BröllopsGuiden

englabarnet

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Barnvakter
» Kattägare
» Måndag..
» Min klänning
« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-03-10 11:25:30

Barnvakter

Just nu står bröllopsplaneringen still. Vi väntar på prisförslag från cateringen, men vi är säker på att vi ska ha dem. För vi kommer troligtvis få kompiskompis pris från dem. Sen funderar vi lite då och då på smådetaljer, men det man kan göra just nu, som att välja brudbukett, kolla på ringar m.m kan vi inte göra, eftersom vi just nu bor i mitt föräldrarhem mitt ute i buschen.
Plus att mina föräldrar är på semster i Tyskland, så jag och min M2B är barnvakter åt 6 ungar mellan 8 och 17 år. Då kan man inte heller sticka hemifrån hur som helst.
Nästa vecka ska jag ringa våran hyresvärd och ta reda på om vi kan få tillgång till lägenheten innan påsk. Skulle vara gött.
Ska bli skönt att flytta till eget igen.
Vi ar bott ihop i 2 olika lägenheter, men vi har alltid hyrd möblerad. Och alltid i 2:a hand. Så nu är det första gången, som vi har ett förstahandskontrakt ihop, och första gången vi får inreda som vi vill. Det ska bli så skönt!
POSTAT 2008-02-19 21:53:46

Kattägare

Både igår och idag var jag dubbelbokad på jobbet.

Igår tog en annan personal rörligt, men idag gick jag hem. För det fanns verkligen inget att göra. Städade lite här hemma, och skrev adressen på de tyska inbjudningskorten. Så nu är dem postade.

Vi hade tänkt hämta min klänning idag, och han skulle provat lite kläder, men sen kom vi på att affären har stängt på tisdagar. Så vi ska dit imorgon förmiddag istället. Det ska bli så skoj.

Idag köpte vi en bra-att-ha-grej inför framtiden. Var på seconshand, och hittade en jättefin vagga. Och eftersom vi tänkt skaffa barn direkt efter bröllopet, tänkte vi att det är lika bra att vi passar på nu. Den kostade ju bara 95 spänn.

Imorgon är sista dagen på jobbet. Känns skönt. Ska jobba mellan 16.45 och 21.00. Så det är en kort tur. Och det passar mig alldeles utmärkt. Så imorgon blir det att lämna nycklarna.

Idag bestämde vi också att vi ska ta över en kompis katt. Den katten är kelsjuk och lekfull. Precis en sån katt som vi vill ha. Känns bra att ha nån att kela med när inte älsklingen är hemma. Ska hämta katten på måndag eler tisdag =)

Nu ska jag kolla om det finns några lediga jobb till mig i uddevalla.

 

POSTAT 2008-02-18 11:23:30

Måndag..

Ja då var det måndag igen. Vaknade med oro i kroppen. blää. Iofs somnade jag me oro i kroppen så då är det ju inte så konstigt att jag vaknar med oro. jag är orolig för att jobba idag. Är rädd för att jag ska få en vårdtagare som jag abslolut inte kan hantera. Får jag henne, så är det det första jag ska göra. Ingen bra början alls. Och jg kan glömma att någon annan vill byta med mig. Många får inte ens åka dit för vårdtagaren. Hon är som sagt lite speciellt.

Ohh. Jag tycker verkligen inte om mitt jobb just nu. Har precis varit hemmamed influensa i två veckor, och jag längtade inte direkt tillbaks till jobbet. Men nu är det bara den här veckan kvar. Sen ska vi flytta. Jippie. Har inte fått nått jobb, men hoppas på sommarjobb på sjukhuset. Vill helst jobba på sjukhuset. Fast allra helst vill jag jobba hemifrån.

Drömmer ofta om att mitt företag ska komma igång ordentlig, så jag slipper jobba. Men då måste jag komma på ett bra sätt att marknadsföra mig på. Och jag är inget bra på marknadsföring. Men nästa vecka, ska jag sätta upp lite rivlappar på anslagstavlor och försöka få kunder den vägen. Funkar ofta bättre i mindre städer. Och Uddevalla borde väl anses som en mindre stad?! Eller håla *flin*.

Här hemma står det fullt med flyttkartonger. Inget mysigt alls.

Imorgon ska vi hämta mi brudklänning. Ska bli så underbart att få hem den. Nu är vi också hyffsade överens om hur dukningen ska se ut.

Inbjudningskortena till Tyskland är klara. Ska bara skriva adressen och sen posta.

Så nu när jag fått tänka lite på bröllopet, mår jag bättre. Ska fixa håret nu.

kl. 14.00 börjar jag jobba!

 

POSTAT 2008-02-13 23:46:49

Min klänning

Imorse ringde min m2b till Kristina brud och fest för att kolla om de hade någon tid över för att prova brudklänningar idag. Och precis innan han ringde, så hade det ringt en brud och avbokad sin tid på morgonen. Så den fick vi. Så det var bara att ta på sig kläderna, slänga i sig frukosten och trava bort till affären. Blev förvånad över hur många klänningar dem hade.. Tjejen som hjälpte mig välja ut klänningar som jag skulle prova, var jättduktig. Hon lyssnade verkligen på vad jag tyckte om klänningarna jag provade. Provade säkert ett tiotal olika klänningar. En del satt inte ens på i tio sekunder, eftersom dem kändes helt fel. Jag provade bland annat en klänning, som jag hade tittat myckt på på nätet,och som jag verkligen trodde att jag skulle passa i. Men ack vilken besvikelse..klänningen satt inte alls bra på mig. Men jag hittade till slut "min klänning". Stog där och valde mellan två olika. En som det var lite mer "dam" känsla över, och en som var lite mer "tjejig". Men eftersom jag är lite mer tjejig av mig, så blev valet inte så svårt. Så det blev den tjejiga. Kort finns i mitt galleri. På kortet har jag dock inte underkjolen på mig som jag ska ha. Är verkligen nöjd med klänningen. Har även köpt skor. Har redan börjat gå in dem. Man kan ju inte börja för tidigt.

Nu ropar min säng på mig.

Imorn blir det nog flyttpackning. Tråkigt men måste ju göras.