BröllopsGuiden

lilja

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-04-22 09:30:53

Varför kan det inte bara flyta på?

Fick i förra veckan reda på att vi fick lägenheten som vi hade hoppats på Yes vad gott, en sak som går vår väg om nu bara den vi har nu klarar besiktiningen.

Var igår på en intervju och svaret på somamrviket verkade bli ett ja, hon ringde på em redan igen och då hade de som hon ringt för om referenser inte direkt velat ge nångra för att jag själv inte ringt och frågat om de vill, men det gjorde jag idag så de kommer ge referenser på mig och bra hoppas jag för jag vill så gärna ha detta vik i sommar.

Men det ska ju inte bara vara lätt verkar det som, har jag riktig otur ger de inga bra referenser eller så tycker sen jobbet inte att jag passar in där.

Får inte heller tag på nån frisör då alla salonger är stängda på midsommarafton så det blir till att gå upp tidigt på dagen B och börja locka håret själv, så mycket för mys o gos med sambon på morgonen, maken ska vara redan kl 10 och vill ju iaf ha börjat med håret innan jag ska dit. Sen ska vi hinna fixa iordning i lokalen med och allt annat som ska fixas så det blir tajt med tid även om vi går upp vid 8 på mornen.

PUST säger jag bara, men men det ordnar sig nog hoppas jag med allt

Blir iaf inget mer med förhandlingarna på det gamla jobbet, de har kommit på nya lögner för att bli fria från allt, inget de säger stämmer men kan inte göra så mycket mer då ord står mot ord.

POSTAT 2008-04-11 12:07:59

Ger upp nu

Ringde till ett jobb som jag verkligen trodde jag skulle få idag. Men så hade hon redan tillräckligt med personal sa hon, vet att de hade 2 olika vik på det stället och att de behöver vikarier som kan hoppa in på timmer plus i sommar, men tydligen inte så många så jag behövdes. Nu vet jag inte vad som händer, har inga stämpeldagar kvar och inget jobb.

Pust, ska ju få ihop till brölloper också och helst hitta större lägenhet som då klart blir dyrare också.

POSTAT 2008-04-09 09:05:36

Frisyr

Nu har jag äntligen bestämt mig för frisyr till bröllopet, blir inte löshår som var tanken först utan fin enkel frisyr, så jag ser naturlig ut som jag brukar. Beställde tid för slingor och klippning till 2 v innan brölloppet, går nog på ca 400kr för allt. Bra pris tycker jag.

Blir nog inte så mycket med den röda tiaran utan kanske en med pärlor som matchar slöjan.

POSTAT 2008-04-02 11:28:12

min uppsägning

Har ju hafr kontakt med facket ang min uppsägning, det var faktiskt de som kontaktede mig när de fick in om min uppsägning från min arbetsgivare och ville ogiltigförklara den. Arbetsgivaren har försökt med allt för att inte åka på nåt men det är mest lögner och påhitt från deras sida. De påstår att de gett mig rehab men det har de inte, sen har de kommit på att jag har problem med mina handleder vilket jag inte har o aldrig sagt jag har heller hmmm.

Idag fick jag ett brev från facket kopia på vad de skickat till arbetsgivaren om att de vill träffas och förhandla och att de tycker att uppsägningen skall ogilltigförklares och ansöka om skadestånd för mig.

hoppas det blir bra allt detta, arbetsgivaren kommer aldrig gå med på nåt sånt det vet jag ju men iaf gott att veta att facket e på min sida och inte ger sig

POSTAT 2008-03-29 13:23:48

Lunch med mor och systrar????

Skulle igår fredags gå in till stan för att äta lunch med min mor och mina systrar som också är mina tärnor. Kom hem till mor och alla samlades där, inget konstigt med det, vi brukar emellanåt äta lunch ihop nånstans i stan. Började dock ana lite oråd när vi skulle ta bilen och de hade korgar och väskor med bla filtar HMMMM vad nu då??

Vi åkte inåt på Ullaredsvägen och då visste jag ju att de hade meddelat min blivande om att jag skulle bli sen, e ju inte dum utan fattade det  Det blev en god fika ute i naturen och snön mellan Ullared och Älvsered på en rastplats med vin och räkbagguett. Sen vidare för shopping i Älvsered och Ullared, blev klart skor till en skooman och lite annat smått och gott, sen var det väldigt viktigt för de att vi skulle vara hemma i FBG kl 18 igen, ja att vi skulle äta nånstans fattade jag ju men inte var, Det blev god middag med mer vin på Lounge i FBG.

Helt klart lyckad mysig typiskt JAG dag som de hade planerat   

POSTAT 2008-03-27 10:29:57

Besviken på slöja

Fick hem en av mina slöjor igår, det stod att den skulle vara ivoy men den var mer åt mörk champagne hållet, jätte fin ändå men passar ju inte till min klänning. Typiskt nog var det den slöjan som jag hade tänkt att ha så nu blir det att välja en av de andra 4 hihi Har överköpt mig på slöjor som med allt annat. Vet nu inte vilken jag ska ha och vilken längd. Tvekar även vilken av klänningarna jag ska ha också.

Bara för att få användning av mina fina klänningar och kanske kunna köpa fler fina och använda har jag börjat tvinga mina kära vänner att vi ska hålla åliga baler.  hi hi Vi får väl se hur det går med de, men visst hade det vart kul att få vara riktigt bal-fin en gång om året

POSTAT 2008-03-27 10:26:34

She-shopping

Har precis suttit och pratat med She-shopping länge på msn. Väldigt trevliga och tillmötesgående verkar de vara där.

Nu tycker jag bara det är synd att jag redan har beställt och fått hem min klänning annars hade jag alla gånger beställt från de, billigare hade det också blivit.

 

POSTAT 2008-03-26 12:26:26

Pyssel

Skrev ut igår på ett provpapper för etiketter till pussklockor och champagne och blev hyffsat nöjd med det.

Nu ska de bara ut på de riktiga papprena.

Sen ja har ju inte så mycket kvar att göra till bröllopet, så vad ska jag nu göra i 3 månader hi hi. Kommer bli galen av att inte ha nåt kvar att planera eller fixa. Det lilla som är kvar kan jag ändå inte göra så mycket med innan precis innan bröllopet.

Hmmmm Ja jag kommer nog på nåt Får kanske lägga all min energi på mitt företad som jag ska starta som koordinator och kolla upp allt om det nu. Har ju iaf med bröllop att göra och det är nåt som är så otroligt kul

 

POSTAT 2008-03-25 09:16:33

Jag ger upp!!!!!

Igår rinde de från ytterligare ett jobb som jag hade hoppats på och sa att jag inte fick det. Ska det vara så jumla svårt att få ett nytt jobb??? Har inte a-kassedagar kvar så det räcker och vi behöver spara ihop enhel del till bröllopet Nu känns det helt hopplöst.

 

POSTAT 2008-03-18 10:32:24

Avbokat prästen

Nu har jag ringt och avbokat den första prästen som vi hade, pust. Hoppas nu verkligen att den andra kan fortfarande, vill ju inte stå utan präst på våran dag.

Andra prästen känns faktiskt bättre, han är ny och har aldrig vigt nån förrut så han tycker ju fortfarande det är kul och spännande. Bara allt går vägen nu.

 

  1 2 > SISTA SIDAN (2)