BröllopsGuiden

Adonias blogg

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2018-02-18 08:00:51

3 månader till bröllop

Nu börjar det närma sig! Tre månader är en bra tid, lagom tid för deadline för att jag ska känna mig inspirerad till att träna mer, äta bättre, fixa alla detaljer osv. Dessutom är det nedräkning till våren Nu! Det känns som att jag levt en evighet i vinter, och jag tycker inte om det.

Nu är klänningen inköpt! Den är så fin! När jag köpte den hade jag slutat amma för bara en månad sedan, och jag trodde att brösten var tillbaka i normalstorlek igen. Men icke! Sen försvann de helt vilket gjorde att klänningen plötsligt såg alldeles för stor ut. Så nu är jag på jakt efter en vadderad bh för att lösa problemet 😁😂

 

Inbjudningarna är skickade men jag har hittills fått veta att två INTE har fått den! Det känns inte alls roligt och med tanke på att osa är 1 månad innan bröllop så känner jag att jag måste ringa runt till alla och fråga om de har fått inbjudan så att det inte är någon som inte fått den och därför inte kommer! Det hade jag aldrig trott att jag skulle behöva göra! 

Nästa projekt är att hitta vigselring. Det var svårare än jag tänkt mig! Inget passar, ingen ring blir jag kär i. Men jag fortsätter leta!

 

 

 

POSTAT 2017-11-10 08:01:41

Tillbaka på sajten

Hejsan!

Efter att jag blev gravid i oktober 2016 bestämde vi oss för att ställa in bröllopet. Nåja, jnga inbjudningar hade skickats ännu så det var bara att avboka allt. Nu har vi den mest fantastiska lilla sonen Vince på 5,5 månader som vi får dela vår bröllopsdag med <3

 

Statusen är att kyrkan är bokad: Skallsjö kyrka i Lerums kommun utanför Göteborg.

Festlokalen är bokad: Aludden Providore, i Lerum också.

Vi ska ha 3:rätters med italienskt tema och troligen köpa italienska tapas till förrätt och efterrätt.

Nästa steg för oss är att skicka ut inbjudningskorten. Jag vet att det finns många som pratar om att man inte ska skicka ut dessa för tidigt, ca 2 månader innan är lagom och osa en månad innan. Jag kan inte vänta så länge :D Dels vill jag att alla ska boka upp vår dag så snart som möjligt, och dels är det många bröllop runtomkring oss just nu och jag vill vara först med att bjuda in IFALL ATT någon annan fått för sig att ta vårat datum (19 maj). Detta hände för några kompisar som hade samma kompisgäng, och kompisgänget fick därför välja vems bröllop de skulle gå på.

Nu kör vi! Hoppas på att få inspireras av er här på sajten!

baby life

POSTAT 2015-11-11 20:43:31

Underhållning på bröllopet!

 

Jag vill absolut ha underhållning på bröllopet, men jag är osäker på vilken? Jag har tänkt att hela bröllopet ska präglas av dans men vet inte vart jag hittar professionella dansgrupper i Göteborg (annat än på min egen dansskola men eftersom att jag själv dansar undervisar och tävlar i magdans så är det inte lika intressant för mig). Jag fuderar på en latinodansgrupp som kan höja stämningen.

Vad har ni andra för underhållning?

POSTAT 2015-11-07 13:37:38

Jag vann!

Jag brukar inte vinna saker, om det inte är ett sådant spel där alla vinner. Men nu har jag varit med och tävlat med bröllopsguiden om biljetter till deras årliga bröllopsfest och vann två biljetter till mig och min sambo! WOW!!! Detta ska bli så spännande och fantastiskt!

POSTAT 2015-10-17 17:29:03

Och så friade han!

Efter vissa påtryckningar...
Man kan väl säga att jag har givit honom mycket hintar genom de sista två åren. Visat bilder på vilka ringar jag tycker är fina, demonstrativt lagt fram en ring på vår byrå utifall att han behöver veta min storlek, antytt att det känns lite tomt på min vänsterhand osv för att sedan gå över till att rakt ut fråga när han har tänkt att fria egentligen. Allt i mycket god anda förståss. Inte alls med piskan som ni nu föreställer er. Men så i somras började även svärmor fråga om det inte var dags att klämma fram den där ringen snart.

 

Och nu har han friat. Det enda han sa till mig var att jag måste ta ledigt från jobbet fredagen den 25 september. Sedan körde han oss till Tylösand SPA där han hade bokat "The love suite". Jag trodde fortfarande att detta bara var en romantisk gest och inte att det var frieri på gång.
Sedan skickade han iväg mig på en timmas aromamassage. De har helt fantastiska massöser där nere. När jag kom tillbaka så hade han hällt upp två glas bubbel, satt på vår låt "rose of my heart" och sedan ställde han sig på knä.

Det är helt fantastiskt hur man reagerar på ett frieri, tycker ni inte? Jag hann inte ens tänka en tanke utan tårarna bara sprutade rakt ut som på ett litet barn. Jag är så otroligt lycklig att han riade, att det blir vi, och att jag nu får uppleva min prinsessdröm och planera mitt bröllop! Jag är så himla lycklig!