BröllopsGuiden

MurayaPyraya

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Vårpyssel
» REA-klipp
» Min bloggdebut - tjohoo =)
« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-03-31 21:31:59

Vårpyssel

Idag har jag försökt få lite ordning på balkongen så man kan sitta där och njuta av vårvärmen. Passade på att göra några varianter av princesskrone-konservburkkrukan när min son Leo sov. Har lagt in bilder på den ena i mitt bildgalleri. Det var mycket lättare att göra dem än jag hade trott och nu har jag kommit på massor av annat pyssel som jag vill göra, hihi. Mitt bröllop kommer vara en orgie av mina egna pysslade grejer. Men våra gäster förväntar sig nog inte annat, så ingen blir väl förvånad direkt. Tur att jag har över ett år på mig att pyssla ihop allt.

Tänkte också köpa små enkla glas som tål värme och fästa ett tunnt tyg runt och ev lite pärlor eller dyl. att ha på borden som ljuslyktor. Ska klippa ett antal konservburkar i olika storlekar och fixa dem på bästa sätt. Blommorna till dessa blir naturligtvis istoppade dagen innan bröllopet. Alla trycksaker ska pysslas till allteftersom. Servettringar ska jag göra någon variant av samt placeringskortshållare. Funderar på att göra egna hjärttvålar till toaletterna. Göra dekorationer som skall hänga i fönster och ute i träden. Jag här säkert glömt något....=) Men kommer ni på något kul jag kan göra mer så tipsa mig gärna!!

Som ni säkert nu förstått så älskar jag att pyssla. Panduro tjänar mycket pengar på mig och vårat bröllop =)

/Maria

POSTAT 2007-03-29 22:11:00

REA-klipp

Har gjort ett par riktiga klipp de senaste dagarna. Hittade två böcker på bokrean som i flera butiker nu är superbokrea då det är 50% på reapriset. Köpte boken Bröllop - inspiration glädje och flärd av Evy Jonsson för hela 25 kronor, det är ju typ ingenting för den boken med massa tips och idéer!!

Den andra boken är en slags minnesbok/gästbok som heter Vår bröllopsbok, 45kr!!

Jag är så nöjd med dessa!! Tänk ibland har man bara tur och springer på sånna klipp. Så ge er ut och leta så kan även ni fynda!

POSTAT 2007-03-29 22:03:29

Min bloggdebut - tjohoo =)

Någon gång ska ju vara den första.....så nu ger jag mig ut eller in i bloggvärlden....spännande hur som!

Idag var jag på Trädgårdsmässan i Älvsjö. Inte lika trångt som det brukar vara tack och lov, utan riktigt trevligt! Fick massor av vårkänslor och inspiration och vill genast börja städa balkongen och plantera vårblommor. Har bara inte riktigt tid med det just nu =(  Men jag fick även lite tips och idéer på blommor och dyl till bröllopet. Bland annat en sönderklippt konservburk som skapats om till en princesskronekruka med hjälp av en metallsax av något slag. Tänk jag som stod och diskade konservburkar igår kväll för jag tänkte att det var ett billigt alternativ att göra bordsdekorationerna i till bröllopet och att det kanske var dags att börja spara på dem redan nu....VILKET sammanträffande! Och nu kan jag göra dem fina dessutom. Jag lovar att lägga ut en bild någonstans om jag får till en sådan kruka eller en mall hur man gör, ska bara testa lite först. Men det var jättefint på mässan och det kommer att bli ännu finare när jag är klara med dem =)