BröllopsGuiden

Hella

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Ingen vet...
» Ole, dole, doff
» Många planerar i år...
« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2008-04-19 23:07:40

Ingen vet...

Oj OJ oJ ...

 

Tiden verkligen rinner iväg!

Saker och ting börjar falla på plats, vår lokal är bokad, det blir i växthuset på Hedvigs handelsträdgård och festen oxå. Vi har lyckats boka en underbar vigselförrättare, har hört sååå mycket gott om henne och hon fick ett återbud precis på det datumet vi ville ha, snacka om öde, tror ett det var meningen att vi skulle ha henne! Så datumet är nu bestämt och det blir den 19 JULI TVÅTUSENÅTTA!

Vi har de senaste dagarna pysslat med inbjudningskorten, igår lade jag de på lådan så de borde vara  framme på Måndag... sååå spännande eftersom ingen vet att vi planerar bröllop, förutom våra föräldrar och toastmasters... kul överraskning!! ska bli spännande och höra om någon hör av sig!!!

Har beställt ett par skor från Esprit på nätet, men de satt inge bra så jag ska skicka tillbaka dem, blev lite besviken då jag provade dem eftersom jag trodde de skulle bli perfekta! Idag var jag på stan men en kompis (som fortfarande inte anar nåt om bröllopet) och hittade mina skor. De var precis så som jag har tänkt mig!!! Och det bästa av allt var priset! HALVA REAPRISET!!!!! rena fyndet! Jag är jättenöjd och nu ska jag bara gå in dem!

Längar!

POSTAT 2008-03-07 22:35:43

Ole, dole, doff

Idag har vi varit och tittat på lokalen, eller växthuset som vi tänkt hyra till festen. Det var jättemysigt och verkligen personligt. Jag kan tänka mig att det är ännu vackarare till sommaren då de båda tillhörande trädgårdarna står fullt i blom!

Nu har vi i alla fall några datum att välja emellan och det är bara att ringa vigselförrättaren och se vilket datum som passar henne bäst... spännande.

Nu har vi nästa fundering, det finns en vacker plats i den ena trädgården som vi blev sugna på att ha vigseln i, istället för lusthuset som vi tänkt hyra. Ja vi får tänka lite till på den saken. Vad häftigt det känns att vi har tre möjliga datum att rista in i vår ring... coolt.

 

saker börjar så smått falla på plats. =)

POSTAT 2008-03-06 14:39:39

Många planerar i år...

 

Många planerar i år inför sitt bröllop för att allt ska vara perfekt på den stora dagen!

Ja visst vi har oxå planerat i 1,5 år snart... men det är inte förrän nu det börjar bli verklighet. Emil friade på stranden i Thailand med en ring som han hade gjort av ett sugrör från sin drink! Trodde inte att han var så romantisk... man kan bli överraskad även efter sju år tillsammans!!! Härligt!

Så planerat har man ju gjort, tänkt, samlat ideer och vridigt och vänt på hur man vill ha det, stort eller litet i sverige eller utomlands på en strand??  Men nu har vi bestämt oss att i sommar slår vi till, det är lite spännande för våra vänner vet ingenting (bara våra närmsta familjer) Vi vill att våra vänner ska få reda på det som en överraskning när de får inbjudan. 

Vi kommer om allt nu klaffar att ha vigselcermonin i ett lusthus med en vigselförrättare. Sedan kommer festen att vara i ett stort växthus fullt med underbara blommor och tillhörande trädgård. Detta ska vi titta på imorgon, hoppas att det är bra, och att det finns några passande datum.

Ringar är vi redan så gott som överräns om hur de ska se ut, i titan med diamander så de passar vår förlovningsring. Det gäller att bestämma sig fullt ut så de kan beställas. Ja att jag ska ha en ring är ju klart, men Emil har ännu inte bestämt sig för om han vill ha en ny ring eller polera upp den gamla! Men det lutar åt det sista.

Som bil kommer vi nog ha en Hummer 2a häftigt! jag som älskar stora bilar, det blir coolt.

Klänning vet jag hur den ska de ut, men det är mamma som ska sy upp den och det är svårt att hitta mönster så vi får söka med lykta, ska nog slänga in en fråga här på forumet om någon har koll på detta!!Ja det är mycket som hänger på att vi får ett datum... festlokalen styr ju över det! Men sedan kan vi ju fixa:

  • vigselförrättare
  • vigselplats
  • bil
  • och framförallt göra inbjudningskorten!!

Bara några månader kvar till juli eller augusti då vi tänkt, men hoppas att allt kan falla på plats så det bara är att sätta fart!!