BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2006-12-22 20:47:38

Julefrid och jobbfrid?

Vi jobbar med det sista på nästa tidning och det är som det ska i deadlinetider - hektiskt! Klockan är nu halv nio, fredag kväll före julafton på söndag och jag sitter och begrundar det som vi hittills gjort klart. Denna tidning blir kanon! Men inte med en kändis på omslaget som vi tänkt - usch det är en lång historia men vår kära "modell" hörde av sig dagen före plåtningen och berättade att hennes chef nekat henne att ta detta jobb. Jag ska inte avslöja vem det handlar om, det skulle nog inte vara så bra...För henne alltså. Hur som helst raggade vi snabbt upp en annan omslagstjej istället, och snart kan du se resultatet här i min blogg! Nej, nu ser jag mest fram mot att få lite ledigt, precis som du och alla andra säkert också gör! Ha en jätteskön jul och vi hörs snart!

POSTAT 2006-12-04 17:33:37

Jakten på det perfekta omslaget

Hur ska det perfekta omslaget till tidningen BröllopsGuiden se ut? Alla har olika åsikter - men nu roddar vi i alla fall för fullt för nästa nummer som kommer 30 januari 2007. Det blir ett känt ansikte (det väcker alltid uppmärksamhet, vilket är bra) den här gången också och med ett lite speciellt tema som ligger i tiden. Det har varit en hel del jox att få ihop det, men nu ser alla bitar ut att falla på plats. Nu fattas bara en lämplig miljö för det tema vi valt, jag hoppas vi får ja från det ställe vi tillfrågat. Som vanligt är vi ute i sista sekunden så det är lite fjärilar i magen. Vår fotograf är just nu i London och plåtar på ett annat jobb, och det är hon som har kontakt med "kändisen" som ska vara brud. Jag vill inte säga mer än så omslaget - det får bli en överraskning för våra läsare vem det blir.  I övrigt att senaste veckorna innehållit massor med fotningsjobb, vilket alltid innebär en massa kontakter hit och dit före och efter själva fotningarna. Lite stressigt, men vi kommer att anställa en redaktör/stylist i vår, vilket betyder att vi även kommer att ha möjlighet att göra flera roliga reportage på www.brollopsguiden.se - det ser jag fram emot och säkert även du som läser detta, skulle jag tro. Ha det bra i "bröllopsyran"! Hälsningar Anna

POSTAT 2006-11-26 13:53:46

Tankar om hur det är att jobba med bröllop

Jag kan konstatera att vårt nya community inte är igång på allvar ännu. Vissa saker behöver uppdateras, har det visat sig. Allt fungerar inte. Men det får man väl räkna med så här i början. Eftersom vi på redaktionen jobbar både med webben och tidning tänkte jag i fortsättningen skriva lite om allt som händer här. I går var en dag med jakt på två par läckra Karen Millen skor som vi plåtat dagen före för ett reportage i nästa tidning. De var alltså försvunna (!) och vi vände upp och ner på kontoret och fotostudion nästan i panik för att hitta dem. De kotar ju en del, ca 2000 kr paret.Åkte ner till Karin Millen butiken och berättade att de förkommit, men att vi letade som galna, för någonstans fanns de ju. Om de inte tappats bort på gatan i samband med transprt mellan kontor och fotostudio. Lite är det ju att frakta runt, det är omöjlig att ha stenkoll. Till slut kollade jag ett parskolådor som inte alls hörde ihop med Karen Millen, men där låg de. Idiotiskt att inte titta ha tittat där förut, men typiskt att inte gör det självklara. Åkte direkt ner till Karen Millen och lämnade över dyrgriparna. Pust! Bra att de kom fram, men inte så kul att spendera halva lördagen med att leta skor. Mycket kringjobb blir det när man jobbar på en redaktion.

POSTAT 2006-11-24 14:37:22

Välkommen till Bloggen

Hej och välkommen till BröllopsGuidens Blogg! Här kan du skriva om allt eller inget inför bröllopet som säkert kan intressera andra. Vi planerar också att bjuda in spännande bröllopsgästbloggare som planerar sina bröllop och som du kan få idéer av!

//Anna Lundgren, chefredaktör

 

 

<a href="http://www.bloggtoppen.se/" title="Bloggtoppen" target="_blank"><</a>

FÖRSTA SIDAN   < 133 134