BröllopsGuiden

Bridetobe2015s blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2015-08-15 12:22:10

Mer bilder

En vecka som gifta idag. Wow! Det är magiskt att få vara man & fru❤

Här kommer några fler bilder:

Ja det var några bilder till, alla fotade av vänner och familj❤ I väntan på korten från vår underbara fotograf Madeleine Englund. Hon flög hela vägen från Oslo för att fota på vår bröllopsdag. Många timmar var hon med, ja 12 timmar hann det nog bli, och hon var fantastisk hela dagen. Så glad du var vår fotograf Madeleine❤ Ni hittar henne bl a på Instagram på MEFOTOGRAFI. 

POSTAT 2015-08-09 10:47:19

Just married

Nu är vi gifta! Vilken dag, kväll och natt. Helt perfekt har det varit<3 Vilka fina människor vi har turen att få ha i våra liv! Nu ska vi bara smälta allt på hotellet, skriver mer om allt senare såklart. Här är några mobilkamerabilder som vänner fotat.

 

 

 

POSTAT 2015-07-15 23:09:42

Blommor

Idag har jag haft ett så härligt möte med Yvonne Bernzon, floristen som ska göra våra blommor. Har en känsla att det kommer bli kanon! Yvonne är så himla trevlig och enkel att ha att göra med. Hon både lyssnar och kommer med goda råd/tips. Och med sina många år i branschen så verkar hon kunna väldigt mycket om det hon jobbar med. Förutom våra blommor så kommer hon även ansvara för att smycka kyrkan och festlokalen. Visar såklart bilder efter vi haft vårt bröllop. 

På www.blomsterkonst.se hittar ni bl a Yvonne. Tips från mig!

 

POSTAT 2015-06-25 21:39:07

Möhippa

Efter en härlig avkopplande vecka med familjen i Bulgarien är jag nu redo för lite blogguppdateringar.

För det första, 44 dagar kvar till vårt bröllop står det på vår bröllopshemsida. Oj! Känns så himla nära nu! Förutom att det är en del kvar att göra (inget alarmerande) så längtar vi båda så galet mycket. Den 8/8 kommer vi känna oss mer än redo:)

Vi har båda blivit kidnappade nu förresten. De hade svensexa för min husband-to-be 6/6 och min möhippa var 13/6. DET VAR EN ALLDELES PERFEKT DAG och jag är så tacksam över mina systrar och vänner som känner mig så väl och planerade en så fin dag för mig. Jag kommer att spara alla upplevelser och härliga skratt som fina minnen i mitt hjärta för alltid. Här ser ni ett litet bildcollage från dagen...

Om ni undrar över bilden längst ner till höger så är det min utstyrsel då jag och mina vänner övade poledancing, hehe. Lätt var det inte men roligt och liten show kunde jag visst bjuda på;)

POSTAT 2015-05-16 13:22:02

Bröllopsdagen börjar närma sig.

Att arbeta heltid, ha två små gulliganer och planera bröllop håller mig sysselsatt. Eller ja såklart oss sysselsatta. Vi är ju självklart två stycken om detta och då delar vi såklart på arbetsbördan med planering av bröllop så gott det går. Men trots mycket jobb med planering och fix & don inför bröllop så måste jag ändå erkänna att det är roligt jobb. Man vet ju att inget är i onödan. Vi och våra gäster kommer att istället få njuta 8/8 av den tid och det arbete vi nu lägger ner. 

Tärnklänningar till mina tre tärnor är nu fixat. De landade här hemma för ett par veckor sedan och efter slutfinish på de (sys in) så kommer de sitta perfekt på finaste tärnorna. Självklart kommer ni att få se bilder sedan. Vi beställde klänningarna från www.jjshouse.com. Se upp för höga tullavgifter bara. Bättre att beställa för lite åt gången då tullavgifterna blir högre ju mer du handlar för. Dela upp i olika beställningar är mitt tips efter att ha åkt på 1800kr i tullavgift. Suck! Efter mailkontakt med Jjshouse är de villiga att dela denna kostnad dock. Tummen upp för bra service när oklarheter funnits innan i samband med beställning.

Våra inbjudningskort har även skickats ut och landat i allas brevlådor. Några har redan hunnit tacka ja. Så roligt! Känns på riktigt då. Vilket det såklart är men innan själva dagen är det nog svårt att förstå i alla fall. Bjuder på två kort på våra inbjudningskort lite senare som även fick dofta lite lavendel efter några sprut av lavendelspray.

Solig helg på er alla!    

POSTAT 2015-04-08 16:24:07

Det händer saker

Igår beställde vi våra inbjudningskort och även bröllopshemsidan är nästan klar. Gud så skönt det känns! Lovar att lägga upp bild på inbjudningskorten när de landat i gästernas brevlådor. På inköpslistan nu står hampasnöre. Blir ett besök till Panduro som ju har en massa bra då man behöver pyssla lite själv.

Hoppas alla haft en bra påsk! Idag är det förresten exakt 4 månader kvar innan vi blir man & fru. Wow!

POSTAT 2015-03-28 13:15:08

Smycken

Dessa smycken är på väg hem till mig. Ska bäras på den stora dagen. I kyrkan ska jag bära örhängen och armband, på festen efteråt lägger jag även till ett halsband. Får se vilket halsband det blir...

Från Lily&Rose

POSTAT 2015-03-09 21:41:23

Update

Mycket bollar i luften nu. Förra veckan träffade vi vår solist och bestämde lite mer kring sång och gitarrspel på vigsel och champagnemingel. Det kommer nog bli toppen! Förutom det har vi bokat en DJ som ska underhålla oss och gästerna då middagen är slut. Jag har även haft kontakt med vår guldsmed Anders Fors och vi bestämde att han börjar skissa lite efter våra önskemål och så träffas vi snart och bestämmer mer exakt. Det jag kollar runt mest hela tiden på nu är tärnklänningar...oj så avårt det är. Men vi hittar nog rätt till slut. Mina två systrar och en nära nära vän är mina tärnor. Lutar åt att vi kör på samma färg och längd på alla klänningar men att ovandelen kan variera. Har ni några bra sidor eller affärer med tärnklänningar att tipsa om så gör gärna det. 21-22/3 ska vi på ett bröllop och det ska självklart bli väldigt roligt. Så roligt att få gå på ett bröllop bara några månader innan det är vår tur. Som vi kommer att längta! Men ändå njuta av att också "bara" få vara gäster. Vi ser det som en uppvärmning, hihi.

Nedanför ser ni klänningen som jag kommer att bära då vi ska vara gäster på bröllop.

  1 2 > SISTA SIDAN (5)