BröllopsGuiden

Från fröken till fru på ett år

« Maj 2023 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2016-06-12 21:50:13

Tankar om inbjudan

Sista chansen nu grrr... Tekniken vill verkligen inte idag och snart ger jag upp. Men skam den som ger sig nu kör vi tredje gången gillt och hoppas att inlägget tänker stanna kvar denna gång.

Igår var en av mina brudtärnor på besök och förutom ett loppisbesök han vi också med att kolla lite på hur jag tänkt göra med inbjudan till bröllopet. Jag har tänkt att göra egna inbjudningar och vill att de ska vara enkla men enda fånga de tema som jag vill ska genomsyra detaljerna för den stora dagen. Temat vi kör på är lantliglyx. Det är svårt att förklara exakt vad det är för mest är det nog en känsla som jag vill fånga. För att göra det lite tydligare kommer här en variant på inbjudan som jag tycker fångar det temat och som vi kommer försöka efterlikna på vårt eget vis så klart.

Inspiration width =

 

Spetsen ger den romantiska och lite lyxiga känslan samtidigt som natursnöret sätter en lantlig lite mer rustik prägel på inbjudan så där är känslan fångad väldigt bra tycker jag. Jag vet inte riktigt vart jag hittade denna bild men ska efterforska så att jag kan skriva dit källan här.

Ovan är inspirationen till själva utsidan av inbjudan men när dt gäller insidan har jag återigen hittat inspiration på minuter.com och vill ha något i samma stil som vår Save the date magnet. Jag hittade denna och tycker den passar väldans bra.

Inbjudan width =

Jag skulle dock vilja ha texten bröllop istället för wedding och i blått så klar, jag har funderat lite på hur jag ska göra. Jag gillar att det ger intrycket av att vara målat direkt på pappret. Därför funderar jag på att be min mamma, som är duktig med penseln, att skriva de ord som jag vill ha förstorade till samtliga trycksaker. Sedan kanske man bara kan scana in dem och göra något liknande denna. Hoppas jag kan hitta något trevligt typsnitt till resten av texten också som liknar de ovan men det borde gå kan jag tycka.