BröllopsGuiden

marfa522

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-08-04 19:47:20

Nej jag har inte dött

Åh vad söta ni är som skriver meddelanden och saknar mig och undrar vart jag har tagit vägen. Jag har inte dött jag har bara varit lite upptagen med jobbet och jäkligt trött efter den. Jag har typ inte fått nåt gjort sen bröllopet. Klänningen har legat smutsig på sängen sen bröllopet. Tog bort lösnaglarna för några dagar sen och fick inte bort all plats och jag har inte orkat bry mig om det utan det har fått flagna bort lite i sin egen takt. Jag tror jag duscha för första gången i förr går. Annars har jag badat i pool, sjön och havet varje dag. Jag har varit såå slö och gjort verkligen ingenting.
 
Så får man mail från Elisabet som inte bara jobbar 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan utan hon jobbar in en massa timmar för att kunna ta ut kompledigt sen när vi ska till London i slutet på månaden. Dessutom går hon på friskis, nåt som jag inte gjort på flera månader tror jag, sen får man hela tiden nya uppdateringar om att hon har varit och paddlat kanot, klättrat i berg och denna vecka ska hon lära sig rida igen. Men vad fan! (Ursäkta mitt språk) Hur orkar hon??? Själv orkar man knappt bara va medan hon är ute och lever livet till max och lite till.
 
Själv har man varit bakis i två dagar efter lite karneval firande här i stan. Inte alls bra då jag skulle egentligen jobbat igår. Gick inte alls. Förstår vekligen inte. SÅ full var jag inte för att vara nakis i TVÅ dagar. BLÄ! Vi hoppas på att jag fick nåt olämpligt i cidern så allt inte var mitt fel.
 
Jag har försökt börja städa idag men inte kommit så långt. Kände att jag skulle slänga en blick på BG och se vad som hände hänt sen sist men känner att jag orkar inte läsa igenom alls bloggar och uppdatera mig. Jag borde plocka undan alla kläder som jag sorterat nu de senaste timmarna så att de inte blir i en stor hög igen...
 
Jag LOVAR att uppdatera er mera om bröllopet snart...