustisnåret.. Nåväl! Tema rött goda vänner! Hur ni tolkar det tänker vi inte lägga oss i men ser fram emot att bli glatt överraskade av er kreativitet!

I helgen är det metaltown i Götet vilket innebär att brudgummen kommer att ta med sig Christian toastmaster och försvinna in i dimman medan Fia och Linda brudtärna ska trava runt i Göteborg och leta tärnkläder och syssla med annat bröllopsfix.. Hurra för alla hjälpsamma människor!!

Over and out från blivande Yméns och det är [Ymeeeeen] inte [Jemen] eller något annat konstigt ;-)

POSTAT 2008-06-02 22:33:33

Jultider

Juni 2008,

Sommaren är igång med sol och värme. Något man sett fram emot en tid nu. Sommaren är på många sätt och vis en fantastisk tid. Ljuset och värmen ger energi och dagarna räcker till lite mer. Sommaren är också den tid då bröllop helst äger rum. Så dock inte för undertecknad! När man som vi bäst uppskattar sol och värme på stranden eller i en stol i skuggan känns det lite överilat att dra på sig feststassen under den varmaste tiden på året. Att dessutom ägna en (kanske) het och solig dag inomhus låter inte som vår melodi. Vi är nog mera av höstmänniskor, eller närmast JULmänniskor! Tänk istället att man förlägger en sån tillställning som ett bröllop när det utomhus är lite ruggigt, kanske till och med kallt... Tänder många ljus och sitter i en mysig lokal och umgås i goa vänners lag:-) Så ser planen ut i alla fall. Det känns som om det är det vi båda vill och om vi känner varandra tillräckligt efter de snart 7 år vi varit vi så kommer det att bli kanon, för helt ärligt, vem mår bra av slipsar och kavajer i 30 grader ;-) inte jag i alla fall...

Jo, just det platsen ja! Förutom att skjuta på festen till en kallare årstid förlägger vi kalaset på den sidan av landet där det förhoppningsvis inte regnar lika mycket som här på "framsidan". Vi ber er alla att ta er till Tjustbygden (för de som inte vet är det den plats där granskogen som ibland kallas Småland möter "havet") en mycket trevlig plats där den ena hälften (i mina ögon den bättre) av oss är uppväxt :-)

Ja, nu återstår lite planering, FEL MYCKET planering och pyssel innan det är dags, men tiden går fort så förbered er på en mysig kväll om sisådär 5 månader... Närmare den tid då en rund och rödklädd man åker jorden runt med en släde, ja, ni förstår - framåt jul alltså...

Kram

Nicke och Fia