BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2021-04-27 14:15:55

Nyhet! Nu är alla verktyg gratis!

Supernyhet! Nu är alla våra populära och Sveriges mest avancerade bröllopsverktyg och tjänster helt gratis för våra medlemmar!

Du får bl a: Planeringskalender, Festplaneringslista, Bordsplaceringsverktyg med Gästlista, Festprogramverktyg med automatisk utskrift - gör även Inbjudan, Tackkort och Save-the date, reklamfri Bröllopshemsida med Önskelista och Gästbok, Bild och Videogalleri och du kan annonsera under Köp och sälj och mycket mera! Spara pengar och fixa hela bröllopet på brollopsguiden.se! Verktyg på Svenska eller Engelska.

Bli medlem här https://www.brollopsguiden.se/detta_far_du.html
Är du redan medlem fungerar allt redan nu!

 

POSTAT 2021-04-25 13:07:52

Mer platsbyggt

Ett annat av våra pågående projekt är denna platsbyggda bokhylla/bokhyllor. Jag visar mer bilder sen när vi är klara och inrett med böcker och roliga saker. Priset för bokyllan är ca 100 000 kr. Mycket pengar, men den blir ett smycke i vardagsrummet och kommer troligen att överleva i många hundra år och vara till glädje för de som kommer efter oss! Som sagt, en mycket bra idé att önska sig i bröllopspresent. Istället för bröllopsresan, ha ha!

POSTAT 2021-04-19 15:39:28

Bästa bröllopspresenten!

Äntligen har vi fått en platsbyggd garderob i sovrummet! Visst är den superfin, i trä och målad i linoljefärg. Gjord av en lokal snickerifirma i deras verkstad och sedan har de monterat på plats. Måtten är 3 meter bred x 2,5 meter hög. Takhöjen är annars 3,6 meter. Underbar, men kostar det så smakar det såklart. 150 000 kr landar prislappen på. Inget man beställer varje dag alltså. Som du ser på bilden har vi en del kvar innan vi kan flytta in. Visar fler bilder sen. Jag skulle gärna önska mig en måttbeställ möbel till mitt hem som bröllopspresent! Äkta, genuint och inte minst närproducerat!

 

 

POSTAT 2021-04-09 06:51:27

Trenden - små bröllop även i framtiden?

Magasinappen Readly har gjort en analys och undersökning kring bröllop och kommit fram till att pandemin har fått oss att inse att inget kan tas för givet, och att allt fler släpper de traditionella förväntningarna för att istället satsa på intima och personliga bröllop. Tvärtemot vad man skulle kunna tro alltså när det gäller kommande bröllop. För vem vill väl inte slå på stort när vi snart (2022?) äntligen får chansen att festa ordentligt undrar jag?! Här är i alla fall 5 trender som Readly listar. Gäller dessa även dig?

5 bröllopstrender 2021:

1. Intima bröllop – Med tanke på restriktionerna har intima bröllop varit det enda alternativet, men säkerligen har många fått upp ögonen för mer intima bröllop även inför framtiden. Under kommande tid kommer vi att få se många små och personliga bröllop där fokus ligger på den allra närmaste familjen och vännerna. Detta skapar också en helt ny flexibilitet när det kommer till plats och vart paren lägger sin budget.

2 Elopement – När många har fått släppa alla sina planer har Elopement blivit allt trendigare, dvs att genomföra äktenskapet på ett plötsligt och hemlighetsfullt sätt, till exempel genom att resa iväg själva. Pandemin har fått oss alla att inse att inget kan tas för givet, och att släppa på sociala förväntningar och långa gästlistor är något vi kommer att se mer av framöver.

3 Enkelt och hållbart – På grund av minskat antal gäster kommer vi att upptäcka nya platser för bröllop. Under året har vi vant oss vid att umgås utomhus och dra nytta av den vackra naturen runt omkring oss och framöver kommer vi att se fler bröllop ute i naturen, i trädgårdar och på bakgårdar med rustik och ekologisk dekoration. Vi kommer även att återanvända mycket, hyra våra drömklänningar eller sy dem själva.

4 Livestreaming – Teknologi har gjort det möjligt att ha fler av våra nära och kära på plats under den speciella dagen, även om det inte varit möjligt fysiskt. För att kunna inkludera alla, oavsett vart man befinner sig geografiskt eller vilken budget har för att resa, finns det en god möjlighet till att detta är något vi kommer att fortsätta med även när det inte är pandemin som sätter gränser.

5 Nya nyanser – I slutet av året kommer vi med all sannolikhet att se årets officiella färger från Patone i blomsterarrangemang, dukningar och övriga bröllopsdetaljer. För första gången har de utsett två färger: Illuminating och Ultimate Gray.

POSTAT 2021-04-03 16:00:03

Glad Påsk!

Jag samlade ihop från lådor och skåp och fixade ett roligt påskbord och det blev ju riktigt bra! Man tar vad man har - det kan man även göra till sitt bröllop!

Påsk 2021