BröllopsGuiden

Lovisa88

« September 2023 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2015-11-18 18:18:18

Tiden springer iväg - funderingar..

Oj vad tiden springer iväg, helt plötsligt känns inte 20 maj 2017 så långt borta som det gjorde när vi bestämde oss för att gifta oss denna dag.

Mycket är på gång innan stundande bröllop så jag gissar att tiden kommer fortsätta springa iväg. Nu är vi i full gång att renovera vårat sovrum i vårat nya hus och sen i slutet av januari väntar vi vårt andra barn <3

Just nu går jag hemma på graviditetspenning och har lillkillen som REDAN är drygt 1,5 år på förskolan om dagarna. Så nu när jag går hemma och strosar och vilar upp mig så går tankarna runt, och senaste dagarna har det lutat mer åt det kommande bröllopet.

Jag och T är fortfarande inte helt överens om hur vi vill ha det, vilka vi vill bjuda osv.

Hur kom ni överens? När började ni planera på allvar inför den stora dagen?

Vore jättekul att få lite tips och idéer av er, så kommentera gärna :)

POSTAT 2015-03-28 19:34:58

Trädgårdsbröllop..?

Ju mer jag tänker på det så känns det - iaf just nu - att ett mysigt och litet bröllop i trädgården lockar mest. Även T håller med om det. Samtidigt tycker han att det är lite väl tidigt att börja tänka på det så intensivt just nu, men det tycker inte jag. Jag tycker det är jätteroligt att spåna i hur vår stora dag ska bli.

Vi båda är fullt överens om att inte berätta för någon ännu om våra planer, men det är så svårt att hålla tyst för min storasyster och mamma. Jag vill bara skrika ut min lycka men får allt hålla mig ett tag till. Men till senhösten så ska det skrikas ut Smile

Jag tänkte slänga ut frågan lite lätt i luften här om det är någon av er som har haft eller har tankar på att gifta er hemma (eller i någon annans) trädgård? Vore jättekul och tacksamt att få hämta inspiration från andra med likande idé!

Nu äntligen har lille sonen somnat för kvällen och jag passar på att önska er alla en trevlig lördagskväll :)

POSTAT 2015-03-25 20:56:50

nya tankar

Oj..Trodde inte att jag, lilla jag, skulle sitta inloggad på en hemsida och skriva blogginlägg om ett framtida bröllop. Men det gör jag :D

Jag och min älskade fästman förlovade oss på julafton 2013. Jag minns den morgonen som igår. Jag sov som en kratta den natten, sjätte månaden i graviditeten hade passerat och toabesöken och tankarna avlöste varandra den natten. Tror jag somnade in framåt 5 på morgonen. Sen några timmar senare så sitter jag i soffan och vi äter varsin skinkmacka och vi bestämmer oss för att ge varandras julklappar på en gång. Jag kan nog ärligt säga att jag minns inte vad jag gav till T..jag minns bara att när jag fick julklappen i handen så började han skruva på sig i soffan, började bete sig nervöst. Jag kommer ihåg min trötta tanke - vad sysslar han med?..han började flytta på bordet och helt plötsligt stod han på knä framför mig samtidigt som jag öppnade julklappen. Helt plötsligt var tröttheten borta och hjärtat slog dubbelt så fort. T frågade om jag någon dag i framtiden skulle vilja bli hans fru - och självklart sa jag ja!

Sen dess har vi varit lyckligt förlovade, blivit föräldrar till vår älskade son som redan har blivit ett år. Tiden rusar förbi. Något tal om bröllop har inte kommit upp, förrens igår när jag upptäckte att vår speciella dag den 20 maj (som är vår officiella -vi blev ett par - dag) är en lördag år 2017. Perfekt dag att gifta sig på. Vi är just nu i farten att flytta och ska börja renovera så jag visste att T skulle känna sig stressad om vi även skulle försöka få till ett bröllop inom det närmsta året. Så jag kläckte iallafall idén till honom om den 20 maj 2017 och lyckligt nog så sa han inte nej ;) Vuxna som vi är så skaka vi hand på det haha, och avslutade såklart beslutet med en puss.

Jag är världens lyckligaste - jag ska verkligen få gifta mig med mina drömmars man.

Men nu föds det nya tankar. Hur ska vi ha bröllopet - stort kontra litet? vi är sugna på ett trädgårdsbröllop..men frågan är om man bara vill ha det för de närmsta och sen kanske ha en fest senare på kvällen som fler sen får komma till..budgeten blir nog relativt stram.

Nu är det över två år kvar men för det så har ju tankarna såklart redan börjat snurra. Happy happy happy :)