BröllopsGuiden

ministeken

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-08-22 20:19:31

Bilder!

Nu finns det lite bilder på min sida från vårt mysiga bröllop. Vad jag längtar tillbaka då jag tittar på dem!!!

Vi avslutade bröllopet med fågeldansen, alla deltog!!! Fast bilderna är inte så bra därifrån, så de kunde vi lika gärna hoppa över!

POSTAT 2008-08-11 22:56:00

Så var det över...

Vad tomt det känns, men väldigt, väldigt skönt! Nu ska jag ägna mig åt barnen istället =) Men - jag VILL GÖRA DET IGEN!!!!!

Allt gick verkligen PERFEKT!!! Precis allt! Så vi är SÅ nöjda! Till och med vädret skötte sig! Det kom rejäla skurar, då vi åkte hemifrån till kyrkan vräkte det ner, men då vi kom fram sken solen, och då vi gick ur kyrkan sken solen!! Sedan öste det ner, men då vi kom fram till lokalen väntade chauffören tills det slutade regna, så vi kunde anlända nercabbat!

All mat var perfekt, personalen jätteduktig, bra tal och underhållning, alla barn skötte sig exemplariskt!

Limousinfärd till hotellet på natten var helt rätt - det hade inte blivit detsamma annars. Vi slutade redan 23.30, men då var barnen helt slut! Vår son, 4 år, föll ihop av trötthet innaför dörren hos mina föräldrar då de kom hem, och de hade fått bära honom till sängen. Dagen efter sa han "Mamma vet du? Vi fuskade igår mormor och jag, vi borstade inte tänderna!" Det tyckte han var spännande... Och det gick bra med vår 8-månader gamla dotter - första gången vi lämnade henne! Hon brukar amma ett par gånger/natt (för att det är gott, inte för att hon behöver...) men det hade gått jättebra! Natten efter åt hon dock 4 gånger! Men det var tur jag had emed bröstpumpen, för jag såg inte fin ut då jag vaknade dagen efter...

POSTAT 2008-08-08 21:42:47

I morgon!!

Nu är det rätt nervöst!

Allt blev elände med blommorna till brudbuketten! Vi hade beställt aprikosa rosor på Blomsterlandet, men då vi skulle hämta dem var de ROSA!!! Riktigt ROSA! Inte alls vad jag skulle ha... Så vi fick köra runt som galningar i hela stan och leta efter aprikosa rosor. Vi hittade tillräckligt många, men en del var inte så fina. Och inte ens att de bad om ursäkt för att de gjort fel! "Jag tycker att de är aprikosa" var det enda hon sa!

Annars är nog allt under kontroll, och jag ser fram emot två lugna ohc barnfria timmar hos frisören i morgon på morgonen, innan allt brakar löst...

Hoppas hoppas hoppas att allt kommer att gå bra...

Hoppas hoppas hoppas att det är uppehåll!!!!

POSTAT 2008-08-07 21:46:05

I övermorgon...

... gäller det!

Nu är vi klara med dukning. I morgon är det stressigt! Då kommer dessutom svärföräldrarna. Och brud- och tärnbukett ska göras.

Vi har bakat ostkaka idag. Eller - farmor har gjort det. Vi har varit där och provsmakat den ikväll. Den blev god, så klart.

Dottern har fått sin första docka. Av mormor och morfar, så klart. Hon är 8 månader, och älskar den!!! Konstigt - det måste vara genetiskt! Sonen kör bara traktorer...

POSTAT 2008-08-06 23:34:24

Bordsplacering klar!!!

Nu har jag klippt och klistrat hela kvällen, men nu är äntligen bordsplaceringstavlan klar! Nu fattas bara att någon familj ringer återbud... Den blev jättestilig, ett jättestort rött papper, med bord utklippt i guldpapper, alla stolar utklippta i guld, och namnlappar även de i guld, sedan är allt uppklistrat. Stiligt värre! Till det hör att vi har två bordsplaceringar - vi ska byta efter middagen. Så det är en likadan på baksidan med. Tur att vi inte har 100 gäster, det hade blivit jobbigt att klippa så många stolar!!!

Vi har hämtat kläderna idag! Äntligen har jag fått prova min klänning i rätt storlek - den är fantastisk! De är helt underbara i butiken, som fixar allt! Tove var med och lekte med en tös på ett år, som oxå hade föräldrar som skulle gifta sig. Fast hon var ju så mycket större, och lite våldsam... Nu går jag här och vill helst bara gå och prova klänningen igen!!! Får väl ge mig till tåls till i morgon, eftersom Tove sover i samma rum som klänningen hänger.

Ska försöka sova lite nu, klockan är närmare midnatt, jag har inte somnat förrän 2 de senaste nätterna. Suck!

POSTAT 2008-08-05 22:22:56

4 dagar kvar

Det är inte alls mycket!!!!

I morgon ska vi in och hämta våra kläder. Jag längtar så!!! Min klänning är två nummer för stor, men den var perfekt, så de ska sy in den, det har de väl gjort nu. Så jag ska äntligen få prova den i rätt storkek. Ska bli så underbart! Jag läste förresten ett inlägg här om dåligt bemötande. Det har vi inte upplevt! Allt har varit perfekt! Hon som har affären känner igen oss då vi kommer, trots att hon har så mycket kunder (och det beror INTE på att jag har varit där så ofta...).

Idag har vi dukat. Bärt bord, lagt på dukar, kört saker till lokalen, fixat bordsplaceringslappar, nu börjar det likna nåt!

Är dock inte så nervös än, det känns inte som om det bara är 4 dagar kvar, har ju planerat så länge! Vad ska man göra sen då???

POSTAT 2008-08-04 21:53:15

5 dagar kvar

och regnet öser ner! Och det är nästan storm. Och det lovas ingen bättring inför helgen.... Vad ska man göra!? Skaffa parply och le =)

Sonen har gjort sit premiärbesök hos frisör idag. Han var jätteduktig, men jag tycker inte att det blev bra. Inte var det värt 210:- i alla fall!

Vi jobbar på med bordsplaceringslapparna, ska börja med kartan över placeringarna med. och klockan är 22... Hjälp!

POSTAT 2008-08-03 21:26:31

6 dagar kvar!

Jag provade mina stay ups, som jag tror att jga ska ha under klänningen på lördag. Jag har aldrig tidigare haft några sådana. Jag hade dem på mig i kanske en minut, sedan gick jag in till min blivande (som nattade sonen) och visade. Då hittade jag en stor kräkfläck på vaden från dottern som kravlade runt på golvet vid provandet. SUCK!!! Jag märkte inte ens att hon kräktes - hon gör knappt det längre. Fast det gick att torka bort...

Vi har klätt in två stolar i lakan och spetstyg, som jag knöt fast med smala guldsnören. Snyggt! Och så fixade vi två pallar på samma sätt, som ska vara parkeringspallar mitt emot oss, läste det någonstans och tyckte att det var en bra idé, så att vi får prata med några andra!

Ringkudden är klar, och jag har skrivit MÄNGDER med listor idag! På allt... Jag är så glömsk. Till och med min 4-åriga son säger det  "Jag ska påminna dig, så att du inte glömmer, mamma"...

Börjar bli nervös...

POSTAT 2008-08-02 22:30:17

Ledigt!

Idag tog vi ledigt från all bröllopsplanering och for en sväng till Halmstad. Det tar knappt två timmar, och efter 25 minuter började det - Är vi inte i Halmstad snart? Jag är jättehungrig! När är vi framme? Ska vi inte ha fika paus snart? Men sen spelade vi bilbingo, fast jag hade bara tomma papper och penna, så sammanlagt har jag målat en bit över 100 bilder idag!

Fast vi har haft det fantasktiskt skönt, badat i havet och träffat kompisar och så... Om exakt en vecka är det fullt ös på bröllopsfesten... Lite läskigt, men väldigt väldigt spännande!

POSTAT 2008-08-01 22:32:43

1 vecka kvar...

Om en vecka är det verkligen kvällen före! Då kommer man nog INTE kunna sova!

I morgon ska vi ta en liten paus från allt vad bröllop heter, och åka på minisemester till Halmstad med barnen. Hoppas på lite sol, så vi kan bada i havet!

Måste fixa bordsplaceringen med. Den var helt klar, men så fanns det inte så många bord som jag hade gjort den till! Vet inte hur jag ska få ihop det.

Och cateringen har fortfarande semsterstängt, och vi har inte hört nåt från dem sen i juni. Hoppas att allt är ok fortfarande!

Håller dessutom på att avlida av värmeslag! Det är 30 gradet här inne, och vindstilla ute så det hjälper inte att öppna... Barnen sover i alla fall, än så länge!

  1 2 > SISTA SIDAN (2)