BröllopsGuiden

nettan74

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-11-14 07:24:04

Då var vi vid det där datumet

jaha då var det bara en natt kvar sedan är det dax för bröllop. Denna sista vecka har varit sjukt stressig och som det inte skulle räcka med allt man ska göra så blev dotterna sjuk också. Men nu är nästan allt klart så nu kan man börja få fjärilar i magen för morgondagen...ahhhhhhhhhh

Ska bli kul att det är dax men samtidigt så overkligt att vi är där. Den 15 november har bara varit ett datum som funnits i samtalsämnet men nu är vi där och det är bröllop. Jag ska gifta mig...

 

POSTAT 2008-07-01 21:01:29

Lokal och inbjudningskort klara

Jaha då var festen bokad. Vi fick överge tanken på att fixa allt själva då alla lokaler var upptagna. Det blev att börja om från början. Vi var och tittade på Heleneholms slott, långsmal lokal som inte fungerade för oss +  att servisen var ful. Ribbersborgs restaurang, Ok men dyra jämfört med vad vi kom till efteråt. Översten, kanon bra lokal, underbar utsikt, bra mat och dryckesalternativ men man måste sluta kl 1.00. Margareta paviljongen blev vårt val. lokalen är bra storleksmässigt, lite sliten, men konceptet med mat och dryck var bra och man får hålla på till 3.00. Så efter mycket tankeverksamhet blev det den sistnämnda.

Nu är inbjudningskorten utskrivna efter mycket trixande och fixande med utskriftsinställningar. Så de kommer nog ut i nästa vecka. :)

POSTAT 2008-05-25 12:19:27

Ingen lokal

I onsdags var vi och tittade på vår tänkta fest lokal, Rönneholmsparken i Malmö. Men det fungerar inte. Det är en smal och lång lokal som är väldigt svår möblerad, den är skabbig och är en skolsal. Köket finns en trappa ner där servitriserna måste gå igenom rektorns rum, genom en hall, upp för en trappa och sedan genom ytterligare ett rum innan de kommer till festsalen. Ahhhhhhhh! Vi ska inte ha denna lokal, men var ska vi ta vägen?

POSTAT 2008-05-07 21:16:35

Klänningen klar :)

Det var ett tag sedan jag skrev men nu är en viktig del i planeringen klar....klänningen. Efter att ha besökt Romanica, där det bara fanns dyra klänningar och  jag var visst för stor för min vanliga storlek kände jag mig sur och gick. Vi hittade dock en jättefin tärnklänning, men i fel färg. Så de skulle kolla upp om den fanns i rött och höra av sig på måndagen. Idag är det onsdag och inget samtal har kommit från dem. Sedan gick vi till Palm D... där det nog varit total utrensning för där fanns ingenting alls av intresse. Bara fula och tråkiga klänningar. Mot min vilja gick vi in på Cinderella och de var faktiskt trevliga (förvånad) Här fanns en kanske klänning, men den hade inget släp (vilket jag vill ha ett litet). Vi hittade en jättefin tärnklänning. Sedan gick vi in på Gustavs klänningaffär (vad den nu heter). Jag tänkte pröva den klänning jag hittat där tidigare. Den var såld, men gick att besälla. Men efter att ha tittat runt bland klänningarna hittade jag en klänning som jag provade förra gången, som faktiskt hängde bland rea klänningarn. Denna fastnade jag för och kände att det är den jag vill ha. Så med 50 % lappen dinglande vid sidan kände jag att det var nu eller aldrig. Så den hänger nu hos mamma för att brudgummen inte ska falla för frestelsen och tjuvkika. Känns så jättebra att jag har hittat en klänning. Hittade även underkläder på Lindex och skor på Din sko. Men de har jag inte köpt ännu, men känner att jag ska slå till nu så att det också är klart. :)

Återkommer snart igen.

 

POSTAT 2008-04-03 21:47:12

Första planerna

Alla människor bloggar om allt möjligt, då kan jag lika bra passa på att blogga om bröllopet.

Den 15 november ska vi gifta oss i Limhamns kyrka. Det är så mycket annat som händer under sommaren så vi tyckte att vi kunde liva upp den tråkigaste månaden på året med ett bröllop. Kyrkan är bokad...sedan är det inte mer som är klart, men det mesta är genomtänkt men inte helt genomfört och bokat. Vi vet var vi vill ha festen, men inte tittat på lokalen ännu, jag har provat klänningar och hittat några alternativ. Maten har vi tänkt igenom, det första jag kom på var efterrätten :) Det som är svårast just nu är vilket färgtema man ska välja.

Jag ska hålla er uppdaterade så mycket jag kan.

Anette