BröllopsGuiden

Ninni_P3

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-09-11 14:36:47

Äntligen börjar bröllopsplanerandet igen

Hej hej!

Ja nu är man igång igen med planerandet.

Visst har man pratat lite och vi har faktist köpt nästan hela hans klädsel(såg hur bra ut som helst mmmm).

Men vi har ju inte direkt luggit i lr ens planerat sådär jätte mycket.

Men idag på gubbens "håltimme" så drog han med mig till rådhuset för att höra hur det funkar med en vigselförättare och om dom kan viga oss nästa sommar..svar Nej! dom viger bara i rådhuset och bara på fredagar (men inte midsommar). Så nu är vi tillbaka på att ha en präst fast i en kyrka...hmmm det blir ju ändå  minst krångel då. Ja jag vet inte, men vi måste ha premilinär bokat tills nästa månad för vi tänkte beställa hem inbjudningskorten till slutet av oktober....GUD VA SPÄNNANDE!! Det känns ju mer som att det är på allvar när man väl får se inbjudningskorten och sen skicka i väg dom...hihiihi

Min vikt nedgång står ganska stilla jag förstår inte detta?!? jag får ta mig i kragen men det är sååååå svårt när man är genom förskyld att orka nått överhuvudtaget då.

Jaja nästa fredag ska min/vår toastmadame komma hit för en tjejkväll/bröllopsprat så då blir det att planera lite till.

 

Ohhh gud vad jag längtar till våran dag och våran smekmånad.

ha det så mysigt i tråkvädret brudar å m2b/Ninni

 

POSTAT 2008-03-28 09:59:55

mmmm min ring

Nu har jag haft min förlovningsring i nästan tvår dar och det känns helt UNDERBART !!!!
Inatt därimot hade jag en mardröm om att ringen hade börjat gått sönder å ja va sååå ledsen!!!
Så det första jag gjorde i morse när jag vakna var att känna så att den var hel och inte lös ;) är detta bridezilla metoder? Jag driter i vilket känns det som har ju längtat sååå efter min ring.
 
Ikväll ska vi på middag med ett par som står oss nära och berätta att vi har förlovat oss. Visserligen har jag redan berättat för frun i huset och det var hon som tacka nej utan ens försöka. Men jag hoppas ändå att hon ska försöka lite ialf. Jaja ska till min närmaste vännina(toastemadame) nu å se på lite film.
 
Hade d skönt i helgen d ska jag har /kramen
POSTAT 2008-03-25 19:41:03

Första dagen på jobbet!

Japp första dagen på jobbet och har ont i varenda del i kroppen ;)

igår sa rakas att han vill ha herrgården (som jag redan har bokat) så nu känns det bra..därimot har han berättat vad som har gjort honom nervös...

Bla är det detta med kyrka han skulle helst bara vilja vara vi två å prästen...men jag kan nog kompensera lite...så nu får vi kolla på hur det kan va att gifta sig i trädgården på herrgården. vackert säger jag men då får man hoppas att dom har party tält lr ett väldigt fint väder:)

Inorgon kommer jag antagligen få min ring äntligen men jag vågar inte hoppas...vi får se...

Jaja dags att slappa framför tvn å vila min ömma kropp.

Kram på er/Ninni

POSTAT 2008-03-23 21:30:57

Ingen ring!!

Ingen ring i torsdags!!

Väntade i 3timmar extra på stan för att kunna hämta ut den men tre timmar senare säger dom att graveringsstället inte skickade i väg ringen förren samma dag(torsdags).....blir sååå lessen tänk om vi hade tänkt förlova oss och berätta för folk nu under påsk så har vi ingen ring?!!? Arg lilla jag är!!!

Tänkte ialf höra om man kunde få lite kompisation för förseningen...låter som värsta sura bridezilla men jag nej VI har sett i fram imot denna dagen då han skulle sätta ringen på fingret och vi skulle berätta för farmor och farfar...me nepp d blev inget me d..

Annars har det blevit lite påsk mat men mycke godis va tvungen att köra både bodyjam och styrketräning idag..kommer att ha tränings värk ;)

Jaja Glad Påsk, Hyvää Pääsiäistä!

POSTAT 2008-03-19 10:00:25

Oki ringde och bokade..

herrgården i måndags, visserligen utan min m2b`s vetande men vad gör det jag vet att han vill vara där å skulle vi ångra oss så är det ju bara att avboka.

Men istället har han börjat bli nervös och ibland verkar det som han ångrar sig :(  han börjar nog inse att detta är på riktigt.

Man kan ju aldrig va 100% säker på att det kommer att hålla, men jag vet att det är honom jag vill försöka leva restan av mitt liv med och han säger att det gäller för honom med. Vi har ju inte direkt brottom att gifta oss men  men det går säkert över när han få se min ring på fingret i möra åhhhh va jag längtar ;)

Jaja puzz puzz/Ninni

POSTAT 2008-03-14 10:01:00

kollade in en lokal

Igår kunde både jag och min m2b bara gå å njuta av denna härliga atmosfär som är på en herrgård som Apertin. Jag vill verkligen ha festen där men m2b vill tänka på det först.

jag kan bara inte förstå varför för det finns ju inga andra ställe att va på som känns så rätt.....åhhhh vill bara lyfta luren å ringa å boka utan honom...tänk om nån annan bokar den dagen?? HJÄLP!!! Då vet jag inte va vi ska göra...

ja annars igår så berättade jag för min bästa å älsta(tror inte man stavar så men skit samma) väninna att jag ska gifta mig och undrade även om hon vill va våran tostemadame(felstavat igen?) Och hon blev jätte glad och sa självklart ja. Frågade även min styvfar om han ville eskortera mig till altaret å han blev riktigt rörd. han sa att risken finns att han fäller nån tår lr två ;)  gulliga han ;)

Annars är väl allt som vanligt skulle jag tro,sitter här som vanligt å hoppas på att nått nytt ska komma fram på internet och BG.

ha det så skönt denna fredag med mycket mys/Ninni

 

 

POSTAT 2008-03-11 15:10:06

lite före för en gångs skull ;)

Jaha då har jag ringt till kyrkan idag, och frågade om jag kunde boka tills 090619? Det var nästan så att hon skratta ÅT  mig...

det var kanske lite i det tidigaste laget för dom hade inte ens schema för de året. Men jag tycker att jag har haft sån otur med lokaler för dm jag har ringt till har varit öpptagna så nu vill jag ialf kolla så jag kna gifta mig då(smart tycker jag).

Ja ialf så står jag uppskriven nu så man kan väl säga att jag har fixat kyrka nu ;) tjoho nått jag har klarat av.*klapp på axeln*

Nej annars har det inte hänt så mycket idag, va å tränade body pump å jä-la va trött jag blev men vill man va fin så får man lida pin heter d ju.

Får kolla vidare efter en lokal ska ringa på en i möra så vi får se va d blir...

 

Ha d gör skönt i blåsten brudar &gubbar/Ninni

POSTAT 2008-03-05 18:24:54

Äntligen en ring ja vill ha ;)

Idag fick jag ringen som jag skulle prova som förlovnings ring.

passa jätte bra så nu har vi köpt den och lämnat in den på gravering,gud va skönt d känns!! Men antagligen så kommer d att kännas bättre den 20de då den får sitta på mitt finger!!!hihihi sen gäller d bara att hitta vigselringar som passar oss båda och den här ringen, men d håller jag utskik efter under tiden all de andra planeringen för det är ju inte jätte brottom direkt ;)

I fredags berättade vi för mina föräldrar och till helgen blir det hans föräldrar d lär bli intressant å se va hon(hans mor) säger....

annars har d inte hänt så mycket i planeringen, jag har köpt en scrapbook som jag ska ha våra ideèr i  vi var igår och kolla på en kyrka men ska kolla några till innan vi bestämmer oss. Vill ju att allt ska kännas rätt.

Ja ja maten står å väntar på mig måste gå,ha d/Ninni

POSTAT 2008-02-24 19:21:04

Vart är ringen???

Vart är min blivande förlovnings ring?

Trodde jag visste vilken ring jag ville ha men när jag prövade den så passade den inte alls på mig :(

så nu är vi på spaning på den rätta ringen men till ett acceptabelt pris...vart finns ett sånt ställe? Ska te Stockholm på fredag så då kanske vi hittar nått men oftas tar det flera veckor innan man får den.

Ja annars är allt lugnt förrutom att inget är i våra pris klasser men va är de igentligen mot att veta att jag äntligen ska gifta mig med dröm gubben ;) hihi

ha d/Ninni

POSTAT 2008-02-18 11:04:58

ja då blir d alltså 17feb.

ja då blir det alltså 17februari som är den dag då han fria med.

Och det blev inget märkvärdigt men det är nått jag kommer att komma ihåg eftersom jag frågade honom lite tidigare på dan;)! han frågade medans vi var på väg te min farmor &farfar hahaha! Men vi ska inte gå ut med det förren ringarna kommer på fingrarna. Men jag är såååå nöjd som d är eftersom han till slut frågade även om jag hade frågat samma dag ;)

Hahaha ja ja nu är d dags att hitta fina inte allt för dyra ringar, hur gör man d? ;)

Tjo nu är VI en av ER!!!!

Kramen/Ninni &Petri

  1 2 > SISTA SIDAN (2)