BröllopsGuiden

miamarina74

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-03-16 17:02:01

så nu är det bestämt

så nu är det bestämt hur vi ska ha det och hur vi ska göra.

Kortfattat så kan jag säja att det blir en liten hemlig seremoni. Han ,jag och våra 3 barn, vigselförrättaren och 2 vittnen som han/hon fixar. Vi kom på att chansen för att det blir livat och glatt bland våra närstående när man väljer 2 vittnen. För vi vill ju fortfarande göra det i smyg ,är stor.

Direkt efter vigseln så drar vi och barnen iväg på en kort resa till London. Och sen när vi kommer hem så får vi ta "skiten" . haha....

Känns i allafall som att vi är överens om hur och var ,när och varför .Så då finns ju ingen osämja eller sura miner senare för "varför man inte fick göra det på sättet man Egentligen önskade" .

Vi har kollat ut ringar som vi vill ha, och jag hittade en bukett på nätet (affären ligger oxå borta i centrum ) som va jättefin och skapligt pris på.  Vi sprang senast i fredags runt på olika resebyråer i stan och hörde vad en resa till irland skulle kosta .

Men vi kom på att en sån resa kanske inte är så skoj för barnen. Utan den resan är bäst att göra själva .  Så vi får kolla upp London i stället .

Kläder är väl bestämt på ett ungefär. Han i skjorta, fina byxor , kavaj (ingen slips!!!) ,jag i kjol, blus o ett par snygga pjuks, basse i fina brallor och ett fin tröja, och tjejerna i klänningar. Blir fin fint det !!!

Känns skoj att planera nu , för vi vill detta verkligen . Och det roligaste är nästan att Patrick är mer engagerad än jag . (lite ovanligt när man har hört vänner, släkt o tv.program osv. Då det är tjejen som styr o ställer för det mesta.

Senast idag satt vi i bilen och då säjer han bara rätt ut : jag vill ha dej till min fru !! :)

 

POSTAT 2008-02-27 14:24:28

I morse

I morse vid 3 var det dags för patrick att dra iväg igen. Han ska på kurs i Orust (eller va det heter).

Och innan han drog tog han med sej hindersprövningsbrevet (med frimärket på klistrat) Som HAN skaffat ,Som Han köpte frimärke till och som Han skrev adressen på kuvertet. Vilket nu innebär att vi kommer (om allt klatchar ) vara gifta inom 4 månader . Så alla planer får man nog stryka. Äsch jag lämnar det åt honom .

Har den senaste tiden funderat mer och mer. (nej inga kalla fötter ) Utan bara tänkt på mitt liv. Vill jag leva med honom resten av mitt liv ?

Är jag färdig med mitt liv ? Har frågat honom flera gånger vad det är för fel med att bara leva ihop . Är man inte lycklig i allafall ?

Svaret jag fick va : Mia lilla...jag vill gifta mej med dej för att jag älskar dej så mycket. Och det är ett av sätten att visa det på . Jag vill leva med dej resten av mitt liv...och 787 inlägg till.

Usch jag vet att jag låter helt off på honom. Men om sanningen ska fram så är det flera saker som spökar .

Nr 1 är att jag idag hittade kort på hans ex. och sparade kärleksbrev. Jo jag vet att han haft ett förflutet. Men varför spara det när man vill börja om på nytt med en helt annan.

nr 2. jag saknar mitt ex.

Inget bra alls jag vet . Så hjärnan och hjärtat har gått på högvarv. Jag mår illa och är på dåligt humör. Jag minns inte ens vad jag sa till honom i telefonen idag ..men jag tror jag gjorde slut. Och det är ju smart när vi ska flytta om 1 månad.

Blev lite deja vu här idag ....va samma känsla jag fick i kroppen när exet gjorde slut. Kunde inte tänka klart, mådde illa, skakade så jag knappt kunde hålla i telefonen.

så vem vet....aningen så löser vi det eller oxå blev jag singel den 27 februari  2008 . vi får se. ska lägga mej nu en stund.

POSTAT 2008-01-14 17:15:34

Konsten att andas

Ja helgen har varit oerhört intressant. Patrick och jag har varit i närheten av 2 av de tjatigaste och bråkigaste damerna i världen.     Jag tror jag aldrig varit så nära att slita av mina öron, klösa ut mina ögon .. bita av armar och ben för att sedan försöka slå ihjäl mej själv.   Damerna jag pratar om är givetvis min dotter Julia 7 1/2 år och Packes dotter Moa snart 6 år.   Har man inte förlorat förståndet förut så va det bra nära i helgen.   

Mellan Packe och mej annars är det toppen. Idag va han tvungen att åka till Halmstad för att jobba. Nu ska han vara hemifrån ända till torsdag som tidigast. Egentligen ska jag fungera så att jag kan tycka det är skönt att få en stund för mej själv. Men så fort han åkte så va det bara tomt. Usch en otäck känsla.

Saknar honom så ...och han har ändå bara varit borta sedan 9.15 i morse :S Vi håller på med vår sammanflyttning samtidigt .Igår senast var vi och hämtade kartonger och visade hans lägenhet för ett par. Så nu börjar kartongerna frodas i mitt storarum. Ska bli intressant att se hur pass roligt det kommer vara att leva bland lådor och sopsäckar osv.  Sen näst nästa helg kommer Moa igen (packes dotter ) och då sätter väl bråken i gång i gen :(

På min ytterdörr just nu har jag målat och skrivit en skylt. På den står : Royal bitchtroll from hell. Yes thats me. Har varit hela sommaren. Heter min och 2 kompisars sida på nogg.se ...kort och gott är jag a bitchtroll.  Men nu i helgen fick jag ett nytt namn och packe tyckte jag skulle göra en ny skylt att sätta på dörren . Och på den skulle det stå : Packe punkare och Häxan surtant ...hehe...  jo ibland kan jag nog va som hon. Och när till och med min dotter kallade mej det . Utan att ha hört packe ...ja då är det väl så.

Vad det gäller vårt bröllop så kommer det bli av som tidigast nästa sommar. Beror på hur stort Packe vill ha det. Jag vill ha ett mindre . Sen en stor fest för de nära och kära. Medans Packe är den som vill göra det så speciellt eftersom han älskar mej så massa mycket *stolt*.

Vi får se....måste diskutera det .Men first thing first .....flytten och undvika att damerna slår ihjäl varandra.

POSTAT 2008-01-07 20:23:51

Vår historia

Vår historia började egentligen för 20 år sedan , men ödet tyckte väl inte att vi var reda för varandra ännu.

För 20 år sedan flyttade det in en kille i porten mitt emot. En tuffing ..en punkare med tuppis och hela konkarollen.Det va inte speciellt vanligt i vårt område. Själv va man ju en hårdrocksböna med blonderat hår o tajta jeans.Jag minns att Patrick och jag snackade en gång vid busshållsplatsen ..tror han tiggde till sej en cigg.

Åren gick och jag blev gravid när jag va 16 och flyttade hemifrån. Patrick for hemifrån lika tidigt . Utbildade sej och gick till sjöss.

När vi har pratat i efterhand så har vi följts åt på adresser runt om i stan ..nästan bott grannar men under olika todsperioder. Vi har haft det lika tufft i uppväxten .

Efter 7 år med mannen jag fick min son med ,träffade jag en ny. Med honom kom min dotter Julia. Och det förålladndet höll i 10 år.

Han gjorde slut dagen innan jag fyllde år :S den 11 juni.

Hos Patrick utspelades ungefär samma drama. Hans sambo hade träffat en ny och gått bakom hans rygg. Det tog slut 1 månad innan mitt tog slut.

Den 29 september hade jag och en kompis bestämt att vi skulle ut på krogen. Och så blev det . Bra på lyset va jag och kul hade jag . Jag stod tydligen och pratade med någon då Patrick satt i baren. Och där såg han mej. Han såg  mitt leende (som gör honom så svag ...säjer han) . Enligt honom ska vi ha fått ögonkontakt (själv har ja inget minne av det)

Min öl tog slut och jag hamnade egemter honom i baren. Jag beställde och tittade åt sidan. Och där satt han och stirrade på mej. Jag hälsade och började småprata. Då kom någon och skulle ha med mej ut för att röka. Jag bad honom vänta . Men när jag kom tillbaka var han borta :(

Jag frågade killen på min andra sida om han visste vem denna kille va ...och hör o häpna det gjorde han. Så jag bad honom ringa upp honom. Han stod där och skulle skicka sms...då ja slet åt mej telefonen och ringde upp honom.  Och där kom han tillbaka :)

Han hade varit ute och letat efter mej .Natten flöt på och vi kysstes,han frågade om han fick följa med hem. (så dragen som ja va ..så skulle inget hända denna natten !!!!!)

Väl utanför baren så klarnade det i dimman. Jag kom på vem han va ....det va ju punkar packe .... !!!!!!

Han följde med hem och blev kvar även på söndagen. Och everscense !!!!!  Några veckor senare så var vi på samma bar. Där klämde han ur sej att han ville att vi skulle flytta ihop. Och samma kväll framför 2 bekanta till mej gick han ner och friade.

Nyårsafton tog han fram ringar ...så det blev vårt förlovningsdatum och den 1 april flyttar vi ihop.

Jo jag vet att allt är snabbt jobbat. Men vi är inte dumma. Vi vill gifta oss....men inget datum är satt . Så lugn o fin.

Jag älskar Patrick och han mej :)  och det är huvudsaken .