BröllopsGuiden

Peter och Cecilias Augusti bröllop

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Helt plötsligt händer det
« December 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2015-04-24 10:53:41

Helt plötsligt händer det

Det här trodde jag aldrig, att jag skulle sitta på en bröllopssida och skriva en blogg. 

Men så är tydligen fallet Wink 

Jag och min kära förlovade oss 27 maj i fjor på min födelsedag, men inte direkt varit igång med att planera eller för den delen pratat speciellt mycket om själva bröllopet. Vi är lite mer av det impulsiva slaget, det är kanske inte alltid det bästa men väldigt effektivt. Vilket nu också börjar märkas på mina nerver hihi. För tre veckor sen strosade min kära in lite nochalant på sovrummet å sa -Augusti, vad sägs om det? Vi gifter oss då! Välj ett datum! Jag tog fram almenackan å mumlade fram 15e? Och på den vägen är det, 15 Augusti står jag brud!

Det här med att vara impulsiva kan ju ha sina fördelar och nackdelar, lokal och kyrka brukar ju gärna vara uppbokat år i förväg. Så det var snabba ryck som gällde, dagen efter satt jag i telefon med kyrkan och mailade flera ställen vi kunde tänka oss att ha festen på. Vi hade tur att vi fick kyrkan vi önskade, dock var inte tiden för vigseln optimal, men vi har inte tid att vara kräsna. Lokalen vi tillslut beslöt oss för hade ett datum kvar, VÅRT DATUM. Vilken tur! Och med denna tur så kändes det som att detta var menat att hända så här. 

Så på dessa tre veckor har vi hunnit att äta middag med vår brudtärna och brudgum för att informera dem om det stundande bröllopet, jag har gjort inbjudningarna och skickat iväg dem, lämnat in ringarna vi ärvt av min käres farmor och farfar så vi får dem justerade och KÖPT KLÄNNING. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla att planera mitt bröllop, men det gör jag, jag njuter varenda sekund och går runt och lyssnar på kärlekslåtar hela dagarna.

Kruxet är att vi inte har någon budget, alltså inga pengar alls. Hahaha, jag skrattar för att det är så typiskt oss, men på något sätt har vi skramlat ihop tillräckligt för att få till ett budget bröllop. 

Så om ni kloka damer därute har några goda råd att ge för att komma undan billigare med vissa saker så får ni gärna hojta till Smile