BröllopsGuiden

Linda&Rickard

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2008-01-20 09:39:56

Berättat för familjen

Igår berättade vi äntligen för våra familjer om bröllopet. Men endast de närmaste. Vi fick väldigt olika respons. Vissa var väl bara "jaha, grattis" ungefär och vissa blev alldeles till sig=) Tror ni inte att vi lyckades boka in den enda veckan i sommar som min familj var upptagen på?! Men vi kan ju inte anpassa oss efter alla, så de får anpassa sig efter oss =)

POSTAT 2008-01-17 12:12:37

Bokat kyrkan*spännande*

I tisdags bokade vi kyrkan!!! Jag gifter mig med Rickard den 26 juli i år - 2008. Nervös och förväntansfull. Vi har fortfarande inte berättat för någon. Undrar hur de reagerar.

Jag var i Stockholm själv här i veckan och idéshoppat. Eftersom vi bestämde oss ganska sent så har vi ju en del att ta igen

Hittade ringen som jag vill ha. Jag har sett den på internet tidigare och föll pladask. Tyvärr ganska dyr, vi måste nog göra en budget snart så att jag vet lite hur jag ska tänka.

Tittade lite på klänningar också men ingen föll mig direkt i smaken. Men på vägen hem hittade jag en reklamtidningmed massa härliga och inspirerande bröllopsidéer bland annat inbjudningskort och graverade servetter och mycket mer. Superkul att sitta och välja och inspireras. www.calligraphen.se

Men jag funderar på att göra inbjudningskort själv. Om någon har tips så är jag tacksam.

POSTAT 2008-01-14 12:30:30

Nu är det bestämt!!!

Igår blev det bestämt! Vi ska gifta oss i sommar. Än så länge är det ingen som vet om det, inte ens min syster som självklart ska vara min "maid of honor". Jag var och fikade med henne igår och ni kan ju tänka er hur svårt det var att hålla sig. Men vi har bestämt oss för att inte säga någonting förrän vi ivarjefall vet vilket datum det blir...

Det har varit helt underbart, vi har bara myst och pratat en massa. Vi funderar på att åka till Portugal på smekmånad (kanske vi börjar i fel ände men det var det första vi verkligen pratade om). Jag hade aldrig tänkt på Portugal men så sa Rickard att han så gärna ville åka dit så vi tittade på nätet och hittade en liten stad i Portugal som heter Sintra. Bilderna där var som tagna ur en kärleksfilm. Klippor över havet och byggnader med tinnar och torn. De beskrev staden som en plats där konstnärer, författare och arkitekter åker för att få inspiration. Jag kände direkt att det var dit vi skulle åka. Dessutom låg den jättenära Lissabon så vi kan åka dit på dagsturer om vi känner för det.

Annars har vi ju egentligen inte hunnit prata igenom så jättemycket. Jag är ju tjej så självklart har jag planerat det i hela mitt liv=) men vi ska ju faktiskt bestämma allt tillsammans, det känns viktigt för mig att vi båda är helt nöjda. Vi gör det ju trots allt bara för oss själva!

Idag är jag jättekär!!!

FÖRSTA SIDAN   < 2 3