BröllopsGuiden

Lovisa88

« Juni 2023 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2015-03-25 20:56:50

nya tankar

Oj..Trodde inte att jag, lilla jag, skulle sitta inloggad på en hemsida och skriva blogginlägg om ett framtida bröllop. Men det gör jag :D

Jag och min älskade fästman förlovade oss på julafton 2013. Jag minns den morgonen som igår. Jag sov som en kratta den natten, sjätte månaden i graviditeten hade passerat och toabesöken och tankarna avlöste varandra den natten. Tror jag somnade in framåt 5 på morgonen. Sen några timmar senare så sitter jag i soffan och vi äter varsin skinkmacka och vi bestämmer oss för att ge varandras julklappar på en gång. Jag kan nog ärligt säga att jag minns inte vad jag gav till T..jag minns bara att när jag fick julklappen i handen så började han skruva på sig i soffan, började bete sig nervöst. Jag kommer ihåg min trötta tanke - vad sysslar han med?..han började flytta på bordet och helt plötsligt stod han på knä framför mig samtidigt som jag öppnade julklappen. Helt plötsligt var tröttheten borta och hjärtat slog dubbelt så fort. T frågade om jag någon dag i framtiden skulle vilja bli hans fru - och självklart sa jag ja!

Sen dess har vi varit lyckligt förlovade, blivit föräldrar till vår älskade son som redan har blivit ett år. Tiden rusar förbi. Något tal om bröllop har inte kommit upp, förrens igår när jag upptäckte att vår speciella dag den 20 maj (som är vår officiella -vi blev ett par - dag) är en lördag år 2017. Perfekt dag att gifta sig på. Vi är just nu i farten att flytta och ska börja renovera så jag visste att T skulle känna sig stressad om vi även skulle försöka få till ett bröllop inom det närmsta året. Så jag kläckte iallafall idén till honom om den 20 maj 2017 och lyckligt nog så sa han inte nej ;) Vuxna som vi är så skaka vi hand på det haha, och avslutade såklart beslutet med en puss.

Jag är världens lyckligaste - jag ska verkligen få gifta mig med mina drömmars man.

Men nu föds det nya tankar. Hur ska vi ha bröllopet - stort kontra litet? vi är sugna på ett trädgårdsbröllop..men frågan är om man bara vill ha det för de närmsta och sen kanske ha en fest senare på kvällen som fler sen får komma till..budgeten blir nog relativt stram.

Nu är det över två år kvar men för det så har ju tankarna såklart redan börjat snurra. Happy happy happy :)