BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2021-12-08 07:04:59

Plus och minus julbröllop

Här listar jag några plus och minus för ett julbröllop. Vill du maximera ditt julbröllop är mitt råd att arrangera det i slutet av november, som en start på julen och innan all stress kring jularrangemangen tagit fart. Då undviker du det som finns på minussidan:

Plus

+ Du slipper oroa dig för att vädret ska spela ett spratt, du vet att bröllopet till största del kommer att vara inomhus. +Ditt bröllop kommer att sticka ut och bli extra minnesvärt eftersom det är ganska unikt att fira bröllop i julens tecken. + Temat är given, enkelt att hitta röda trådar. + Miljöer och lokaler har redan vacker dekor, känslan finns på plats utan att du själv behöver fixa en massa. + Du kan köpa dekorationer och annat efter jul till en billigare peng/på rea inför ditt bröllop nästa år. + Du kan även återanvända dina egna julprydnader eller låna av vänner och bekanta. + Det blir som två fester i en - julfest och bröllop på en och samma gång - två flugor i samma smäll. + Gästerna har i många fall köpt en fin klädsel till alla julfester och kan använda den på ditt bröllop - smart för miljön.

Minus

- Inte alla uppskattar julen, det kan bli för mycket med alla julbord. - Det kan vara trixigt att hitta en lokal då många restauranger är fullbokade/abonnerade i jultid. Detsamma gäller artister och musiker t ex. - Ditt bröllop konkurerar med många andra fester, många gäster kan kanske inte komma. - Många leverantörer till bröllop har fullt upp i december, t ex florister och blomsteraffärer vilket kan bli lite pressande. - Du kan ha många andra bestyr i december som gör att du blir stressad av allt.

Planera ditt bröllop med våra smarta verktyg, allt är gratis! Registrera dig här..

Hitta dina leverantörer här.