BröllopsGuiden

Visa

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2007-05-31 17:37:01

Förlovningen

Nu är vi förlovade!!

Det blev inte riktigt som vi plannerade...haha men jättemysigt ändå :)

Min mamma skulle som jag skrivit tidigare vakta våra små busfrön och det började med att hon var försenad från jobbet. Sedan tar det alltid längre tid att fixa barnen när man ska få barnvakt än man tror :)

Min sambo hade bokat bord på en hemlig resaurang och jag hade fixat champange, jorgubbar, glas och en filt till en liten picknick innan middagen. Vår plan var att åka in till stan och sätta oss i en mysig park eller liknade, dricka champange äta jorgubbar och sedan växla ringar, för att sedan gå till restaurangen..

Det slutade med att vi satt på vår uteplats och hade vår romantiska picknick sedan bar det av mot stan för att äta på resturangen "Kungsholmen". Det var jättemysigt och jättegott! De har lite speciella bord där man kan sitta brevid varandra i fotöljer med ett barbord och en spegelvägg framför sig. Låter kanske konstigt men det är jättemysigt och mycket lättare att prata med varandra.

Så vår kväll blev toppen och avslutades med en promenad längs Norrmälarstrand innan vi åkte hem :)

POSTAT 2007-05-21 20:17:52

Förlovning...

Snart är man (förhoppningsvis) förlovad! :)

Nu på torsdag är den stora dagen...precis 1 år innan bröllopet! Vi har inte fått ringarna än. Jag längtar efter att få se dem. Guldsmeden sa ju att det inte skulle vara några problem men nog undrar jag lite om de hinner komma.

Min sambo ska hitta på något roligt för oss och jag har skaffat barnvakt. Mina förädrar kommer hit så vi kan smita iväg för ha det lite mysigt bara vi 2.

Undrar vad han ska hitta på. Det är inte så ofta vi har möjlighet att göra något ensamma så det ska bli jättekul!

POSTAT 2007-05-16 22:26:11

Underkläder....

Jag har sett flera bilder på en såkallad "porrkorsett" i olika bloggar. Jag måste hålla med om att brösten är lite overkliga men jag tycker att korsetten (Heter det så...?) är jättefin. Fick för mig att beställa en själv innan den kanske försvinner...

Men...jag är inte riktigt i form om man säger så. Jag vill ju vara lite smalare på bröllopet. Vem vill inte det! :) Ská man helt enkelt vänta eller beställa i en stl mindre. Ska kanske säga att jag ligger på gränsen mellan en 36 och en 38 så jag ska inte banta bort halva mig! Vi får se....

POSTAT 2007-05-16 21:49:24

Idag beställde jag förlovningsringar...

Äntligen!!!

Idag beställde jag våra förlovningsringar...så spännande! Vi beställde från Hellkes.se. Var och träffade deras säljare på hotell Diplomat i lördags. Känns inte bra att beställa något så viktigt utan att först se det i "verkligheten". Vi ska ha ringar i rött guld, min är 4mm bred, med 8 rosa safirer på sidan.

 Denna modell, stenarna kommer sitta som på nästa bild fast utan stenarna på ovansidan.

Min blivande make ska ha en ring utan stenar som är 6mm bred. Ringen nedan är 7mm men samma modell.

Jag är jättenöjd med Hellkes service och de är jättetrevliga både per mail och telefon :) hoppas jag blir lika nöjd när jag får se ringarna.

De skulle börja på en gång...hur kommer det sig att i hur god tid man än är så brinner det tillslut i knutarna ändå. Vi ska förlova oss på torsdag nästa vecka. På dagen ett år innan bröllopet men det skulle inte vara några problem att få ringarna i tid.

Jag är SÅÅ glad just nu!!!