BröllopsGuiden

silverpingla

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-07-12 20:04:59

Gråtande brud

Jag har insett nu att jag kommer lipa hur mkt som helst i kyrkan när vi gifter oss.

Kan iofs bli så att jag inte fäller en tår också, tagen av stundens allvar men musik i kombination med kärlek påverkar mig så mycket så jag gör det bra om jag kan hålla gråten borta. Andreas har sett mig brista ut i gråt ett antal gånger redan bara för att jag är så lycklig att han alltid finns hos mig, att han står troget vid min sida. Han är min klippa.

POSTAT 2008-07-03 10:05:20

Ang. ringen

Jag tänkte lite igår.. alltså jag tycker verkligen om den schalinsringen vi hittat och fatta vad man kan göra för roliga saker med så många tusen som den andra kostade. Det är ju så roligt att göra saker tillsammans!

Hm. Vi får se hur detta slutar.

POSTAT 2008-07-01 22:04:48

Ring

Vi hade ju hittat en schalins ring som vi båda gillade mkt. Den är jättefin!

Så var jag in på cityguld och där råkade jag se en ring som va rätt snygg faktiskt. Det var ngt med den som var snyggt  - har sett andra liknande som jag inte gillat. Det var en stor diamant i mitten och flera små på vardera sida. Givetvis i rödguld för det vill jag ha. Provade den å den va snygg men så vips såg jag på priset och det tål att fundera på om vilken man verkligen vill ha för ajaj. 13800kr! Det svider lite. Men är det "the one" så skulle ju min underbare karl ge mig den sa han. ojojoj! Det är galet egentligen. Han borde inte ge mig den, den är för dyr egentligen....

Meeen, schalinsringen är också mkt mkt underbar!! Vi får se. Vi ska iaf följas och titta på cityguld. Man brukar kunna känna vilken som är rätt om man bara provar lite.

Tjoflöjt!

POSTAT 2008-06-29 11:28:25

möhippa

Var på fest igår och min käre karl sa till ett kompispar att jag trodde att jag inte skulle få någon möhippan (jag hade varit nöjd med att bara umgås med tjejerna en stund) och så plötsligt visste alla att jag tvivlade på deras uppfinningsrikedom och organisationsförmåga men tji fick jag! Formligen ALLA mina underbara vänner upplyste mig om att min möhippa minsann inte skulle glömmas bort och att den skulle vara allt annat än en lugn kväll. Alla upplyste mig även om att dom vet att jag inte är knusslig och inte är rädd att "skämma ut" mig. Så nu kan jag sluta orora mig om att inte få en hippa utan mer om HUR galen den kommer bli, hahahaha!

 

POSTAT 2008-06-21 23:51:55

Förvirrad

Självklart 4:e Juli inte 1:a som jag skrev i mitt förra blogginlägg...

Tiara är jag då inte speciellt sugen på att ha längre. Men vi får väl se.

Men nu ska vi utforska funktionerna på den här webbplatsen.

Skriv gärna en rad i gästboken på vår bröllopssida.

 

 

 

POSTAT 2008-06-17 09:47:14

On the air..

Nu så vet Andreas föräldrar också om det så nu är det ingen hemlis längre! Så skönt! Ska bara komma fram till om 13 juni eller 1 juli är bäst.. Iofs har vi ju 6 juni också att tänka på... Ska ta och bestämma detta i veckan. Det var skönt att Andreas också tyckte att det skulle bli skönt att sätta ett datum. Det blir kanske till helgen eller kanske rent av till veckan som vi åker till Finnträsk och kollar in kyrkan i byn och "salmonsbacken". Finns ju vissa praktiska aspekter mot att vara inomhus! När sist kunde man lita på det svenska sommarvädret!?

Sen när det är gjort så stannar väl planeringen av litegrann ett tag.

Jo. Ska nog en sväng förbi Elisabeth-Victoria och kolla på tiaror idag bara för att det är kul att se vad det finns. Är roligare att kolla "live" än på internet. Då får man lite mer känsla och så kan man känna lite på dom.

Köpte pärlor på Pärlverkstan igår. En påse mörkgröna glaspärlor som kan användas till mkt. Vi ser väl om vi kommer köra på grönt som något sorts färgtema men det återstår att se. Båda gillar grönt väldigt mycket nämligen. En bukett röda rosor med en grön pärltråd virad runt/över sig skulle vara snyggt!! 

Såg en störtskön bröllopsvals:

http://www.kossan.se/roliga-filmer/broellopsdansen_har_utvecklats.htm

POSTAT 2008-06-03 20:26:08

sipprar ut...

Då och då måste jag lixom låta nån mer få veta det.. men snart så.. Två veckor kvar!

Funderar på om man ska ha en tiara. Är som osäker men en låg tiara blir det nog. Jag ska bara hitta en först :)

Gästlistan. Hm. Ska nog göra så att jag skriver upp folk och sen får man skära ned. en det är svårt! Ena dagen känner man att "Justja, jag vill ha med henne" Och sen nästa dag av någon oförklarlig anledning känner man att "ok, jag kan skippa henne för vi ska ju trots allt hålla nere på gästantalet" och sådär håller det på...

Definitivt inte den sista men men en av de absout svåraste frågorna faktiskt - tärna eller inte...?

POSTAT 2008-05-14 07:34:51

Längtar!

Jag längtar så mycket nu efter att berätta för alla! Min mamma/pappa och Diana vet ju redan men jag vill berätta för alla! Jag har faktiskt väntat länge nu!

Läste om en gammal vän som också ska gifta sig men jag kan inte säga ngt än till henne heller. Skulle vara kul att prata lite om hur det går för dom.

Snart snart är det sommar så att jag slipper tänka mig för hela tiden och vara tyst tyst tyst. Det är jobbigt när man är glad.

Jag ska förresten vara ifrån min älskling i typ två mån i sommar för han jobbar på annan ort. Det blir tufft men det får gå helt enkelt. Det blir tomt här hemma.

POSTAT 2008-01-21 21:57:25

Frisyr

Så har man hittat sin stil på frisyren. Efter mycket letande...! Är kanske inte så "modernt" just nu med feminin form på uppsättningen men åh, så fint det kommer bli!!
FÖRSTA SIDAN   < 1 2