BröllopsGuiden

Blivande Fru B

« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2016-09-29 12:12:10

Smekmånad?

Har ni pratat något om smekmånad/bröllopsresa än? Vi kommer ha en ettåring när vi gifter oss så det kommer bli svårt att komma iväg på någon resa och sen vill vi nog hellre åka iväg hela familjen tillsammans med sambons två barn. Tanken var att ta in på hotell på bröllopsnatten men då behöver vi barnvakt till tre barn, och vi kommer knappt spendera någon tid på hotellet så jag tror vi istället kommer sova i lillhuset på landet där vi gifter oss och sen någon helg senare så får mina föräldrar vara barnvakt och då tar vi in på hotell. Då kommer sambons barn vara hos sin mamma så vi behöver inte tänka på barnvakt åt dom. 

Kommer ni åka på smekmånad?

POSTAT 2016-09-26 10:39:53

Bröllopsskor

För någon vecka sedan så såg jag att Heelow som säljer dom skorna jag vill gifta mig i inte längre skulle ha dom ljusrosa ballerinaskorna, jag fick panik eftersom jag redan hade planerat att köpa dom och det skulle ju passa perfekt att ha dom eftersom vårt tema är vitt och ljusrosa men tyvärr var dom slut överallt förutom ett par i storlek 38 som fanns inne i stan. Jag och min sambo åkte in men jag kunde tyvärr inte ha dom, graviditeten har gjort mina fötter lite större tyvärr! Vi åkte hem igen och gick in på Jackie i centrum, där fanns dom i krämvit för halva priset så då köpte jag dom istället! super glad att det blev samma sko men i en annan färg och till halva priset!

 

POSTAT 2016-09-25 13:46:08

På landet

Det var ett tag sen jag skrev här nu, det är fullt upp med en tioveckors bebis här hemma helt klart! plus att jag också planerar hans välkommen-till-världen-kalas. För någon vecka sedan var vi på landet, mätte trädgården så vi vet hur stora tält vi måste köpa eller hyra, vi räknade bord och stolar så vi vet vad som behövs osv. Men det här med bordsplacering är ju så himla svårt! Och jag är inte helt säker på vilka vi ska bjuda heller, vilket gör det ännu svårare!

POSTAT 2016-09-03 09:59:30

Bokat fotograf

Det börjar verkligen kännas på riktigt nu, även om det är främst är jag som kommer planera det här bröllopet eftersom jag vet hur jag vill ha det och sambon tillåter mig att bestämma mycket så är det faktiskt han som har bokat fotografen, känns sjukt att den redan är bokad och det börjar liksom bli på riktigt att vi ska gifta oss nästa sommar!

Vi har valt ett paket där fotografen plus en assistent är med från smink, under vigseln, parfotografering och under middagen, plus att man får bilder, fotoböcker, hjäl med att framkalla tack-kort osv. Känns så himla bra!

 

POSTAT 2016-09-01 11:13:06

Fullt upp

jag har fullt upp här hemma med en sju veckors bebis, det är så galet mysigt och jag vill bara ha honom i famnen jämt! Igår var jag i centrum med en annan mamma och hennes bebis, så himla mysigt! Idag är vi bara hemma, tvättar, kollar på tv, ringer några viktiga samtal och pysslar lite. Hur svårt ska det förresten vara att få tag på en vigselförrättare för nästa sommar, jag fortsätter att jaga på och hoppas på det bästa! 

 

Hur går det med era bröllopsplanerare?

POSTAT 2016-08-23 18:20:53

Mammaträff

Idag mötte jag upp 11 andra mammor på Espresso House här i centrum för en liten mamma och bebisträff, 12 mammor och 13 bebisar var vi totalt, många blickar mot oss när vi satt där kan jag lova! Det var hur som helst super mysigt, när jag skulle hem gick jag förbi Lindex och köpte en liten pyjamas till lilla L och sen tog jag en lite längre promenad hem i solen!

När bebis sov på eftermiddagen satt jag med min bröllopspärm, skrev ut lite inspirationsbilder och skrev lite information i den som jag måste komma ihåg, samt så skrev jag lite på budgeten. Tror vi kommer gå över budgeten lite men jag ska försöka börja med lite pyssel osv redan nu och försöka hålla ner kostnaderna så gott det går!

 

 

POSTAT 2016-08-22 11:16:33

Första natten ensam

Min sambo började jobba idag igen efter sex veckors ledighet så jag tog natten helt ensam idag, trodde det skulle bli jobbigt men det gick väldigt bra! jag och bebis somnade vid halv ett och sov till halv fyra, var vakna till klockan fem och sov sen till tjugo i sju, åt lite mat och somnade om vid halv åtta till halv tio! Idag ska vi på återbesök hos mvc och sen hem till mina föräldrar, vi kommer nog prata lite om bröllopet! 

POSTAT 2016-08-21 12:36:09

I trädgården

Vårt bröllop kommer att äga rum 5e augusti 2017 vi kommer gifta oss under bar himmel i mina föräldrars trädgård på landet, det kommer vara ett litet och intimt bröllop för dom allra närmaste med ett romantiskt och lantligt tema, spets och rosa kommer vara ett stort inslag i bröllopet också! Det känns helt sjukt att få bli hans fru och jag ser verkligen framemot att få  planera, leta inspiration och göra mycket pyssel själv under tiden jag är mammaledig! 

När ska ni gifta er och hur långt har ni kommit i planeringen? 

POSTAT 2016-08-21 00:18:51

Vaken i natt

Sitter med en vaken bebis och kollar på fotbollen på trean, jag undrar när jag ska få sova i natt! Hinner sitta och fundera och googla på massor inför bröllopet i alla fall och det är ju skoj! Började med en egen bröllopspärm i dag också där jag ska samla all inspiration jag hittar, gästlista, budget, planeringsarbetet osv. Ser verkligen framemot att få planera det här bröllopet och få bli fru! 

POSTAT 2016-08-20 11:10:27

Vi ska gifta oss

Den 26e mars i år gick min sambo ner på knä vid en av kanalerna i Amsterdam och frågade om jag ville gifta mig med honom, självklart svarade jag JA!! Eftersom vi dels precis har fått en liten bebis samt att vi väldigt gärna vill köpa hus så kommer vi försöka hålla budgeten så liten som möjligt. Det komme bli en rolig utmaning att få till ett perfekt och romantiskt bröllop till ett lågt pris faktiskt! 

hur har ni tänkt med budget?