BröllopsGuiden

ullis77

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-08-05 15:50:40

Sådär ja...den allra sista saken avklarad

Nu är tackkorten ihopknåpade, å ska bara åkas iväg med till posten å bli handstämplade...nu är ALLT avklarat.
POSTAT 2008-07-31 22:43:48

Känner en väldig tomhet

över att inte ha något mer bröllopsplanerande...känns askonstigt, jag menar detta planerade jag mer lr mindre dagligen i ett års tid!

VAD SKA JAG GÖRA NU??? :oS...smått förvirrad....

Bröllopsresan var över alldeles för fort dessutom, kom hem idag från sparesan...vill ha MER knådning å god mat!

Mmm...d enda som återstår nu är å fixa tackkort. Å så småningom fixa ett album med våra bilder i...ni brudar som inte gift er än..ett råd: NJUT AV PLANERINGEN!! jag tyckte själv att den va rätt jobbig å krävande MEN dock så kul!!

Känns som något fattas mej nu....

POSTAT 2008-07-29 20:43:09

Ja nu knallar vardagen på...

tredje dagen som gift:)

För er som undrar om det känns annorlunda att vara fru? så är svaret JA det känns annorlunda på ett mkt bra sätt kan in te säga vad det är ,och  jag känner mej nykär...hehe det riktigt spritter i kroppen när jag ser min make. :)

Nån som är glad över att vi har gift oss är min svärfar, speciellt glad är han ju över att vi tog makens efternamn. Han kramar mej glatt å säger "Hej fru Kontio" när vi har setts. Kul : )

Imorrn bär det av på sparesan, barnfritt...HÄRLIGT!!!

POSTAT 2008-07-28 13:29:35

Nu är jag fru!!! : )

Sådärja nu e man fru då : ) 

Dagen var VARM å svettig men mkt rolig å speciell.

Frukost blev d inge av med då jag va för nervös å fick springa å spy upp den lilla coca cola jag hade fått i mej. När jag väl satt hos sminkösen så släppte den mesta nervositeten, å jag blev toknöjd med sminkningen. Sen var det dags för håret, å då fick jag faktiskt i mej några gorbys å lite skumpa...hehe...bra blandning, lite crossover.

Sen gick allt med en rinnande fart, fotograferingen utomhus höll på å ta kål på mej, det var sååå grymt varmt å svetten fullkomligt rann efter benen, å mitt fina strumpeband måste jag ha tappat då för jag märkte på festen sen att det var borta : (

Nåja vigseln gick bra,  jag sa JA högst (den som säger ja högst är ju den som bestämmer i hemmet sägs det ju) hehe; ) Å jag började inte tjuta heller...skönt.

Å lilleman var så stilig i sin klädsel å var så duktig hela dagen, ballade inte ur en enda gång trots värmen å trötthet. Maten var god, men jag kunde inte äta så mkt hade inte direkt nån matlust i värmen + att korsetten snörde åt magen lite mkt.

Tårtleverantören körde dock fel i värmen!! så vi fick en tårta som såg förskräcklig ut som var smält : ( God var den iaf.

Ingen fest utan kras som det heter, vårt brudpar på tårtan gick i bitar : ( Maken min limmade ihop det så gott det gick idag, fattades två händer...hmm jaja.

Å vi överraskade alla med vår dans : ) Vi gjorde vår version på "evolution of dance", det var MKT uppskattat, och väl genomfört av oss båda. Hade ångrat mej om vi inte hade gjort den. Men ojojoj vad törstiga vi var efter dansen, tungan satt som klistrad i gommen.

Sen flöt festen på med mer dans och prat å skratt, tills det var dags å åka till hotellet å det efterlängtade kalla badet. Vi var helt slut å somnade nästan i karet, maken somnade fort medans jag hade svårt å somna, så det där med romantik på bröllopsnatten, haha, blev det inget av med... : )

Nu är det åter till vardagen, å på onsdag så ska vi på vår spabröllopsresa...härligt!

Tack å hej från fru Kontio!

 

POSTAT 2008-07-25 13:07:13

Jäklar vad nöjd man kan va

över att få snygga naglar :o) Var nyss iväg å fick dem fixade, 600:- d tyckte jag va billigt? Hehe...inte helt lätt å skriva med dem dock ;o)

Ska snart iväg till frisören å lämna alla mina saker klänning osv till imorron, sen iväg å duka i lokalen, prata med severingspersonalen en gång till sen är det väl bara att åka hem å försöka sova...om det nu går? ;o)

Allt faller på sin plats idag verkar d som? pepparpeppar...löshåret jag hade beställt gick inte att locka så jag beställde nytt å det kom idag...vilken tur! Å min morgongåva till blivande maken kom idag oxå, en träask med en svart slips samt manchettknappar, mkt fint...

Ja ojojoj..helt sjukt...det är verkligen  imorrn som jag blir FRU :o) hahahaha

 

 

POSTAT 2008-07-24 20:23:11

Nu har vi övat i kyrkan oxå

gahhhhh.....bara imorrn kvar sen är det dagen D!! wwwweeeeiiiiii.......nervösfladder i magen och hjärnsläpp...smått illamående....
POSTAT 2008-07-23 19:22:08

Nu hänger klänningen där uppe

bakom en dörr så blivade inte ska se den ; )

Hämtade den idag, hade på mej min korsett under redan när jag åkte hemifrån...å jag säger då d brudar...haha...kör inte bil med en hårt snörad korsett...ajajajaj!!

Hade på mej den i högst en timme å hade värsta märkerna på ryggen när jag tog av mej den, ojojoj ; ), vill man fin får man lida pin lever upp till sitt rykte sas...lär ha stora köttsår på bröllopsnatten...haha...direkt svalt e d ju inte heller å ha den under...menmen det är bara å bita ihop ; ) För snart är jag en äkta fru å har min äkta make vid min sida! *tummenupp*

POSTAT 2008-07-22 14:16:55

Provsminkning avklarad

å imorrn blir d till å hämta klänningen, på torsdag öva i kyrkan å fredag göra naglar å duka å feja i lokalen....helt sjukt...haha..snart e jag FRU!
POSTAT 2008-07-20 12:31:42

Hmm...i sista minuten

jag åkte till Cervera å gjorde en komplettering på vår önskelista nyss...vi hade bara hittat 6 olika saker vi ville ha, nu la jag dit 6 saker till...

Bättre sent än aldrig ; )

  1 2 > SISTA SIDAN (5)