BröllopsGuiden

Nettzson

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-05-09 08:25:58

Han sa "ja"! :)

Fredagen den 25/4, på en utsiktsplattform framför slottet Neuschwanstein i södra tyskland, gick jag ner på knä och frågade Dennis om han ville gifta sig med mig. Förvånad, chockad och glad svarade han: "Ja, det är klart att jag vill!!" :) Senare under samma weekendresa frågade Dennis i sin tur, min systers kille (som är en av hans bästa kompisar) om han ville vara bestman. Jättekul!! Nu är alltså min syster tärna och hennes pojkvän bestman :) Det var en helt underbar Münchenweekend med många glada minnen.

Nu är datumet satt till 22/8 2009 och det är så mycket kul som ska göras fram tills dess :)

Vi berättade för mina förädrar under en middag som vi bjudit in till för att "visa bilderna från resan". De blev jätteglada och nu ikväll ska vi på middag till hans föräldrar och berätta den glada nyheten. Sedan är det inget hemlighetsmakerin längre, utan alla kommer veta om det och vi kan prata om det hur mycket vi vill.

Den 25/5 på morsdag, ska vi åka och titta på en kyrka och ett säteri där vi troligtvis ska ha bröllopet och prata med ansvarige där :) Nu är det verkligt!

Kram på hela världen!!

POSTAT 2008-04-07 13:03:48

Frieriet närmar sig!

Tiden går så fruktansvärt fort!! Hur ska jag hinna planera ett bröllop när jag inte ens kan planera ett litet frieri?! Nu är tiden, platsen och sättet jag ska göra det på fastslaget, med lite hjälp av min syster och hennes kille som ska vara med när det beger sig. I helgen som kommer ska jag försöka inhandla de manchettknappar i guld som jag ska ge honom istället för en ring. Syrrans kille har lovat att vara smakråd :) Vill inte köpa någon ring eftersom jag vet att han själv skulle vilja vara med och välja.

Det 25 /4 blir frieriet på ett berg i Bayern. Romantiskt hoppas jag. Måste skriva ner vad jag ska säga, även om det ska komma från hjärtat så måste jag öva lite. Nervöst! Känns fortfarande lite overkligt.

POSTAT 2008-03-14 08:31:02

Tärnan invigd i planerna :)

Igår tog jag med min lillasyster på en spa-dag på Centralbadet i Stockholm för att fråga om hon ville vara min tärna och alltså hjälpa mig med bröllopsplaner och frieriet. Hon blev eld och lågor och hade redan massa idéer på hur det kunde gå till. Skönt! Någon att bolla idéer med och som kan komma med glada hejarop. Jag kan inte tänka mig någon bättre att ge mig stöd och hjälp och ha väldigt roligt med under det kommande året av bröllopsplanering.

Själva spa upplevelsen var fantastisk! Vi började dagen med frukostbuffén för att sedan doppa oss lite i de olika poolerna. Sedan var det ansiktsbehandling med massage och manikyr på programmet. Det var när vi satt och åt lunch vi poolerna som jag berättade för henne vad jag tänkte göra och frågade om hon ville hjälpa till. Vi firade med en fruktefterrätt och badade lite till och bastade innan vi helt genomtrötta begav oss hem.

Nu känns det plötsligt att det är verkligt! Jag ska verkligen fria! Nu är det bara att hålla tummarna för att han säger "ja"...

POSTAT 2008-03-07 07:39:45

Firmafest!

Oj, vad man inte är pigg idag! Det var firmafest igår med kareoke och dans :) Det var jätteroligt och jag gick upp och gjorde bort mig med Carolas "Evighet" (trodde jag kunde texten, men det var visst en annan låt!) Det var jättetrevligt i alla fall och jag fick öva bugg och foxtrott. Det dåliga med att dricka vin och komma hem sent på en vardag är att man fortfarande måste släpa sig till jobbet nästa dag, och här är jag ganska ensam just nu kan jag meddela! Ikväll ska jag och en kollega dessutom gå ut och käka och titta på Singing in the rain på Oscarsteatern, så jag hoppas att både hon och jag piggat i tills dess :)

POSTAT 2008-03-06 07:55:43

Lite tidigt kanske...

... att bli medlem på den här siten redan, med tanke på att jag inte ens friat till brudgummen ännu! Det är ingen som vet om mina planer ännu och jag tycker det är roligt att överraska så många som möjligt. Vi ska åka på en romantisk weekend sista helgen i april och det är då jag har tänkt att ställa den viktiga frågan. Till saken hör att jag haft ringen på fingret väldigt länge eftersom vi "förlovade" oss när vi var väldigt unga och precis hade börjat plugga vidare efter gymnasiet. Då var det han som frågade om jag ville dela resten av mitt liv med honom och jag svarade självklart "ja". Efter det har det aldrig varit tal om något bröllop, men vi bor tillsammans och tänker tillbringa resten av våra liv ihop. Eftersom det förra "frieriet" mer var en överenskommelse, och ringarna vi utbytte var mer baserade på budget (CSN är inte jättegenerösa direkt) än vad vi verkligen ville ha, känner jag att det är passande med ett riktigt romantiskt frieri med den klassiska "vill du gifta dig med mig?" frågan. Innan det är gjort och jag vet om han svarar ja eller inte, så kommer jag inte lägga ut några bilder eller skriva brudgummens namn (inget får komma ut i förväg). Nu ska jag surfa runt här och söka inspiration för mitt frieri :)