BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« December 2021 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2021-12-31 10:33:50

Lite annorlunda mat på bröllop

Jag tycker det är lite roligt att ta ut svängarna ibland. Hittade det här receptet och tänkte att det säkert kan funka på ett nyårsbröllop. Vem gillar väl inte pasta och oxfile! Lätt att göra själv också om man vill fixa maten själv och många äskar ju som sagt var pasta! Dessutom har jag lagt till en film för den som vill servera veganrätter! Sist men inte minst lite tårtinspiration!

POSTAT 2021-12-27 06:13:14

Nyårsbröllop live

Visst är detta bröllop för några sedan på nyår helt underbart! Jag älskar att gästerna har klätt sig i glitter och glamor!

POSTAT 2021-12-19 09:28:12

Sprudlande Champagnetorn till nyår

Igår avslutades Så mycket bättre med ett Champagnetorn som gjorde allt Så mycket festligare. Här har jag valt ut några klipp som hjälper dig skapa din alldeles egna wow Champagnetorn till ditt nyårsbröllop eller vilken fest som helst! Satsa gärna på alkoholfritt, helt rätt i tiden! Så mycket billigare än äkta Champagne!

POSTAT 2021-12-15 06:56:15

Tema nyår

Nu närmar sig årets glittrigaste festtid, nämligen nyår! Så det är ju kul att lyfta nyårsbröllop som ett tema här i min blogg. Festliga tips, bilder DYI inför ditt nyårsbröllop (till nästa år antar jag med tanke på all planering) startar härmed! Jag börjar med att länka till en av våra artiklar om hur du bygger ett champagnetorn!

Ett champagnetorn höjer feststämningen rejält och det behöver inte kosta så mycket om du väljer billiga alternativ. Lägg en spegel på bordet innan du börjar bygga så blir det ännu mer glamour!

Här hittar du dryck och drinktips

Här kan du hyra glas och annat till tornet/festen

Mer tips till festen

Systembolagets dryckesplanerare

Så bygger du ett champagnetorn

POSTAT 2021-12-12 20:38:41

Julbröllop sökes

Jag testade att söka på instagram julbröllop och fick då upp massor av tips och bilder, vill bara tipsa om detta! Själv har jag inte tänkt på att testa det förut, det fanns mer än jag trodde visade det sig.

Brudbukett med julgranskulor.

Buketten är bunden av stjärnfloristen
Per Benjamin.

Foto Ulrika Ekblom

POSTAT 2021-12-08 07:04:59

Plus och minus julbröllop

Här listar jag några plus och minus för ett julbröllop. Vill du maximera ditt julbröllop är mitt råd att arrangera det i slutet av november, som en start på julen och innan all stress kring jularrangemangen tagit fart. Då undviker du det som finns på minussidan:

Plus

+ Du slipper oroa dig för att vädret ska spela ett spratt, du vet att bröllopet till största del kommer att vara inomhus. +Ditt bröllop kommer att sticka ut och bli extra minnesvärt eftersom det är ganska unikt att fira bröllop i julens tecken. + Temat är given, enkelt att hitta röda trådar. + Miljöer och lokaler har redan vacker dekor, känslan finns på plats utan att du själv behöver fixa en massa. + Du kan köpa dekorationer och annat efter jul till en billigare peng/på rea inför ditt bröllop nästa år. + Du kan även återanvända dina egna julprydnader eller låna av vänner och bekanta. + Det blir som två fester i en - julfest och bröllop på en och samma gång - två flugor i samma smäll. + Gästerna har i många fall köpt en fin klädsel till alla julfester och kan använda den på ditt bröllop - smart för miljön.

Minus

- Inte alla uppskattar julen, det kan bli för mycket med alla julbord. - Det kan vara trixigt att hitta en lokal då många restauranger är fullbokade/abonnerade i jultid. Detsamma gäller artister och musiker t ex. - Ditt bröllop konkurerar med många andra fester, många gäster kan kanske inte komma. - Många leverantörer till bröllop har fullt upp i december, t ex florister och blomsteraffärer vilket kan bli lite pressande. - Du kan ha många andra bestyr i december som gör att du blir stressad av allt.

Planera ditt bröllop med våra smarta verktyg, allt är gratis! Registrera dig här..

Hitta dina leverantörer här.

  1 2 > SISTA SIDAN (2)