BröllopsGuiden

Pretty & Handsome gifter sig

« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2014-10-14 11:54:35

Inbjudningar på g!

Jaa, nu har det gått en tid ytterligare. 

Har börjat titta på inbjudningskort, har tyvärr inte tid och tålamod att tillverka själv. Hade varit ett alternativ annars, men...nej..vill få det fint. Har sökt och sökt och försökt hitta det som är helt rätt, det som överensstämmer med det man har i huvudet liksom. Men, nej...kammat noll. Visst kunde man designa själv, men när man inte har det där lilla extra som man behöver för att få det som man vill..jaa då ledsnar man snabbt. 

Vad otroligt skönt då att man efter en frustrationsstatus (på fejjan) får ett mail från kusinfaddern som berättar att hennes man vill hjälpa oss, och du vet väl att han är grafisk designer/konstnär...

Nuuu vet jag, och han har fått våra ideér och tankar...så nu väntar vi med spänning på att få våra kort. 

Ska skicka texterna till honom också så vi får allt i ordning. Tänkt att skicka ut i Januari, tidigt med tanke på Julibröllop. Dock är det ju också mitt i semestrar och förhoppningsvis är så börjar man planera i februari för sin sommar..

På återseende!

:)

POSTAT 2014-08-27 09:10:43

Inspiration, inspiration!

Åh, underbara inspiration! 

Budade hem ett gäng med gamla tidningar på Tradera, fick dem i måndags. Kan inte sluta titta i dem! Drömmer mig bort och tappar allt annat jag borde göra..men det får man ju göra ibland. Har börjat kika på dekorationer som kan passa vårt tema, som än så länge får vara hemligt Wink.

Ska snart ringa till vår tilltänkta präst och höra om han kan ta uppdraget, han är ju ändå bjuden på bröllopet..Hade egentligen velat ha min konfirmationspräst men han kunde tyvärr inte. Dock vet jag att den här prästen kommer va fantastisk också, men som pensionär borde man ju få avnjuta ett bröllop utan att behöva viga paret dessutom..

När jag tänker på bröllopet så känns det som en evighet dit, samtidigt som det känns som att det kommer säga svisch å så är det vår dag redan...Pirrigt!

Nää, får väl ta tag i lite andra göromål nu.

 

Ha det fint!

//Pipen

POSTAT 2014-08-19 10:53:22

Dags att börja tänka på...

Inbjudningskorten! 

I helgen var vi och tittade på vår festlokal samt övernattningsplats för festdeltagarna. Det kommer bli toppenbra! Vi utsåg även värdpar, min bror och hans fru och det känns toppen. 

Kändes som att det annars blir för mycket för våra TMs eftersom de ju ingår i den inre kretsen, hederstärna och marskalk..

Nu börjar det alltså närma sig att börja tänka på hur inbjudan ska se ut och även tänka på när det ska sändas ut..

Skulle ju kunna vara fina julhälsningar, men det kanske blir för tidigt, samtidigt som vi ju gifter oss mitt i semestertid så kan ju vara en fördel att vara ute i god tid. Eller?

Mycket att tänka över...

 

Tjingeling! 

/Pipen

POSTAT 2014-08-13 09:04:43

Ringarna är på fingrarna!

Satt på jobbet och förde journaler igår när smset från Handsome kom:

Ringarna är färdiga nu!!!

Självklart fick han hämta dem med en gång och komma till jobbet med dem och eftersom jag inte fått ut min lunchrast på lunchen så tog jag den när han kom upp istället.

Vi tog varsin ring och trädde på varandras finger och faktiskt gick vi ner på knä varsin gång, Handsome helt spontant och sen fick jag såklart göra likadant, och bedyrade att vi vill vara varandras för alltid.

Supercorny...men...

I love it!

Hej svejs!

//Pipen, väldigt glad tjej 

 

POSTAT 2014-08-05 19:37:09

Ringlängtan.

Nu är det snart en månad sen som jag fick frågan och aldrig kunde jag tro att jag skulle längta efter två ringar så mycket.

Två veckor sen som vi var och designade dem, men guldsmeden ville också ha lite semester så vi får snällt fortsätta vänta.

Men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge....

Hur länge väntade du på din ring, eller fick du den direkt kanske?

 

Hej svejs!

 

/Pipen

POSTAT 2014-08-01 12:15:35

Mycket funderingar.

Alltså, det är mycket att tänka på så här i planeringen.

som det här med toastmaster och toastmadame. Tanken från början var att min hederstärna och Joakims ene marskalk ska vara det, men det kanske blir tungt för dem? I och för sig så ska det ju inte bli så tungt när de är två stycken..

Får diskutera med Jocke samt de tilltänkta. Känns ju iallafall som att det är bra att ha två, en från min sida och en från Jockes.

Gott om tid kvar än så länge iallafall.

Hittade för övrigt en länk innan om bröllopsmässor och det vore ju skoj att åka på en sån, får sätta in stora charmoffensiven på Joakim och övertala honom att det är typ det viktigaste vi kan göra inför the big day 😄!

Längtar sjukt mycket efter våra förlovningsringar nu, har ju varit förlovade sen den 7/7 men ringarna är väl inte ens tillverkade ännu. Typiskt guldsmeder att ta semester precis efter att vi designat dem 😉.

Nähepp, ut med hundar om en stund sen drar jobbhelgen igång igen. 

Vad är ditt bästa planeringstips förresten? Ja, jag menar just ditt, du som läser precis just nu?

Ha en toppen dag! 

/Pipen

POSTAT 2014-07-31 14:28:34

Och så är planerna igång..

Hej! 

Ja, nu är det bara 51 veckor kvar till bröllop. Eller? 25/7 2015, det var ju 52 veckor i fredags så då är det väl 51 nu?

Idag har den tredje tärnan tillfrågats och accepterat att vara tärna. Så nu är det tre för mig och två för Joakim. Fast han har ju såklart inte tärna...Best man och en marskalk är hans melodi. 

Har tänkt mig att tärna nummer tre går med barnen in, men den planen är inte helt klar ännu. 

Än så länge har vi iallafall:

  • Kyrka bokad
  • Festlokal + övernattning för gäster
  • Frisör 

Färdigt :).

Så himlans spännande allt det här är! Håller på att kolla upp med brudklänningsansvarig i Budapest för hur det ser ut med när man kan få klänning och så, så att man inte är ute i sista sekund, vill ju inte gå i trasor den stora dagen.

Tjao! 

/Bride to be, bridezilla light ;)