BröllopsGuiden

kim o tobbe

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2009-02-23 09:26:52

5 dagar kvar...

Snart är ett års väntan och mycket längre tids längtan förbi.. Det är 5 dagar kvar till vårt bröllop! Efter lite stressdrömmar, svårt att sova och oro inför detta stora arrangemang börjar jag nu bli lugnare.T är lugnet själv vilket är väldigt skönt för en stressad brud som jag! Varje dag fram till bröllopet har sin egen planering och listorna är många här hemma. Packningslistor till hotell, bröllopsresa, hem till mina föräldrar, till festlokalen mm. Och det sista pappersarbetet tar T hand om i veckan, som att häfta alla program och skriva ut välkomstbrev till hotellgästerna. Det ska bli en underbar helg! Vi längtar efter att bli man och fru, efter att träffa vänner och familj och ha en dunderfest med dem. Igår övade vi brudvals och fnittra här hemma. Aldrig någonsin tidigare har lyckan varit så total! Snart, så snart är vi där...
POSTAT 2009-02-09 20:51:45

Klänningen äntligen klar och snart programmet!

Nu, äntligen är min klänning upplagd och insydd!! Alltför många tjejer går upp för altargången med en klänningen som inte sitter perfekt vilket är så synd.. Det kostar en slant men gör all skillnad!! Man ska ju titta på bilderna resten av livet:-) De borde informera om kostnaderna när man köper klänningen! Våra enkla fest-program börjar ta form. Vi trycker upp dom på ett tryckeri. Endast meny, lite om varje gäst, bordplacering och några vitsar ska vara med. Vi hoppas ju på att folk pratar, äter och myser och inte har tid att läsa flera sidor i ett program :-) Med videohörna, fotografering, gästbok och info om varje gäst så har alla fullt upp ändå. Vi tycker inte att det ska vara "jobbigt" att vara gäst utan avslappnat!
POSTAT 2009-02-04 16:55:56

3 & en halv vecka kvar...

..... Och jag är alldeles lugn.. Och längtar!! Jag tänker mycket på själva vigselakten-det är så stort att stå i kyrkan med Tobbe som för mig är världens bästa människa och säga JA till varandra!! Det här är det häftigaste jag har varit med om!!
POSTAT 2009-01-27 15:47:21

Möhippa!!

Det har varit några riktigt omtumlande dagar.. Min kära mormor gick bort hastigt i torsdags. 72 år gammal somnade hon in... Det blev så underligt när jag samma dag skulle besöka kock, frisör och florist med min blivande man inför vår stora dag. Livet visade verkligen från sin vidaste vinkel.. Men på något sätt så blev min lycka ännu starkare. Jag har min älskade Tobbe som snart ska lova att älska mig i nöd och lust! Fantastiskt!! Efter 2 dagars möten i Nypan bar det iväg till Stockholm på lördag morgon för möte med toastmaster Martin och Jessica. Efter ca en timmes möte chockades jag av att 5 av mina närmsta vänner dök upp! Svartklädda, glitter-makeade och med solbrillor. Jessica reste sig upp hon med och drog på sig ett par brillor. Ur högtalarna på detta cafè ljöd en presentation av alla möhippe-tjejerna och innan jag visste ordet av så flög confetti & den första skumpan var öppnad! Dagen följde med brunch på Djurgården (med skumpa så klart), chokladmassage på en bokad salong (bara för oss) och sist en riktig överraskning: en privat kock i Emmas flådiga lägenhet på Kungsholmen!!! Och inte vilken kock som helst utan min gamla kollega Johannes som numera är chef i köket på Ulricsdals Slott!! En 5-rätters tog oss med STORM!!! Till detta skumpa, rödvin och dessertvin. Allt ackompanjerades av vackra tal, hyllningar, lekar, utfrågningar och roliga uppdrag! Jag var så lycklig att tårarna sprutade om vartannat! En FANTASTISK möhippa! TACK alla älskade vänner för min fantastiska möhippa!!!
POSTAT 2009-01-14 16:28:41

Detaljer....

Så här 6 1/2 vecka innan bröllopet så börjar man se alla detaljer som måste planeras.. Vad vill jag ha med mig i väskan under dagen? Hur ska jag sminka mig (ska göra det själv)? Hur långt innan vill vi vara i kyrkan? Hur ska Tobbe ha håret? Vad ska serveringspersonalen få att äta?? mm mm.. Jag hör till en av de tjejer som kommer tycka att det är skönt när all planering är över.. Vill bara njuta av vad som skall hända!! Nästa vecka är det möte med fotograf, kock, serveringspersonal, präst, fotograf, våran "husmor" och florist. Efter det har nog en hel del fallit på plats:-)
POSTAT 2008-12-30 20:03:02

Planering på landet!

I morgon är 2008 till sin ända och vi ska fira det nya året ensamma på landet med utsikt över havet här på västkusten! Där blir vi sedan kvar några dagar för att planera inför bröllopet. Bordplaceringar, låtlistor, menyval, schema för dagen, programblad mm skall ses över. Det ska bli underbart att få några dagar, ensamma på landet vid öppna spisen för att planera vår stora dag! Mindre än två månader kvar nu..
POSTAT 2008-11-21 23:55:26

Tjohoo, vad det flyter på bra!

Tjhoo! Nu faller så mycket på plats! Vi har inhandlat saker till vårt vintertema, jag har fått låna en äkta svanduns-cape (jippi) av en god vän, fotografen vi har hittat verkar kanon och har bra priser, jag ska få hjälp att arra låtar till kyrkan mm. Kanon!! Jag har bröllopsfeber för tillfället. Frossar i bröllop när det finns tid över!
POSTAT 2008-11-16 00:30:53

Klänningen hemma, frisör bokad....

Nu är det 3 1/2 månad kvar, nu kan vi "ta på det"! Med fullt ös fram till jul (jobb) kommer tiden att gå väldigt fort! Klänningen kom hem till mig igår :-), underhållning är bokat, frisör är bokat.. Ja, allt utom fotograf är bokat, skönt!!! Det är bara en massa kul kvar! Då vi hyr in en hel del tjänster så kan jag välja att göra bara det jag tycker är kul! :-) Vi längtar... Längtar efter att bli Herr & Fru Swing!
POSTAT 2008-04-02 14:30:11

Firat ett år!

Igår, den 1/4 firade vi 1 år tillsammans! En super-härlig eftermiddag och helg här i Göteborg! Tänk att vi har funnit varandra :-)
POSTAT 2008-03-25 15:16:35

Nu har vi besökt platsen för vår vigsel!

På påskdagen besökte vi Alla Helgona kyrka, Pelles Lusthus och Hotel Companiet! Måste erkänna att när jag & Tobbe stod framför altaret i kyrkan så började det pirra rejält! :-) Tänk vilken dag vi ska få uppleva med våra familjer och vänner. Det är så långt kvar säger många men 11 månader kommer nog gå rätt fort när man ska planera ett bröllop för 90 pers & en bröllopsresa...