BröllopsGuiden

silverpingla

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-12-30 15:57:49

MIN RING!

Glömde skriva att vi köpt min ring! Den är sååå fin! Vi hade ju två alternativ och jag kunde inte annat än välja den som glittrade mest.. Den är så vacker! Är man en kvinna så är man ;) Ska tilläggas att min fästman också tyckte den va väldigt fin! (även om han gillade den andra lite lite mer kanske.)

POSTAT 2008-12-30 15:53:09

Check!

Nu är mycket ordnat:

Frisör

Make up

Fotograf

Gästlista

Inbjudningskort

Håraccessoar

Kostymskor

Huvudrätt

Allergimat

Bröllopstårta

Men det kommer bli svårt att bestämma musik till kyrkan... Ojojoj.... Och vill min bror vara toastmaster? Vill min syster göra ändringssömnad på min klänning? Jag skulle bli ledsen om hon inte vill... Vem ska filma? Jag SKA ha vigseln på film! Nu ska jag fixa vidare på min bröllopssida på weddingannouncer. Om jag orkar.

POSTAT 2008-11-19 22:11:47

En flaska vin - några beslut

Ska man få en man att prata på om bröllop i två timmar så dela en flaska vin med honom... Det är iaf mitt knep föär att få andreas att snacka!

Vi har bestämt huvudrätten och bröllopstårtan nu. Och sen så kom vi på en massa saker vi ska göra när vi kommer upp till skellefteå över jul.

Sa jag att svärmor fixat vinet vi ville ha? Tack snälla!

Vi var och tog lite broshyrer på Cervera. Några saker ska vi iaf önska oss...

Frågade bror så smått om han ville va toastmaster men jag krävde liksom inget svar så vi får väl se lite mer när jag träffar honom i sverige hos mam-pap i jul.

Ciao!

POSTAT 2008-10-20 21:05:12

Six pence

Fick hem mitt six-pence mynt idag! Jag trodde att det skulle vara större men det var ett mycket gulligt litet mynt - helt perfekt att ha i skon! Snygg bild på en drottning va det också ;) (Tror det var Victoria)

Tjoho! Nu håller älsklingen på att fixa med inbjudningarna!

Åh vad jag älskar honom!

POSTAT 2008-10-19 22:08:21

Frisyr

Jag har insett att min idé om en uppsättning i nacken knappast kommer bli av. Jag trivs inte alls med en hästsvans längst ner i nacken så jag tvivlar på att jag kommer trivas i det jag tänkt förut. Det blir kanske ngt som ligger mitt bak på huvudet istället.

Ska lura mera på bordsdekorationerna - har lite idéer.

Det är tur att det är en lång julledighet i år för vi ska beställa ringar, mat, tårta, fotograf, blommor mm när vi är i Skellefteå. Nästa gång vi kommer upp (efter julledigheten) kommer ju vara typ en vecka innan bröllopet! Oj, känns knasigt men väldigt bra såklart! Sen ska syrran och jag gå och köpa tyg mm till klänningen.

Längtar!

POSTAT 2008-10-11 09:47:51

paraply

Hittade ett paraply på bröllopsbubblor.se

Sen så har jui clasohlsson ett också (dubbelparaply) men det är i svart. Kanske finare - det är ju trots allt brudgummen i sina svarta kläder som ska hålla i paraplyet ;)

POSTAT 2008-08-13 22:06:30

Inbjudningskort

Jag ramlade över inbjudningskorten av en slump lördags! Det kommer bli så snyggt och stiligt! Köpte en bunt och det kan ju tänkas att det blir över i så fall kan man väl använda som som häften i kyrkan eller ngt.

Var på IKEA också för nån helg sedan å provade fotöljer och då passade jag på att kolla in ifall de saker jag sett därifrån på internet skulle kunna passa i bordsdekorationerna och det blir nog superbra!!! Ska bara fundera på om ifall kvistar sprejade med guldfärg skulle passa - guld och grönt har som blivit någon sorts outtalat färgtema för oss. Samt vitt då förstås^^ Jag har funderat på om grönt i olika nyanser samt ngt i guld inte skulle blir jättefint att sätta tillsammans! Jag tror det minsann! Man kan ju ha antingen små grenar sprejade med guldfärg eller så pärlband i guld att lägga runt. Haha - jag har en bild i mitt huvud som ni säkert förstår ^^

Jag längtar till bröllopet! Men just nu skulle jag blir nöjd bara Andreas kom hem ifrån sitt sommarjobb 130 mil bort. Vi har trots allt inte setts på sex veckor! Jag tror han längtar hem lite också för han har inte varit hemma sedan den 30 maj. Åja den 21 är ju snart!! (Men det känns som en evighet).

POSTAT 2008-07-31 19:50:54

Bokat kyrka!

Idag har jag bokat kyrkan! Finnträsk kyrka den 4 juli 2009!

 

Tjohoo! Och vilken passade dag att ringa! Idag är det precis två år sedan vi förlovade oss!

POSTAT 2008-07-20 20:30:48

Buketten!

Jag ska ha ett stort fång mörkmörkröda rosor i buketten med lite gröna pärlband som jag trätt själv som slingrar sig över litegrann... Andreas brukar alltid köpa sådana rosor till mig för han vet att jag älskar dom!

Nu ska jag sätta mig och kolla i folks bildgallerier och snappa upp idéer till bordsdekorationer. Samt hitta en bild på ungefär en sån bukett jag vill ha. Jag ska skriva upp lite stödord så att jag minns. Svårt att minnas alla bra idéer!

Mamma hälsade på mig i helgen. Vi gick in på remanns och kolla tiaror. Jag är fortfarande inte sugen. Är jättefint på andra men passar inte på mig. Mamma höll med. Blir nog en stor lila pärlskapelse i håret som matchar smyckena. Eller så bara en stor ros. Om jag inte lyckas göra ngt fint pärlsmycke själv så kan ju alltid fråga syster yster. Frågan är vilken färg jag skall välja på tyget som ska sticka ut under klänningen. grönt, rött eller vitt? Vitt blir nog endå bäst för jag vill inte dra uppmärksamheten från de underbara eklövsformade pärlbroderierna på klänningen!! Åh den är så vacker!

POSTAT 2008-07-13 12:18:06

Korsförhör

Andreas var på fest med sin gamla gynmasieklass igår. Det visade sig att alla visste om att vi skulle gifta oss, folk som inte borde hunnit höra talas om det ännu. Det började tydligen redan i dörren, han hann bara ta ett steg in så fick han ett stort grattis och ett handslag av en kille. Sen fortsatte det tydligen lite i samma stil hela kvällen med tjejkompisar som hängde över honom och ville veta allt och en berättelse för alla om hur frieriet gick till.

Haha - det var nog en bra övning för honom att få vara så mkt i centrum ^^

  1 2 > SISTA SIDAN (2)