BröllopsGuiden

BG

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2009-03-10 16:17:43

Frisörmässa 2009

Som Anja tidigare nämnde hade jönköping turen att få besök av oss två i helgen...Eller okej då, det fanns väl en lite större händelse: Frisörmässan 2009.

Vi fick se en hel del under mässan, det va många visningar unde de två dagarna och en del modeller gick runt med olika frisyrer inne i själva mässhallen. Jag passade då på att fotografera några av de passande frisyrerna för er brudar(vad gör man inte):

 

POSTAT 2009-02-11 13:26:34

Kanske finns någon för alla..

Alla hjärtans dag är nära, och då känns det inte lika kul att vara singel..

Men den här artikeln får en att tro att det finns någon för alla :) Om 60 år kanske det är några av er brudpar här på BG som blir intervjuade..

 

POSTAT 2009-01-27 17:32:17

Hemkommen från london och nya tidningen har kommit!

Jag begav mig till london tidigt i torsdags för en weekend med en kompis, kom hem igår runt 18.00. Och det har varit väldigt skönt att komma från sverige, london är ju något större än stockholm!! De finns så mycket att man inte riktigt vet var man ska börja. Vi tog faktiskt en sväng förbi Harrods, ett väldigt stort exklusivt varhuhus(NK släng dig i väggen), och där fanns det en Bröllopsavdelning..ååååååh säger jag bara. De fanns en pronovias "butik".  Underbara klänningar! varför kan det inte finnas en stor pronovias butik här i stockholm, bara för att få titta på underverken?? Tror inte jag har  råd med den typen av klänningar..Min kompis lyckades faktiskt ta ett kort på mig framför en provdocka med klänning, men sen såg expediten att vi fotade och sa att det va inte tillåtet, men ett kort fick jag iallafall! :D Lägger in kortet här senare..har inte fått bilderna från min kompis än..

Dessutom fanns ju nya numret av BG här på kontoret när jag kom hit idag! Spännande va?? Har packat ihop tidningar för alla annonsörer och sammarbetspartner som ska få tidningen, men snart kommer den ju även i butik för er. Det ska bli väldigt kul att höra vad ni tycker, ris som ros. Vi här på BröllopsGuiden har nog blivit lite hemmablinda vid det här laget..så skicka gärna en kommentar sen om vad ni tycker :)

 

POSTAT 2008-12-30 11:21:09

Tidning Nr 1 2009

Full fart är det för nya nr:et av tidningen. Har precis suttit och dragit ut vinnare av tävlingen i förra nr:et. Ska bli såå kul att skicka iväg vinsterna lite senare, i februari. Jag älskar att göra andra glada och eftersom det är jag som packar ihop vinsterna känns det nästan som att det är jag som ger bort dom. Men det är det ju såklart inte :) Det var många vinster(hela 36 vinnare) i det här numret också så det blir en hel del att gå med till posten.

De flesta av oss här på BröllopsGuiden läser varenda tävlingsbidrag som kommer in, därför vet vi att det är många av er som finns här på hemsidan som även läser tidningen. Det är en riktig peppning att få ris och ros från er, så fortsätt med det, här på hemsidan och via tidningen :) Vi lyssnar på er..

Vi har förövrigt alla nr av BröllopsGuiden på en vägg här på kontoret, från det första högst upp till vänster till det senaste längst ner till höger. Snart ska ett nytt nummer in:

POSTAT 2008-07-29 15:43:21

Snart dags för Nr 2 2008 av BG

Ja nu börjar ett halv års jobb närma sig sitt slut..den 14 augusti för att vara exakt. Då ska allt vara klart och vi ska skicka iväg 172 sidor för tryck. Men i butik får ni inte se den förens 2 september. Det ska bli så kul att få se tidningen i tryck..och att få höra era åsikter. När vi gör tidningen är det ju faktiskt bara er vi har i åtanke..vad ni kan ha hjälp av. Är jättenyfiken på vad ni kommer tycka..Säg, är inte ni lite nyfikna på tidningen? Dock  har ni har ju fått lite hintar om vad som komma skall fast det är ju långt i från hela tidningen. :)

POSTAT 2008-05-19 10:39:37

Inbjudan..

..till galapremiären av "Brudens bästa man" har vi fått, och såklart har vi valt att gå! Vi ska vara på plats på Rigoletto på kungsgatan här i Stockholm från 17.45 då det bjuds på lite olika tilltugg. Även Patrick Dempsey(Som inbitet Grey's anatomy fan, Mcdreamy)  och Michelle Monaghan ska finnas i närheten då de spelar huvudrollerna. Hoppas på en glimt av dem!

Lite rolig handling iallafall:Tom och Hannah har varit goda vänner i 10 år. När Hannah har förlovat sig frågar hon om Tom vill vara "brudtärna" vid hennes bröllop. Han svarar motvilligt ja då han hoppas kunna stoppa vigseln och vinna hennes hjärta.

Ni får såklart även en uppdatering senare på hur det gick och om filmen var bra. Men det tror jag att den är :)

 

POSTAT 2008-04-30 10:18:27

Uppdatering från BG

Har inte skrivit i bloggen på ett tag, vet inte riktigt vad det beror på. Men nu kommer lite uppdateringar iallafall.

  • Jag har blivit kvitt min bihinnekatarr och kan återigen se
  • Vi har fått en ny kaffemaskin från x där kaffet smakade citat "rävgift", några tips på bra kaffemaskiner?
  • Vi kunde ej ställa ut på Varbergmässan på grund av att transportföretaget x inte klarade av att leverera tidningarna i tid, dock var Anna med i tvprogramet plus som expert som spelades in på plats
  • Valborg idag och jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra
  • Tävlingen med kändisjuryn är äntligen uppe på hemsidan så att vi kan få in era fina böcker
  • Har hittat en potentiell omslagsmodell till nästa nr som skulle vara väldigt, väldigt kul att få med(kan ej avslöja vem än)

That's it for now..fler nyheter kommer.

xoxo J

POSTAT 2008-04-04 10:22:44

Bröllop i kambodja någon?

På vägen till jobbet idag kom jag på..men jag har ju faktiskt en bild på ett bröllop från när vi var i kambodja..varför inte lägga upp den i bloggen. Inte den bästa men man ser lite iallafall. Fast det coolaste var när vi åkte på en tuk-tuk bland de olika templena(ankor wat) då såg vi ett bröllop där de höll på att rada upp sig för att bli fotade, bruden liknade "mulan stilen" och var väldigt häftig. Det var så speciellt att vi inte  ens förstod först att det var bröllop det handlade om(hon stod med ett "paraply" i handen vilket avslöjade det lite mer..).   Dock verkade det som att alla brudar "fixade sig" på liknande sätt för bröllop i kambodja eftersom även bruden på det bröllop vi fotade liknade bruden vi hade sett tidigare. Vi såg även ett annat bröllop där bruden hade denna utstyrsel. Dock är det väl som i alla andra länder, vissa har mer pengar att röra sig med. För i grund och botten liknar ju oftast  brudarna i sverige varandra..vare sig det handlar om ett bröllop för 20 000 kr eller 200 000 kr.

Ser ni att de ser ut som att de sitter i varsin kungatron och ska bli kung och drottning?

POSTAT 2008-04-02 13:18:38

Back at work

Hej alla glada BG anhängare!

Nu har jag äntligen lyckats ta mig till jobbet..dock inte helt frisk än. Får bli optikern idag.

Idag är det vår logotyp som är på min agenda. Vi har planer på att sätta den i frostat glas på våra glasväggar och även här inne i lokalen..Så jag har letat runt efter företag som gör detta. Har hittat ett företag som heter 2 EZ promotion, verkar lovande.

Vi har även lite problem med vårt faktureringsprogram, och det är jag som fakturerar så får hoppas att det kommer igång snart..

(Fast egentligen är det enda vi göra om dagarna att prova klänningar och smink, fast det visste ni väl redan?)

J

POSTAT 2008-03-25 21:14:19

Hemma i kalla sverige och sjukstuga

Tänkte bara uppdatera och säga att jag har kommit hem men har drabbats av nånting som heter bihinnekatarr(?) vilket sitter i ögonen..ser ut som en extrem allergisk chock och tydligen smittsamt så jag har blivit sjukskriven hela veckan..tyvärr. Hade mycket hellre gått till jobbet, men men. Är nog tillbaka på måndag. Tänkte lägga upp en bild på mig själv men finns risk att ni blir rädda då, så skippar nog det.

 

see you.

  1 2 > SISTA SIDAN (2)