BröllopsGuiden

Bride to be

« April 2023 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

POSTAT 2017-04-20 19:49:27

2 veckor kvar

Helt otroligt vad tiden går fort! Nu är det 2 veckor kvar till den stora dagen. Känns spännande inte nervöst För min del. Brudgummen däremot är nervös. Speciellt för brudvalsen. "Tänk om vi inte dansar i takt? Tänk om vi kommer av oss?". Hahaha, det kommer gå bra. Alltihop kommer ju gå hur bra som helst. Det viktigaste är ju att vi är där. Vad spelar det för roll om inte brudvalsen blir perfekt? Vi är ju gifta! Nä, det kan jag bjuda på om det skulle bli lite tokigt. 

Allt är klart nu och alla vet vad de ska göra. Vi kommer gifta oss borgerligt så vi har valt egen ingångs- och utgångsmusik. Till ingången kommer vi spela Eternal Love med Magnus Carlsson och till utgången How Will I live med Leann Rimes. Till brudvAldén har vi valt Caledonia med Ronan Keating. Tror att dessa låtar gör att stämningen blir väldigt romantisk vilket är tanken. 

Vissa av de kvinnliga gästerna har klänningspanik. Mamma började leta klänning i januari och har skickat tillbaka alla klänningar hon beställt på nätet sedan dess. Svärmor har gjort i princip detsamma men har nu äntligen hittat en hon trivs i. Min bonusdotter var nästan gråtfärdig för att hon inte hittade någon klänning. Men igår köpte hon en jättefin klänning som hon verkligen trivdes i. 

Det kommer bli så bra det här. Längtar

POSTAT 2017-04-05 05:27:42

4 veckor kvar

Sådärja! På fredag ska vi träffa bröllopsfotografen ute på slottet. Ska bli så kul att komma dit igen. Det är så otroligt vackert. 

Fotograferingen är ju en viktig del i det hela och det känns som vi hittat rätt person. Lägger ut en länk för den som är intresserad. 

Lite "pappersarbete" får det bli när vi ändå är där också. Bordsplacering och dylikt. 

Den är inte lätt, bordsplaceringen. Jösses. Går de ihop med varandra eller blir det tyst om de sitter tillsammans,  ska man sitta varannan herre varannan dam, måste föräldrarna sitta vid honnörsbordet? Tusen frågor och visst finns det svar. Men vill jag ha det precis som etikettsreglerna säger? Nä. Som vanligt ska jag gå min egna väg och bestämma själv hur jag vill ha det. Toastmaster och tärna, med respektive, hamnar vid honnörsbordet. Inte heller varannan dam varannan herre. De som vi tror passar ihop sitter ihop. Så blev det 😊

POSTAT 2017-03-29 03:25:25

5 veckor kvar!

Helt galet vad det går fort! 5 veckor kvar. Det känns som det var igår jag tänkte att oj nu är det bara 7 månader kvar.

Alla kläder och accessoarer både till mig och brudgummen är inköpta. Tårtan är beställd. Brudbuketten kommer bli såååå fin. Droppformad med olika lila nyanser. Färgtemat är lila så det kommer även vara lila dekorationer på tårtan. Make-up, naglar och frisyr är också bestämt. Jag kommer ha en vårig och fräsch make-up som går åt det lila hållet. Inte för mycket lila bara en liten ton. Naglarna kommer vara ljust lila/rosa med ringfingrarma i glitterchock, haha. Resterande naglar kommer få en liten glittrande kant.

Fick pratat med sommeliern på Thorskogs slott. Så himla kul att få vara med och bestämma vilka viner vi ska ha till middagen. Blev ett fantastiskt vin från Oregon USA till en av huvudrätterna.

Börjar känna mig mer och mer förväntansfull för varje dag som går.

POSTAT 2017-02-22 02:10:31

Närmar sig

I lördags var vi på bröllopsmässan. Passade på att köpa vigselringen! Jösses vad bra det kommer bli. Allt börjar bli klart. imorgon ska vi åka och ordna brudgummens kläder och skor till mig. Galet, det är 10 veckor kvar på lördag! 

Nästa vecka ska vi träffa bröllopskordinatorn för avstämning. Då kommer vi få veta menyn till middagen. Ska bli så spännande att få veta. 

Idag hämtade jag min brudklänning hos skräddaren. Jag gjorde om den från dragkedja till korsettsnörning. Jag är så nöjd för det blev oerhört bra. Precis som jag tänkt mig. 

Det känns jättespännande!! 

POSTAT 2016-09-29 19:20:25

7 månader kvar

Tiden går fort!

Själva middagen återstår samt viner. Allt annat är klart. Känns helt sanslöst att det så långt innan redan är klart.

För 2 veckor sedan åkte jag och mannen och tittade på vigselringar. Det blev en från Schalins med många stenar. Otroligt vacker skapelse.

Fruktansvärt kul detta och avslappnat vilket jag inte trodde skulle hända.

 

POSTAT 2016-08-22 02:28:07

Förväntan!

Till helgen ska vi åka till stället vi ska gifta oss på och prata med deras bröllopskordinator. Jösses, en söndag med bara bröllop! Ska bli jättekul att få veta hur allt kommer bli.

Fototgraf är redan nu bokad till bröllopet. Hihi känns som att det inte är så mycket kvar att bestämma, fast det är en hel del.

 

POSTAT 2016-08-01 18:15:03

Då var det bestämt

Jösses!

Redan 10 månader innan det kommer ske är mycket redan bestämt. Datum, plats, klänning, smycken, färger.....Trodde aldrig det skulle gå så fort att bestämma detta. Men men nu är det gjort. Känns jätteskönt. 6/5 -17 i en slottspark gifter vi oss. Färgen på blommor och lite dekorationer blir lila.