BröllopsGuiden

Milo

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-06-05 10:28:10

Två dagar kvar!!!

Himmel vad tiden går fort! Nyss var det januari och planeringen startade, nu är det bara två dagar kvar till vi ska gifta oss. Allt börjar falla på plats men det är fortfarande massa saker att göra, mest sånt som man inte kan göra förrän sista dagarna.

Idag ska vi lämna klänningen hos frisören, hämta blommor till lokalen, sätta ihop de sista festprogrammen och stämma av med killarna som ska spela på festen. Dessutom tänkte vi klippa gräset och städa lite i huset... full upp med andra ord! Imorgon ska vi duka i lokalen, har bett några kompisar om hjälp så vi slipper hålla på med det hela natten. Vore ju skönt om man fick sova några timmar innan bröllopet.;)

POSTAT 2008-04-29 12:46:04

Inte länge kvar

Nu känns det som att tiden går extra fort, bara fem veckor kvar! Känns både roligt och spännande men framförallt är det lite stressigt just nu. Jag vill ju bli klar med så mycket som möjligt de närmsta veckorna så att man förhoppningsvis kan ta det lite lugnt de två sista veckorna. Får väl se om det blir som jag tänkt med den saken.

Prio ett nu är att hitta underkläder till mig, måste fixas senast nästa vecka så att jag sen kan ta med kläder och skor till sömmerskan för finjustering. Blivandes kostym är beställd (slut på rätt storlek i butiken) och ska komma i denna eller nästa vecka. Nästa vecka ska vi också åka till Tyskland och handla till festen.

Funderar såklart också på bordsplaceringen. Den är redan ändrad massor av gånger, men nu är det snart dags att bestämma sig! Alla har till slut svarat på inbjudan och det blev bara tre återbud så 58 personer kommer vi att bli på festen. Det blir nog alldeles lagom!

POSTAT 2008-03-12 17:54:31

Bilder

Nu finns det några bilder på våra inbjudningskort i galleriet. Tyvärr ser de inte så fina ut på bild som de blev i verkligheten. Vi använde ett skimrande papper som omslag men det ser ut som "vanligt" papper :(  Men det viktigaste är ju att våra gäster får fina kort i brevlådan, eller hur?!

POSTAT 2008-03-04 19:25:47

Mässa

Var på bröllopsmässa på Kalmar slott i söndags. Fick en hel del tips och vi beställde även våra vigselringar! Postade inbjudningskorten i torsdags och vi har redan fått in några anmälningar. Jättekul, och särskilt roligt är det att höra reaktionerna från de som inte visste om våra planer. Har fyllt i hindersprövningen nu så imorgon ska den skickas iväg! Planeringen går framåt...
POSTAT 2008-02-27 12:53:50

Äntligen!!!

...är inbjudningskorten klara. Har knåpat i flera dagar nu och jag tycker att de blev riktigt bra! Kul att lyckas när man inte är van att hålla på med sånt här pyssel. Inspiration till korten fick jag från muminmamman (Tack Cecilia för tipsen!) och jag ska försöka lägga upp lite bilder så får ni också se dem. Blir dock inte idag, ska snart rusa till jobbet. Måste bara ut med hunden först så han blir nöjd. =)
POSTAT 2008-01-12 22:23:22

Besatt av bröllop!

Egentligen är man väl lite knäpp som sitter här en lördagkväll framför datorn... Men det går ju bara inte att sluta tänka på allt som ska planeras inför den stora dagen!!! Tankarna snurrar hela tiden kring bröllopet och hur allt ska klaffa. Nästa vecka måste fotograf och frisör bokas, tänkte också kolla upp några blomsteraffärer för inspiration till brudbukett. Åker till Stockholm på måndag och tänkte besöka bla Panduro för inköp av material till inbjudningarna. Har börjat skissa på bordsplacering (vadå inte skickat ut inbjudningarna än, jag sa ju att jag nog har blivit lite knäpp!!!) I vilket fall, himmel vad svårt att placera alla bra! Den skissen kommer nog ändras många gånger fram till juni. Nu är det godnatt, börjar jobba kl. sju imorgon.
POSTAT 2008-01-08 12:57:28

Mycket som borde göras

Försöker hitta lite inspiration till att ta tag i allt som ska göras, men just nu känns det ganska trögt. Är mest trött tycker jag... 

 På "att göra-listan": Ringa fotograf, ringa frisör, bekräfta bokningen av festlokal, ringa trubadduren som vi vill ha, klura på inbjudningskort, kolla upp hotell till bröllopsnatten. Dessutom borde jag nog städa lite också. Alltså en hel del att göra, men det blir väl som vanligt att jag får som mest energi framåt kvällen. Dvs när klockan närmar sig 19 och "normala" människor sätter sig framför teven. Då drar jag igång mina stora projekt! Inte alltid så upskattat av sambon bara...

Kram till alla!

 

POSTAT 2008-01-05 13:31:19

Ändring av planerna

Börjar ju bra det här... Festlokalen som vi absolut vill ha är redan uppbokad den 24 maj. Alltså var det bara att ringa kyrkan och boka om. Nytt bröllopsdatum är nu satt till den 7 juni istället. Det var i stort sett bara då som bygdegården vi ska vara i var ledig. Men, men det blir nog också bra!
POSTAT 2008-01-03 12:43:23

Planeringen har börjat!

Så då var man igång...

Har kollat in BG under en tid men nu har även vi bestämt ett datum och bokat kyrka. 24 maj kommer bröllopet att hållas. Kanske lite kort om tid men det måste gå!

Det verkar vara jättebra stämning här på BG och man kan verkligen få hur mycket tips som helst. Här kommer jag säkert att kika in nästan varje dag!