BröllopsGuiden

marfa522

« Augusti 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2008-12-08 11:02:15

Mitt sista inlägg

Har tänkt länge att jag ska skriva ett sista avslutande inlägg till denna bröllopsblogg men aldrig lyckats tagit mig i kragen först nu. Bloggen, klänningen och en massa bilder ska lagras på sörmlands museum och jag känner en yttre press på mig att det ska bli nåt slut.

Jag har inte lyckats gå igenom alla bilder från bröllopet än. Nyligen fick jag bilderna från syrran. Finns fortfarande en del folk som tog bilder på festen men jag har slutat jaga dem. Om det skulle visa sig att man har några fler bilder i framtiden så vore det kul, annars så gör det inte så mkt.

Jag har inte heller setat och knåpat ihop någon fotobok eller scrapbook så klart.

Med tanke på att jag inte lyckats gå igenom alla bilder så har jag inte skickat ut någe tackkort än. Har hela tiden använt bröllopsresan till thailand som ursäkt. Ville att det skulle vara en bild ifrån thailand på tackkortet då vi önskade oss pengar till resan i present. Men jag fick inte alls de typer av bilder som jag hade fått för mig att jag skulle ta på oss. På beachen i solnedgången... det var mulet och regnade en hel del så vi såg bara en halv solnedgång under hela resan på två veckor. Men resan var helt underbar iaf, trots vädret.

Jag vill åka dit igen! Det varfantastiskt underbart! Trots att det var rätt dåligt väder. Men jag kan oxå tänka mig attdet var så underbart på grund av vädret. Värmen låg runt 30 graderstrecket och alldeles lagom varmt och man badade typ hela tiden. Närväl solen var framme höll man på att avlida lite...

Maten! Åh,kära underbara goda thaimaten! Jag är totalt såld på den. Det var jagju redan innan iofs men nu är det nästan som en mani. Jag tänker oftapå röd curry såser, satay kyckling med jordnötsås, sötsura grytor....DREGEL! Det är helt ofattbart att jag inte rullar fram efter dessa tvåveckor. Men tur i oturen så orkade man inte äta så mycket när det varså varmt. Men det betyder bara att jag ska bli expert på att lagathaimat här hemma i vinterkylan. Problemet är att det verkar vara rättsvårt att hitta citrongräs. Har letat i varje mataffär jag har varit isen vi kom hem och inget! I värsta fall får jag börja odla eget iköksfönstet!

Förutom att ligga på stranden och låtsas som om manskulle kunna bli brun och ätit en jäkla massa så har vi shoppat en heldel, mest julklappar. Saker där kan vara så sjukt billigt. Annat ärungefär som hemma. Jag och Stefan åkte oxå på en djungeltur där vi redpå elefanter och åkte kanot på en av de få ställena i thailand där detfortfarande finns vilda tigrar, leoparder och elefanter. Otroligtvackert!


Vårsvenska guide sög dock stenhårt. Men det gjorde inte så mkt efter attvi klagade till Ving så fick vi en check att äta för 1000 bath på enrestaurang brevid hotellet. 1000 bath är ca 250kr vilket inte låter mktmen med tanke på att jag och Stefan oftast åt för ca 300 bath ihop,inkl öl, så fick vi i stort sett supa upp pengarna vid middagen. Enförrätt, två huvudrätter, fyra drinkar och en vatten. Total summa: 1015bath.


Vivar oxå på en snorkeltur. Trots att jag inte kunde snorkla och är skiträdd för öppet vatten (kan ju finnas hajar och annat snusk och så kanman ju drunkna) så åkte jag glatt med. Man måste jag besegra sinarädslor. Första "dyket" var hemskt!. Stefan var först i av alla ochsimmade långt bort och jag hoppade i och försökte låsas som om det varingenting. Inte visa rädsla... hyperventilerande simmar jag bort tillStefan och har total panik av höga vågor, dålig sikt och en massaläskiga fiskar och är överallt. Krampaktigt klamrar jag mig fast vidStefan som blir lite irreterade och tycker jag är fjantig. Och så fortjag släppte honom så simmade han alltid långt ifrån mig. Efter 40 mineller så orkade jag inte längre och bestämde mig för att jag vartvungen att övervinna rädlsan att simmar ut över det öppna havet somlåg mellan koralrevet och båten. Väl uppe på båten lyckades jag lugnaner mig och vi fick lunch. Efter lunchen var det dax för "dyk" nr 2 ochdenna gång gick det mkt bättre. Gapet mellan båten och revet varfortfarande super läskigt men med simfötterna gick det fort att simmaöver det och jag hade lyckats övertala mig själv att jag faktiskt kundeandas under vattnet. Det gick så pass bra att jag faktiskt var bland desista att gå upp. Det var faktiskt rätt spännande där nere när man vällugnat ner sig. Så nu kan jag faktiskt påstå att jag kan snorkla!


Jagglömde ju nästan aporna! På Ao Nang stranden så finns det vilda aporsom man kunde mata. De var sååå söta! Vi var där nästan varje dag ochgav dem bananer eller jordnötter.


Ja, thailand var ett bra slut på denna bröllopshysteri. Som de flesta säger så hade även jag gjort mycket annorlunda. Men en sak hade definitivt förblivit det samma!

Att jag och Stefan gifte oss och ska leva lyckliga i alla våra dagar.
POSTAT 2008-08-05 10:51:47

Gnöööööööööööööl!

Suck! När man äntligen lyckats samla sig efter morgonens alla mardrömmar om bröllop så försöker man fixa in en annons i tidningen att man har gift sig. Jag trodde av någon korkad anledning att det skulle vara gratis. Sitter och kämpar med fomuläret på nätet en bra stund men ger upp då jag inte lyckas hitta hur man hur in en bild jävel. På nätet står det att det kostar 120kr för 1 dag. Det kan jag väl ta. Men sen när jag ringer om hjälp så visar det sig att man inte kan göra det via nätet för att det finns flera olika storlekar på bilden man kan ha med och då kostar det olika mkt. Mellan 300-400kr! VAD FAN!
 
Att ha utan bild är ju helt meningslöst. Alla vet att man gift sig även de som inte fick komma och om det finns någon ide att ha en annons i tidningen så är det att visa hur jävla vacker man var då för de som inte fick komma. Men de dumma människor som inte fick komma är inte värda 400kr.
 
Så det blir ingen annons i tidningen!
 
Varför ska allt vara så dyrt för? *gråt*
POSTAT 2008-08-05 08:50:16

Känns fortfarande inget bra

Efter att ha legat vaken i en timme och drömt de värsta bröllopsmardrömmarna har jag bara en sak att konstantera. Att jag klarar inte av nåt som har med bröllop att göra längre. Det är därför jag inte klarat av att gå in här på BG.
 
Men jag vill lyckas berätta om dagen.
 
Jag vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Trots detta så kom vi iväg till Nyköping lite senare än vad jag hade hoppats på. Stefan var inte alls lika pigg på att vakna som jag. Inte heller hans mor som i vanliga fall går upp med solen var seg denna morgon.
 
Vi kommer hem och pappa är redan borta och håller på att fixa och dona med saker. Liz är här och har nydligen gått upp. Fram tills att vi åker är en enda stor virrvarv. Jag ska duscha och raka benen och när syrran kommer lite tidigare än vad jag trott får Elisabet panik för hon har inte fixat till sig alls och syrran är helt klar och ser väldigt fin ut.
 
Vi åker ner på stan till make up store och väntar på Kalle. Han är sen. På de ca 5 minuterna som han är sen lyckats jag väl få total panik men det gick fort över när jag såg honom gåendes på storgatan. Kalle är en gud och blir glad över att han får leka lite mera än vanligt. Jag ville vara allt annat än traditionell. Han börjar med håret och tupperar till max. Syrran och Liz försvinner iväg för att Liz vill köpa en likadan vit kavaj som syrran köpte på rean. Mitt hår blir inte som på bilden jag tog med med vilket inte heller var meningen. Den var bara som inspiration och den måste ha varit en god inspiration för Kalle för han gjorde en underbar frisyr! Mycket nöjd! Sen var det dax för smink och jag fick en felfri hy och fick inssikt om hur blek jag egentligen är. Speciellt i jämförelse med Liz så verkligen hade solkyssta kinder. Liz sminkar sig mha av det hon hittar i butiken och blir nöjd men inser att hon kanske skulle ha gjort som syrran och fixat sig lite hemma innan.
 
När jag är som super snyggast och har svårt för att låta bli att le är det dax att gå bort till Kaffe Latte och äta sallad. Vilket var otroligt svårt då jag inte ville förstöra sminket. Fick i mig iaf lite granna och sen var det bara att åka till stuga för att byta om.
 
Knöla knöla och vips så fick man på sig kjolen och allt var redo. Bara den lilla promenaden upp för backen till lokalen. Så börjar dropparna sakta men säkert falla ner. Jag står kvar på min plats bakom busken i regnet och tackar för min ide om ett parasol, annars hade min frisyr och smink inte funnits längre. Nån kommer ut springandes och säger att vi kör inomhus. (Ett litet neeej infinner sig men jag inser att vi inte kan vara ute i detta väder.) Jag går in dit där vi ska äta och får "tåga in" därifrån till dansbanan. Musiken börjar och jag och pappa går in och så klart så har jag svårt för att hålla mig från att gråta på en gång. Utan några bättre instruktioner från mig så stänger Kent av musiken dirket när jag infunnit min plats brevid Stefan. Detta var ju självklart inte alls tanken. Var ju meningen att hela låten skulle få spelas men eftersom jag inte sagt det till Kent så hur skulle han veta det?
 
Någonstans under intågade hittade gud vattenkranen och satte på den för fullt. Jag antar att om låten hade fått spela sin gång hade ingen hört den iaf. Ös regn plus plåttak är ingen vidare kombination. Stackars mormor. Hon lär ju verkligen inte ha hört nåt men sin hörapparat. Jag och Stefan hörde iaf mer eller mindre vad gubben sa. Han tog inte med mitt intro som jag skickat till honom och bett han säga och så kallade han mig Zelest-E. Jaja... hur ska han veta att det uttalas utan e:t på slutet om jag inte säger det åt honom? När det är dax att sätta på ringarna är min nästan för stor då jag är blöt och super nervör medan jag knappt får på Stefans för han e jätte varm och super nervös. Men jag en massa tryckande så går den på. Mina tankar gick hela tiden runt någon text som jag läst om att om ringarna är trånga blir det ett jobbigt äktenskap eller nåt sånt. Hoppas innerligt att jag minns fel.
 
Mamma läser dikten som hon broderat åt oss och lyckas häpnansfull överrösta regnet rejält. Dumma gubben kunde tydligen inte höja rösten. Därefter så fick pappa knyta ihop mig och Stefan. Detta är en gammal hednisk cermoni. Det var så man gjorde förr. Så skall man återkomma till den platsen man gifte sig på 1 år och 1 dag efter bröllopet och komma fram till om man vill fortsätta och om man vill gå sina skilda vägar. Förr hade man tydligen prövotid på den man gifte sig med. Väljer man att stanna kvar ja då knyter man ytterligare en knut på bandet runt händerna (antar att man ska komma dit ihopknyten) eller annars knyter man knyten och skiljer sig.
 
Jag och Stefan drack lite champis med hopknutna händer men sen vart det lite jobbigt och vi knöt upp oss. Det slutade ju så klart regna ganska snart efter att vigseln var klar och vi kunde ta lite kort. Undrar så här i efterhand om vi inte skulle ha skjutit upp vigseln så att den hade blivit som jag ville. Inte alls lika spirituellt under ett plåttak på en dunkel dansbana som ute i det fria med solen skinandes.
 
En massa kort togs och det är bara dumt att ha flera fotografer samtidigt för det finns få kort där alla på bilden tittar in i samma kamera. Men jag är tacksam för att Liz var så bra på att leka fotograf under dagen. Blev många fina kort. Synd bara att typ alla glömde bort att ta kort under själva festen. Eller vet två som gjorde det men inte fått några bilder från dem.
 
Middagen höllt på att bli lite katastrof då köttet verkade inte vilja bli klart och det var mycket mera som behövdes göras inför middagen än vad jag trodde. Jag ville ju hjälpa till men fick inte till en början men sen var jag tvungen då saker inte skulle bli klara i tid och inte alla som kunde hjälpa åt gjorde det. Sen vart det oxå en rejäl miss för att det var meningen att alla andra som inte trängdes i köket skulle spela boule. Men det regnade så klart så de flesta satt och tråkade sig vid matbordet.
 
Men maten blev ju klar, lite sent men ändå helt ok. Alla åt och det var gott. Jag fick i min 3 köttbullar och 1 potatis sen fick det inte plats nåt mer. Elisabet var den enda som höll tal. Ett fantastikt tal! Stående ovationer från min sida och en hel del tårar. Men jag måste faktiskt säga att jag är lite besviken att ingen annan sa nåt. Inte ens nåt kort som att de ville utbringa en skål till brudparet. Eller ok, det hände en gång av någon. Men iaf. Jag vet ju att Stefans föräldrar hade iaf börjat på ett tal men sen så blev det inget vilket förmodligen gjorde mig mera besviken eftersom jag satt där och väntade på att de skulle säga nåt.
 
Sen vart det diskning och lite mera virrvarv och snart började gästerna komma. Stefan höll mest till mest musikanläggningen som han hade sattit upp tidigare på dagen tillsammans med rökmaskiner och en massa ljus. Blev as bra men synd att jag inte såg så mkt av min man. När alla hade tagit tårta öppnade vi presenterna. Det blev mer presenter än jag trodde då vi hade önskat oss pengar till bröllopsresan. Det var mkt fina saker bland annat matchande morgonrockar. (Jag har på mig min just nu). Men sorgligt nog så vart det super varmt inne i lokalen trots att alla fönster var öppna. Men men, det gick ändå rätt fort och folk ÄLSKADE pappas tårta. Den var super god och super chokladig och super mättande. Ligger en liiiten bit kvar i frysen som vi ska se om den går att äta på vår 6 mån dag. Egentligen ska det ju vara 1 års dag men jag tror inte att den förblir ätbar så länge. Återstår att se.
 
Sen kom dansande. Ballongtävlingen som var en stor succé! Massor som dansande och folk blev glada över deras resor med Cinderella. Undrar om det är några som faktiskt åkte? Mera dans och så klart klagomålen. Jag måste ju be om ursäkt till alla pensionärer som jag klagade på tidigare. Tydligen så var det ett par i 40 års åldern som hade klagat medans alla pensionärer i området unnande oss vårt roliga på vår bröllopsdag. Så nästa gång jag är ute i stugan ska jag be mamma peka ut dem så ska jag gå fram till dem och säga: TACK för att ni förstörde min bröllosdag! Hoppas ni är nöjda! Och sen bara gå därifrån utan att lyssna på vad de har att säga. Jävla as!
 
Ja hur kvällen slutade har jag ju redan berättat och jag vill inte ta upp det igen. Nu när jag skrivit allt så VET jag verkligen att det var en underbar fin dag. MEN den var inte som jag ville att den skulle ha varit. Folk slet som djur för att jag skulle få den dagen jag ville ha och det är inte deras fel. Om nåt så är det för att de fick slita som djur att det blev fel. Man ska verkligen inte vara snål på sitt bröllop och jag könner många gånger att jag måste få göra om detta så att det verkligen speglar vår kärlek till varandra. För speciellt på kvällen så var festen inte alls så kärleksfull. Jag såg knappt min karl och han såg knappt mig.
 
Just det! Glömde bort att jag fick rädda honom från en eldsprutande drake. Hehe! Fick hugga huvudet av den och har huvudet kvar här. Den ska hängas upp på väggen. Trots att den är lite trasig och spruken.
 
Jag vill iaf bara uppmana alla er där ute som funderar på att snåla på bröllopet. GÖR INTE DET! Har ni inte råd så vänta ett år eller två! Jag önskar innerligt att vi tex hade haft catering istället för att ha kämpat med maten. Så önskar jag oxå att jag hade planerat mera och att folk VERKLIGEN var insatta i vad som skulle hända. Men man ville ju inte avslöja för mycket. Jag önskar att jag hade haft en sån där "riktig" toastmaster som hade tagit had om allt inför festen. Jag önskar att jag hade fått vad jag ville skulle bli vår bröllopslåt inpräntat i huvudet. Nu fick jag bara lyssna på en 1/3 av den. Jag önskar att jag hade fått dansa med min man. Jag önskar att vi hade haft ett lyckligt slut på dagen.
 
Jag önskar att jag kan göra om detta så att det verkligen kan fira vår kärlek till varandra och vara så underbart som det verkligen är att få sin älskade. Jag önskar att jag kommer vara rik då så att ingen behöver slita sig till knogarna och inte kunna njuta av bröllopet. Undrar om det var någon i som lyckades det? Inte mamma iaf.
 
Jag önskar helt enkelt att jag kunde ha gett de bröllop som jag tycker Stefan och jag förtjänar. Det kanske e riktigt jävla fullt av mig att vara ledsen och klaga. MEN SÅ ÄR DET!
POSTAT 2008-08-04 19:47:20

Nej jag har inte dött

Åh vad söta ni är som skriver meddelanden och saknar mig och undrar vart jag har tagit vägen. Jag har inte dött jag har bara varit lite upptagen med jobbet och jäkligt trött efter den. Jag har typ inte fått nåt gjort sen bröllopet. Klänningen har legat smutsig på sängen sen bröllopet. Tog bort lösnaglarna för några dagar sen och fick inte bort all plats och jag har inte orkat bry mig om det utan det har fått flagna bort lite i sin egen takt. Jag tror jag duscha för första gången i förr går. Annars har jag badat i pool, sjön och havet varje dag. Jag har varit såå slö och gjort verkligen ingenting.
 
Så får man mail från Elisabet som inte bara jobbar 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan utan hon jobbar in en massa timmar för att kunna ta ut kompledigt sen när vi ska till London i slutet på månaden. Dessutom går hon på friskis, nåt som jag inte gjort på flera månader tror jag, sen får man hela tiden nya uppdateringar om att hon har varit och paddlat kanot, klättrat i berg och denna vecka ska hon lära sig rida igen. Men vad fan! (Ursäkta mitt språk) Hur orkar hon??? Själv orkar man knappt bara va medan hon är ute och lever livet till max och lite till.
 
Själv har man varit bakis i två dagar efter lite karneval firande här i stan. Inte alls bra då jag skulle egentligen jobbat igår. Gick inte alls. Förstår vekligen inte. SÅ full var jag inte för att vara nakis i TVÅ dagar. BLÄ! Vi hoppas på att jag fick nåt olämpligt i cidern så allt inte var mitt fel.
 
Jag har försökt börja städa idag men inte kommit så långt. Kände att jag skulle slänga en blick på BG och se vad som hände hänt sen sist men känner att jag orkar inte läsa igenom alls bloggar och uppdatera mig. Jag borde plocka undan alla kläder som jag sorterat nu de senaste timmarna så att de inte blir i en stor hög igen...
 
Jag LOVAR att uppdatera er mera om bröllopet snart...
POSTAT 2008-07-22 20:31:11

Happy birthday to me! + klag!

Idag fyller alltså lilla jag år. Det är världens tråkigaste födelsedag! Jag har jobbat min första dag sen bröllopet och är helt slut. Sen så jobbar jag imorgon oxå så inget festande för mig inte. Inte heller finns det någon mamma som bakat någon tårta åt mig eller någon present har man fått. Bläääääääääääääääääääääääää!
Så går det när man gifter sig så nära sin födelsedag.
 
Det enda roliga idag var att Stefan följde med till Stendörren. Trevligt att få lite sällskap, fast han var borta större delen av tiden och letade sten...
 
Jag vill oxå dela med mig av anledningen till varför jag inte berättat om bröllopet än. Jag har haft väldigt blandade känslor om det hela. Jag visste ju att allt inte skulle bli perfekt. Det kan det ju inte bli. Det är alltid nåt som kan gå fel. Och visst var det mycket som gick fel och det gjorde inget. Tills det som bara inte fick hända hände. Stefan blev besviken. De var några som klagade på att musiken var för hög och att de inte kunde prata med sina bekanta. Vilket bara var en JÄVLA BULLSHIT!!! Vi stod precis utanför dansbanan och lyckades prata i normaltonläge utan något som helst problem. JÄVLA SUR PENSIONÄRER SOM INTE TÅL BRA MUSIK!!! Sen så hade de nerven att klaga igen kvart över tolv och säga att det skulle banne mig vara tyst vid tolv. Men icke! På fredagar får man spela till klockan 01. Bara för att mamma inte ville göra dem arga så stängde vi av musiken kl 00.30. Sista låten blev en skit låt och festen hade ett dåligt slut. Stefan nöjde sig med att svära lite över de som klagade och återgick sen till att vara nöjd över bröllopsdagen. Men att se honom besviken var mer än jag kunde tåla. Jag som fixat och donat och planerat och lagt ut en massa pengar... så blev mig söt besviken. Jag grät mig själv till sömns vår bröllopsnatt.
 
Eftersom jag efter bröllopet slutat ätit "skjuta-upp-mensen" tabletter har hormonvågen slagit mig hårt. Jag har varit jätte ledsen på alla små detaljerna på bröllopet som inte gick som jag ville. Men idag när hormonerna börja lugna ner sig har jag insett att det var egentligen inget jag kunde klaga på. Förutom de som klagade på oss. Hyr man ut en lokal så ska man tåla att det låter lite i bakgrunden! Dessutom var det INGEN ANNAN som tyckte att musiken var för hög. Mamma har nämligen gått runt och frågat folk vars kolonistugor ligger nära dansbanan och lokalen. JÄLVA PENSIONÄR JÄVLAR!
 
Dagen efter bröllopet var inte heller så rolig då det var en massa bök och stök med städningen. Stackars mamma drog stora lastet hela bröllopskvällen och hela dagen därefter. Du var super mamma! Ledsen att jag inte tacka dig mera! Men allt var så stressigt. Sen så skulle pappa och Elisabet åka ut med oss till Stefans föräldrar. Där var det mycket trevligt. Men sen så var det dax för pappa att köra Elisabet till tåget och pappa skulle gå och lägga sig för att kunna åka tidigt tillbaka till Sundsvall dagen efter. Jag insåg då att pappa hade varit här i flera dagar och jag knappt träffat honom. Han hade spenderat bra mycket mera tid med Elisabet än med mig. Det gör sååå ont! Det är ju rätt självklart att de umgicks en massa då de fick dela på vår lägenhet när vi sov i Stefans föräldrars gäststuga. Men iaf! Det är MIN PAPPA och jag saknar honom!!! Jag får träffa honom alldeles för lite! Så jag och Stefan bestämde oss för att ta tåget till pappa rätt snart. Men kära nån vad SJ har höjt priserna!!! Jag brukar åka tur och retur till pappa för ca 500kr. Nu kostar de flesta biljetter 1000kr enkelt resa per person! Det skulle alltså kosta oss lika mycket som vår hyra att åka upp till honom. *grååååååååååååååååååååt*
 
Okey, jag inser att mina hormoner inte alls e så bra som de ska vara än... Just nu är jag bara så nere... jag saknar min pappa och jag hatar de som klaga på oss och förstörde min bröllopsnatt!!!
POSTAT 2008-07-21 16:04:27

Adress till bröllopssidan

Att det ska ta sån tid att samla alla sina tankar runt sitt bröllop trodde jag inte... jag kan fortfarande inte sorterat allt i mitt huvud så jag låter bli att skriva ännu en stund. Idag och igår har äntligen varit otroligt avslappnade! Igår vart det bubbelbad med en av champis flaskorna vi fick i present och sen fick jag en timmes massage av Stefan (vi hade fått massage olja i present av Sandra och Håkan). Idag har det varit film och en promenad på stan och mycket gos med katterna. Så glada att de är hemma nu! Trots att de är dåliga i magen för att Bosse gett dem för mycket ost...
 
Men jag har lagt upp några fler bilder på vår bröllopssida och insåg att jag inte lagt upp adressen till den här på BG. Så här är den!
 
POSTAT 2008-07-20 18:13:09

JAG ÄR FRU KEMPE FARGO

Jag har tänkt länge på vad jag ska skriva här men inte lyckats än... men jag vill så gärna att ni ska får se lite bilder och veta att det gick bra. Trots att det börja ÖS REGNA precis när klockan slog 14 och jag skulle "tåga in". Allt fick hastigt kastas in till dansbanan. Där stod vi under ett plåttak medan regnet forsade ner. Det förde ett jävla oväsen att det var nog bara Stefan och jag som hörde vad vigselförättaren sa. Men det gör inget. Det var ju ändå viktigast att vi hörde. Mamma läste en dikt oxå och hon lyckades ta i så alla hörde. Dikten fick vi sen som broderad tavla. Stefan håller på och hänger upp den ovan för tvn nu.
 
Jag lovar att skriva mer detaljerat senare men det har varit såååå mycket känslor och sååå mycket att göra de senaste dagarna att jag orkar inte skriva mera nu.
 
Kramar till alla er som gett mig lyckoönkningar och alla er som var med på bröllopet och festen!
 
Tying the knot
 
Nygifta i regnet
 
Våran kärlek lyser som solen
(Som faktiskt tittade fram några gånger)
POSTAT 2008-07-17 18:49:10

Biljetterna...

Trots att jag sköjde av biljetterna och spruta en massa parfym på dem så luktar de fortfarande... men de får vädra hela kvällen och sen får jag spruta på lite till. Ringde faktiskt Viking line men de kunde inte ersätta dem. Hon i telefonen skrattade lite om tyckte synd om mig men lovade att de fortfarande skulle funka trots missfärgningar och odör.
 
Idag har de ös regnet till och från. Buuu! Men det får regna så mycket det vill bara det inte regnar imorgon!
 
Dessutom har jag varit på jakt över hela stan för att hitta mina vita rosor. Hittade till slut så det var ju bra. Vart lite orolig där ett tag. Trots mina enorma ansträngningar till att planera allt så har hela dagen besått av:
 
"fan nu glömde vi ju det... nää, nu glömde vi ju det... och just det, den skulle vi ju oxå ha..."
 
Tur att man har bil! En jäkla åkande har det varit. Det är inte klart än. Måste fixa brudbuketten sen ska vi till råby och jag ska ta en stooooor stark drink. Men ändå så pass "klen" att jag kan köra imorgon bitti.
 
Gäller bara att packa det sista nu så ska vi åka... *puh*
POSTAT 2008-07-17 09:29:01

Första saken som gått fel...

Mamma hade fått flera stycken gratis resor på Cinderella när vi handlade ölen till bröllopet. Vi skulle ha dem som vinster i ballongtävlingen...
 
Jag letade fram dem ifrån resväskan där de har legat hela tiden. Jag tyckte det luktade konstigt i den och nåt papper var gult. Alla biljetterna oxå. Katterna har kissat ner gratis biljetterna! Alla fem av dem! FAAAAAAAN!!! Vad gör man nu? Slänger man dom? Plastar man in dem så att de inte luktar? Tvättar dem? Eller låter dom vara som de är och säga att man råka spilla öl på dem tidigare...?
 
GNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!
POSTAT 2008-07-17 06:46:46

Imorgon gäller det!!!!

Ja imorgon ska man bli fru! Helt otroligt! Man har liksom på nåt viss aldrig trott att denna dag ska komma och så poff så är det imorgon! Underskatta ALDRIG hur fort tiden går!
 
Idag har jag massor att göra och pappa väckte mig tidigt men det var lika bra. Håll tummarna nu för att det blir bra väder imorgon. Som jag förstått det så ska det vara lite sol och lite mera moln sen på eftermiddagen och runt 20grader. Toppen att det inte blir för varmt!
 
Nu jäklar ska det kryssas saker från listan!
  1 2 > SISTA SIDAN (14)