BröllopsGuiden

Sannas blogg

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Försenad!!
» Jag ska bli fru!
« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2014-12-05 14:24:02

Försenad!!

Jag har nu insett hur extremt försenade vi är med en hel massa grejer! Saker som borde stå klara redan, och saker som jag borde hålla på med för fullt som jag inte ens börjat med.. GAH, blir helt snurrig av detta!! Dessutom är det jul snart och man måste försöka hitta julklappar och hinna njuta lite av julen också.
Och till råga på allt så har vi bokat en långsemester över nyår, vi ska till Australien 29dec-26jan så nästan en månad, och har massor att planera till resan där också! Inte det smartaste att åka dit när man är mitt uppe i bröllopsplanering kanske, men ska samtidigt bli skönt att få komma dit och bara ha det underbart härligt och roligt! Vem vet, kanske kommer hem med massa insipration och nya idéer till bröllopet också :)

Vi har fortfarande problem med att hitta festlokal, och det känns som att det är det första man vill ha klart så man kan planera saker och ting runt det. Vi har egentligen hittat den perfekta lokalen, men problemet är att paret som äger stället inte vet om de ska ha kvar det, så finns ingen garanti att det ens finns kvar vid vårat bröllop.. Så himla synd verkligen! 

Vikersvik

Detta är lokalen som vi skulle vilja ha, en supergullig, mysig lokal som ligger precis intill skogen. Intimt och "lantligt", som vi vill ha det, och dessutom ganska billig bra mat med tillstånd att ta med egen dricka, så det skulle bli kanon tror jag! Vi får hålla tummarna att det löser sig och att vi kan boka denna lokal ändå, ska åka dit idag och prata med dem.
Sen ska vi åka och kika på lite andra ställen också få se om vi hittar något annat som känns bra. Vi måste verkligen boka lokal innan vi åker känner jag så det börjar bli brådis nu!

Vad mer då? Jo, vi (eller rättare sagt min käre fästman) måste bestämma vilka han vill ha som marsalker. Jag har nämligen 2 brudtärnor och han bara 1 bestman än så länge, och eftersom jag gärna vill att det ska vara lika många så måste han bestämma vem mer som ska få äran. Men han kan inte riktigt bestämma sig då de 2 han väljer mellan är "på samma nivå" så att säga, de umgicks mycket alla 3 när de var yngre och han känner att väljer han den ena så måste han välja den andra också. Men då blir det problem för mig istället för då måste ju jag välja 1 till :P Haha så det är ett litet dilemma där! Men det ska nog lösa sig snart i alla fall.

Vi måste också börja fundera ut en bra plats för vigseln. Vi ska ju ha utomhusbröllop, och jag vill hitta den där perfekta, mysiga platsen! Och så måste vi även planera hur vi ska göra vid regn, om vi kanska ska boka en kyrka som backup eller fixa någon sorts "tak" utomhus. Är det någon annan som planerar eller har planerat ett utomhusbröllop? Hur gjorde ni? Kommentera gärna, tar tacksamt emot alla tips! :)

Nej nu kommer snart karln hem så jag ska väl slänga ihop lite mat så vi kan åka och kolla på lokaler sen :) Hoppas ni har en mysig helg allihop!

Puss på er!

POSTAT 2014-11-21 00:40:23

Jag ska bli fru!

Kan man tänka sig, min fina, älskade kille gick ner på knä där i Paris i somras, när vi satt där med den vackraste utsikten över Eiffeltornet och Paris by night! Allt var så himla perfekt, och jag kunde knappt fatta att det var sant! Tänk vilken tur att jag hittat en sån underbar liten romantiker! :)

Ringen och utsikten

Det känns skönt att falla tillbaka i tankarna till den dagen lite då och då, när planeringen känns tung och det känns som att vi aldrig kommer att fixa allt. Allt är både så galet roligt och lite jobbigt, och man bli alldeles snurrig av allt som måste planeras! Men det känns skönt att vi faktiskt tänker och känner väldigt lika på det mesta :)

Hämtat ut ringen har jag gjort i alla fall! Och den är såååå vacker! Är verkligen jag, lite lagom med diamanter och alldeles lagom storlek, så jag är supernöjd! :)

Gästlistan är också i princip helt klar så det känns skönt. Och datum är bestämt, men vi måste först och främst hitta en festlokal och när vi vet säkert att den inte är bokad kan vi sätta datumet officiellt. Så det enda vi gör nu är att leta lokal! Vi har några som vi funderar på i alla fall, ska försöka åka och kolla runt lite nästa vecka. Har ni några tips så får ni gärna kommentera, helst runt Ludvika men andra ställen i Dalarna kan också fungera! :)

Nu måste jag ta mig ur bröllopstrasslet och försöka gå och lägga mig. 

Puss & godnatt på er!