BröllopsGuiden

anemon

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-05-27 07:14:22

INSTÄLLT

Vi har fått ställa in vårt bröllop pga av dubbelbokningar i festlokalen för de som bokat innan oss fick den i stället. De har bytt uthyrningsvärdinna och då har det blivit något fel. Det känns för jävligt rent ut sagt, och det finns inte att få tag i en ny lokal till 90 personer för de flesta är bokade och alldeles  för små. MEN som kompensation ska vi få slippa betala hyran inför nästa datum, vilket vi inte har bestämt än. Känns riktigt ledsamt plus att vi får ringa runt och förklara för våra inbjudna gäster hur det ligger till, avboka mat, tårta, skräddaren ja ni vet en massa som ska göras innan. Det som är handlat klarar sig ett bra tag som tur är. Vi är sååååååååååå besvikna och det är nog mer jag som är ledsen för min blivande är nog lite mer stark och försöker förstå att så här kan det faktiskt bli , medans jag tycker att så här får det faktiskt inte gå till.

Sen vet vi inte om vi ska vänta till nästa sommar eller om det blir här isen sommaren för lokalen är ju bokad långt in september - oktober och det var ju inte ett höstbröllop vi ville ha. KÄNNER MIG SÅ DEPPIG OCH BESVIKEN.

Det är tur att vi har varann så vi kan skriva av oss här i våra bloggar och höra hur ni hade gjort om det skulle hända någon annan. Men just nu känns det som att det är min vanliga OTUR att det skulle drabba oss. TYVÄRR.

besviken anemon


POSTAT 2008-05-01 21:20:45

ringar, sprit, tårta KLART

Ja nu är ringen på inlämning och ska byggas om för jag vill verkligen behålla den ringen han friade med, hade en massa guld hemma som bara låg till ingen nytta, så nu är den på gång.

Spriten var vi och hämtade i Malmö nu i dagarna som min mamma handlat i Tyskland, härligt att slippa betala själv och nu är det på plats här hemma. Nu när vi var i Malmö beställde vi tårtorna med och det visar sig att mamma kommer att betala de med. Känner mig riktigt glad över att inte behöva stå för allt själv.

Maten är beställd på min sons jobb fick ett kanon pris där och de bjuder på tilllagningen och utkörnigen till oss. Ytterligare en sak att vara tacksam för.

Men visst det är mycket kvar  att tänka på . tex brudbuketten : min tanke var att min lärare skulle göra den eftersom jag gjorde min florist utbildning med henne som lärare.

Då tänkte jag eller tog kanske förgivet att det skulle inte bli så dyrt men det visade sig att honn ville ha 1000 kr för BARA jobbet och sedan tillkommer alla blommorna. Hennes idé var en fin sak men jag kan bli osäker i det för det flummade iväg med allt och hon ville inte göra den i hållare utan hon tyckte jag skulle ha den på armen osv väldigt osäker men nu när hon besrev sin tanke blev jag ändå nja jag tror inte hon ska göra den. MEN hur ska jag säga detta till henne funderar på om mina arbetskollergor i blomsterbutiken ska få äran och göra den i stället och så säger jag till henne att jag får den i bröllopspresent för redan från första början sedan i julas har vi pratat om att hon skulle göra den. MEN nu ångrar jag mig och har svårt att säga som det är att jagtycker det blir för mycket som inte jag vill ha plus att den kommer nog att hamna på flera tusen , visst  att jag kan lägga det på buketten när jag får så mycket hjälp med det andra. Det är svårt ibland. Tur det är tid kvar att fundera

Tack för ni tar er tid att läsa och ge mig gärna lite råd va skulle ni gjort

POSTAT 2008-02-23 08:13:20

Familje problem

Min bivande man har två barn uppe i Stockholm en kile på 20år och en dotter på 17 år . Vi trodde att flickan ville vara tärna men det visar sig nu att det vill hon ABSOLUT inte, vi har varit ihop i 3å r och haft en relativ bra kontakt med hans barn eftersom vi bor iHalmstad.

Hans före detta som han har barnen med läggersog i och har sina åsikter HELA tiden & tycker bara för han inte gifte sig me henne ska minsann ej dottern vara tärna heller. Pojken däremot ska vara Bestman och för sin egen talan.

Jag förstår att min blivande måste lösa detta med sin dotter. MEN det som stör mig är att jag får stå helt utanför, för det är en sak mellan pappa / dotter. Men det tycker ju faktiskt inte jag, för det berör mig med, och det blir taskig stämning mellan mig och min blivande. Känns som det är jag som är boven i dramat för hon ej kan acceptera att vi ska gifta oss ( dottern alltså). Hon tycker jag tagit hennes pappa ifrån henne.

Känns jävligt tungt just nu. Igår försökte jag diskutera detta men det blev knappt inget sagt. SÅ jag grät mig till sömns, tycker detta tar alldeles för mycket energi. Skulle bara vilja skita i allt faktiskt / var tvungen att skriva av mig lite.

POSTAT 2008-02-21 19:10:47

Recept / Tårta

Nu är det förvirrat IGEN!!!!

Trodde först vi skulle ha bröllopstårta från bageri!!! Men sen var det någon som sa: - Varför  bakar du inte de själv?? Ja det är ju sant, med tanke vad tårtorna kostar så kanske man skulle göra det. Men helt plötsligt blev det ett JÄTTE PROBLEM för jag som har många recept tyckte  inga passade för att har på bröllopet. Är det någon som har en fin, god tårta att rekomendera.
Eller ni tycker man SKA köpa en bröllopstårta?????
POSTAT 2008-02-15 08:59:17

vid eventulla tal ???

Nu är det en ny fråga hur har ni gjort, när det gäller er Toastmaster & Toastmadame har ni skrivit deras telnr på inbjudan för de måste ju kunna göra en planering inför den stora dagen och veta VEM ska hålla tal och NÄR de hade tänkt osv. För när jag tittat på olika inbjudningskort här på sidan så har jag inte sett någon som skrivit i sina inbjudningar att de ska ta kontakt med Toastmaster & Toastmadame. Så ge mig tips ,SNÄLLA

POSTAT 2008-02-15 07:30:26

ringar

Det jag inte förstår riktigt är det här med ringarna

Vi är givetvis förlovade och nu när Glenn friade så hade han valt en jättefin ring. Är det den då som ska användas till bröllopet??? Eller ?????

POSTAT 2008-02-13 11:36:45

bordsplacering

Ja nu har vi kommit till den svåraste delen BORDSPLACERINGEN.....

Det jag tycker är att man ska blanda släkt och vännerna eller hur gör ni, snälla hjälp oss

POSTAT 2008-02-07 21:28:12

lika förvirrad

Nu känner jag mig helt förvirrad och kan ej bestämma mig hur plceringskort, inbjudningskort ska se ut. Har redan sänt iväg save- the - date kort .....

Men det känns som om det är alldeles för mycket att tänka på. NÅGON som känner igen sig