BröllopsGuiden

Jennifer_roos

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2009-04-28 16:18:06

kostym till min älskling och min son min ängel

äntligen så är vi klara med kostym med min fästman och min son guud vad gulliga dem såg ut likadana kostymer och så fin klädda hihi.

ska bli så kul att se dem stå där o vänta på mig. vi får hoppas attt min son är lugn i kyrkan barn orkar ju inte sitta still men men får väl ta med mycket godis till han o något annat kul. han ska ju vara the ringbäraren så gulligt :)

se ya ska laga mat nu!
POSTAT 2009-04-28 16:15:32

träningsväärkk

nu kör jag för fullt på gymmet igår körde jag en timme vi gick på bandet en maskin som man ser ut som man åker skido vet inte vad de heter hihi

och så rodde vi och sen så tränade vi mage, lår och rumpa. det va as skönt jag gick ner till gymmet tog mig en 20 min sen gick jag upp hem från gymmet

d e tog ju en halv timme lite mer eftersom de e bara uppförsbacke hela vägen upp plus att jag gick och bar på en stor fet väska med mina skor min jacka en sommar jacka jag passade på att köpa när jag va nära affärerna vd gymmet till min son.
så de va tufft.

plus att jag sprang iväg från massa getingar jag e ju livrädd för dem plus att jag e allergisk så jag försöke r unvika dem hela tiden jag kan ta världens omväg om de finns mycket blommor o sånt där jag ska gå hihi.

så de tog en tid att komma hem.
Men idag har jag träningsvärk överallt på dem ställerna vi tränade det betyder ju bara bra jobbat !

 imorgon ska jag köpa massa nyttigt idag blir de kassler med ris inte så nyttigt jag vet men hann inte handla idag så de får bli imorgon så får de pasta sallad med ost o skinka nu det är gott och lite nyttigare får jag hoppas hihi.

så snart gifter vi oss gud jag är sååå glad så glad! älskar dig min andra halva. han läser aldrig min blogg men ville bara säga det :)


se ya til next time
POSTAT 2009-04-23 21:47:34

svett o svett o svett

nu hänger jag så ofta jag kan i friskis o svettis, måste ju träna upp mig :D så jag ser biff ut til bröllopet hihihih

första gången jag började träna där hade jag träningsvärk i en vecka har fortfarande det i vaderna hehe, men de blir bara träning äta rätt inga sötsaker läsk eller macdonalds som jag älskar :D eller pizza åhhh det är såå svårt att avstå från sånt nät man har ett helt skåp fullt med godis och chips popcorn ostbågar allt som willys har , har vi hemma haha.. men jag ska försöka vara stark :D och träna och svettas ska börja gå långa promenader oxå med mina två fjutiga hundar , chihuahuan orkar inte så mycket så får väl ta med mig en väska som jag kan bära han i ahahaha men den andra hunden börjar ju gå upp i vikt så hon får svettas lite det behöver hon :)


skönt och skriva av sig lite

till nästa gång d¨å

god natt!
POSTAT 2009-04-18 12:26:16

prov sminkning&håruppsättning

Idag var min frisör här och gjrode provsminkning och håruppsättni ngen , det kommer blii sååå fint :)

blev nöjd, skulle egentligen ha röd läppstift men eftersom jag ahr smokey eye så blev det för mycket faktiskt så det blev en lite mörkare röd :) och det blev super snyggt

åh längtar verkligen nu :D

se yaaaaa
POSTAT 2009-04-14 01:03:52

Snart dags,,, :D

snart dags , nu är det fullllttt ös vi köper in massor planerar massor och de ska vara EXAKT you know bridzilla som skriver här :)

ni kommer bli häpnade hur fint och snyggt och zazigt det kommer se ut :)

kan bara tänka mig hur stressigt de kommer vara dagen innan bröllopet med dekorera lokalen , men eftersom jag har många nära och kära som hjälper till så blir de nog bra och snabbt :)

Vill bara säga tack till mina underbara tärnor och min familj som hjälper till mycket :)

Tog bort bilden på min bröllops klänning eftersom ni ska bli surprice när jag kommer in där i kyrkan

dam dam dada dam dam dada :P

God natt
POSTAT 2009-03-27 17:15:05

panik & Stresss

Det börjar närma sig uch känns som man inte alls är färdig med saker till festen och jag känner sån stor stresssss! Känner alla brudar det? Eller ni kanske får hjälp eller något, klart jag får ju oxå hjälp men eftersom jag e sååån petig bridzilla så måste jag göra allt occh allt sla vara perfekt och ja ni förstår nog ni kanske oxå e lite av bridzillas som mig hehe. Känns såååå pirrigt inför bröllopet folk kallar mig redan som hans FRU känns skiiit konstigt men jätte roligt får en varmkänsla i kroppen hans fru , vad roligt de ska blii vill redan att de ska vara imorgon hihi men snart så snart :)
POSTAT 2009-03-15 23:24:12

inbjudan

Dem flesta från min sida har nu svarat och jag hoppas mina kära kommer till bröllopet, känns som man har sååå mycket att planera och har så mycket mer att göra köpa mera dekorationer försöka få svar på vilka som kommer från min sambos sida så vi kan fixa klart med tårtor och maten, maten kommer va enkel rätt jag slår hårt mot tårtorna och dekorationen istället de e ju de folk vill se inte maten dem kommer ju ändo ligga i magen och hoppa upp och ner när folk dansar :D

nä nu ska jag planera lite till

byeeee
POSTAT 2009-03-10 13:53:27

planerar för fullt

Nu är allt fullt ös, en utav mina tärnor är en ängel hon hjälper till så mycket är så tacksam vet att med hennes hjälp kommer allt bli perfekt gjorde jätte bra val med att göra henne till min tärna :)

Nu har vi bestämt vilken bröllopstårta vi ska ha och dekorationen åh den e så fin och smakar så underbart gooootttt tror jag själv kommer äta upp en hel tårta haha. Nu i april kommer min frisör och ska göra prov uppsättning , sminkning helt underbar verkar hon vara, allt verkar gå så bra *knacka i trä *, , håller på att träna för fullt nu så jag får en snygg kropp 8pack haha, tränar pilates, dansar och ska börja styrketräna visst e jag duktig ::), nu ska jag planera lite till som vanligt allt måste ju vara perfekt.
POSTAT 2008-10-24 15:40:54

Ooups

Glömmer ibland bort att jag ahr denna sidan. måste kanske lägga upp den som startsida så jag kommer ihåg. Känns som de e så mycket på gång just nu studier barn och bröllop. Men man får väl vara stark och försöka fixa det.

Snart ska vi börja skicka inbjudningskort till alla så dem kan planera in i sin kalender att vara lediga för partaj =D så lyccckllligg.

 

Nej få sluta nu håller på och lagar en norsk gryta =D

 

ni får gärna skicka ider om bröllops grejer man kan göra på festen kyrkan skulle vara tacksam

Mvh Jennifer

POSTAT 2008-10-14 17:22:20

Äntligen Så börjar de hända grejer=)

Detta är första gången jag skriver här och börjat fixa med sidan och så, känns lite konstigt eftersom man e så ovan vid att skriva ner sina tankar och allt så alla kan läsa men de e väl bara roligt =)

 

Nu har vi äntligen bestämt ett datum Den 2Maj 2009

känns så hääärrliigtt för nu känns de som de börja hända grejer inbjudnings korten är färdiga vi vet vilken lokal min klänning har jag hemma nu =))) de e typ de viktigast jag har mina skor och min underbara riiingg den e så otroligt fint ser ut som på film.

ja nu vet jag inte vad jag ska skriva men det räcker väl för idag =)

FÖRSTA SIDAN   < 1 2