BröllopsGuiden

Linda&Jonnie

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-06-26 22:16:51

Solist???????

Är det någon som vet eller känner någon i Stockholm som är duktig på att sjunga? Gärna en kvinnlig.

Vi vill ha 2-3 sånger vid vigseln. Behöver även någon som kan spela ett instrument till sångerna. Sen är det bra om dom har tillgång till allt själva som;

- Instrument

- Microfon

- Förstärkare

- Högtalare

Får gärna inte kosta så mycket heller!

Kram

POSTAT 2008-06-26 22:10:24

Planering!!!!

Tack alla trevliga vänner för alla tips man fått om bröllopet!
 
Jag tror att det mesta är färdig planerat.
Idag gjorde jag en beställning på en ballong dekoratör. Min vän hade det på sin dotters dop.
Otroligt fint. Så det ska vi ha vid vigseln. Vår vigsel är på en gräsmatta vid vattnet. Gästerna får sitta på bänkar, så jag hade tänkt mig att hon ska få dekorera bänkarna med ballonger (kanske låter konstigt, men det är skit fint.) Sen ska hon göra en vigselbåge av ballonger. Jag hoppas och tror att det blir bra. Jag lägger upp bilder i mitt bildgalleri senare.
Mat, klänningar, skor mm är färdigt. Här om dagen var jag och skulle köpa underkläderna. När jag står i provrummet och jag ber om hjälp, så kommer det en jätte trevlig expedit som säger;
- Men kära lilla vän, är det någon som har mätt dig, vilken storlek du ska ha?
- Nä, säger jag förvånat!
Det slutar med att hon hämtar måttbandet och det visar sig att jag faktiskt har gått ner 2 storlekar i Bh-n. Det va en rolig överraskning!
 
Kram
 
 
POSTAT 2008-06-26 21:57:41

ONT!!!!!!!

Hej på er allihopa där ute!
 
Idag är det torsdag!
För exakt en vecka sedan satt jag på akuten, med ryggbesvär. Halva ryggen och vänster ben hade domnat bort. Riktigt obehagligt. 
Idag en vecka senare har jag fått veta, att vänster sida av bäckenet ligger högre upp än höger bäckensidan. Det medför att vänster ben är kortare än det högra. Musklerna får/har fått arbeta hårdare. Och efter att ha gått ner 11 kg på
6 månader så gav mina muskler upp helt enkelt.
 
Var till Naprapaten i tisdags. Jag säger bara det HELT UNDERBART. Vilken skillnad. Halelulija.
Gustav som Naprapaten heter drog i vänster ben och tröck lite på ryggraden. Jag fick ligga med elektroder på ryggen som gav pulser till musklerna.
Övre ryggen hade låst sig mellan koterna, så dom knäckte han till, sen kunde jag plötsligt ta ett djupt andetag igen. Fick även med mig "Ligament" hem, sånt som dom ger till idrottare. Vilken räddning. Hade jag inte haft det dom här dagarna hade jag inte vetat vart jag skulle ta vägen?
Nää, men det va jätte bra. Blir så varmt att det bränns, men det är riktigt skönt när man har ONT!!!!!
Ska till Gustav imorgon igen. Ser fram mot det, för det är inte roligt att ha ont hela tiden.
POSTAT 2008-06-12 12:21:31

Hemmaplan igen!

Hej på er!
 
Tänk vad tiden gått fort. Nu är man hemma från sin bröllopsresa som gick till Las Vegas och Californien. Häftigt, vilken upplevelse. (Ni, som inte känner oss, kan jag förklara att vi gjorde vår bröllopsresa innan vi gifter oss, 080815)
 
Las Vegas var en grymt häftig stad. Massor att göra. Vi var där i 6 dagar och på den tiden vart det mycket att göra. Hade det inte varit för barnen hade man lätt kunnat stanna där i flera veckor.
I Las Vegas köpte jag även min brudklänning och mina tre flickors näbbklänningar. Som Hittat!
Kläder i dessa två städer tyckte jag inte var billigt, men däremot bröllops saker var MYCKET  billigare. Så blivande brudpar, bege er till USA för inhandling.
 
San Fransisco (Californien) var vi i 3 dagar. Också en häftig stad. Med alla otroligt branta backar, spårvagnar, hus, Alcatras, vingårdar mm. Men jag måste ändå säga att, nu har jag sett den staden! Väldigt stolt att ha varit där, men jag skulle nog inte välja att åka tillbaka dit igen(tror jag). Nä, nästa gång blir det nog kanske Miami, Hollywood, Florida.........................
Men det var roligt att få åka tillsammans med två av våra goda vänner.
TACK, för en härlig semester tillsammans med er!
 
Som sagt nu är man hemma igen och dagarna räknas neråt! Exakt 2 månader och 3 dagar innan vi blir man och hustru på riktigt!
Um, man har ju endel saker kvar att göra, nerver börjar smått att komma :-)
 
Kram på er!
Hälsningar Bruden
 
POSTAT 2008-05-15 17:53:13

Lite om vad som händer just nu.

Ännu en dag!
 
Idag har jag mailat runt lite förfrågningar om kostnader för någon som kan spela och sjunga vid vigseln samt att underhålla vid minglet innan middagen.
Ska bli roligt att se om det är stora skillnader i pris?
 
Klänningar till barnen som ska vara brudnäbbar har jag bestämt mig för att leta efter när vi kommer till Vegas.
På nätet var klänningarna i USA dyrare att köpa. Men jag undrar om det inte är ett pris för om man ska få det skickat hit till Sverige. Vi får väl se........
 
Nästa bokning som jag måste ta tag i är vem som ska göra iordning mig (hår och smink) på den stora dagen. Jag har hittat några som jag tycker verkar duktiga. Ska bara ta kontakt och boka dom.
 
Huum, ja, å klänning och skor åt mig själv får jag ta tag i när vi kommer hem från resan, om jag inte har hittat någonting där vill säga.
 
När vi kommer hem den 2 juni ska jag försöka att sätta mig ner och deligera ut all hjälp som man faktiskt behöver hjälp med. Så att man inte stressar ihjäl sig allt för mycket, sen är det ju faktiskt så att det är ju riktigt roligt när andra vill hjälpa till så att dom också känner sig delaktiga.
 
Kram på er där ute i bröllopsbestyren
POSTAT 2008-05-13 10:27:52

Las Vegas here we come

Snart åker vi!
Den härliga resan som vi gör tillsammans med våra goda vänner och som även är toastmasters.
Las Vegas blir det i 6 dagar och San Francisco i 3 dagar.
Det skall bli jätte roligt men samtidigt är det otroligt jobbigt att vara borta från sina underbara barn.
Men, men det är som dom flesta säger, att det är lärorikt både för oss och barnen, att vara borta från varandra. MEN DET ÄR ÄNDÅ JOBBIGT!
 
Limousinen väntar utanför flygplatsen i Vegas med våra namn på en namnskylt i handen. Hum, undrar om det står miss Pousette eller mr. Lyckman på skylten?
 
Den här resan blir ju lite av våran bröllopsresa. Jonnie och jag känner inte att vi vill åka bort från våra barn ytterligare en gång efter bröllopet. Däremot kanske vi gör en resa tillsammans med barnen efter bröllopet?
 
Kram
POSTAT 2008-05-13 10:13:52

Nu är önskelistan uppdaterad.

Jag tycker att det är lite jobbigt att man skall lägga upp en önskelista.
Precis som att man förväntar sig att man skall få en present. Man är väl bara glad för att man har sina nära och kära där som vill vara med och dela denna stora dag med oss?
Men om jag tänker efter på alla dessa underbara bröllop som vi har fått varit med och dela så finns det dom som både har lagt upp önskelista och dom som inte har gjort det. Å vissa gånger har man fått hjärnsläpp på vad det är man skall köpa och då är det jätte bra att man kan se vad det är dom faktiskt önskar sig. Sen kan man ju vara lite påhittig själv och komma på någonting eget, man måste ju inte välja någonting från dom.
Vad jag menar är att det bara är ett förslag till alla er som har fått hjärnsläpp som mig själv någon gång.
Ursh, jag tycker verkligen att det här är jobbigt.
 
Kram
POSTAT 2008-05-13 09:01:51

Första Blogg orden.

Många tankar är det som svirar förbi i huvudet. Det är mycket att tänka på om man säger så!
Men, jag tycker nog att man har det mesta under kontroll.
De ska bli roligt när alla har svarat om dom kommer eller inte så man kan få göra en bordsplacering.
 
För någon vecka sedan va vi och tittade på ringar. Man ska absolut inte ta någonting för givet. Jag trodde att Guldfynd hade ett stort utbud av olika ringar. Men det visade sig att dom var de som hade sämst, ca 20 olika ringar. DÅLIGT!
Vi gick vidare till Hallbergs. Hittade direkt en svensk tillverkad ring av märket Engelberg. Provade den och det klickade direkt. KUL!!!! Så va de avklarat.
 
När det kommer till klänning så är det inte det lättaste. Ena dagen vill jag ha någonting enkelt och andra dagen någonting lite pampigare. Snacka om att hjärnan spelar sig ett spratt. Vi får väl se om man lyckas övertala den?
Jag har faktiskt en klänning pågång!!!!!
 
Nä nu ska jag fortsätta här, men jag skriver nog snart igen. Kram på er allihopa som läser detta. Snart är det dax. PUSS...................