BröllopsGuiden

ErikaRAnderssons blogg

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Tiden går
» Mitt första inlägg
« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2017-04-08 19:23:18

Tiden går

Idag är det 105 dagar kvar tills vi säger ja till varandra. Det är så mycket som behöver göras men vi är ändå på god väg med allt. Mina tärnor har nu provat klänningarna jag köpte med de satt inte alls bra nu de får åka tillbaka och jag har beställt två nya som de ska få prova och så får vi se vilken de tycker bäst om. en är kort och en är lång. en budget och en lite dyrare. Jag hoppas verkligen att någon av dem passar och sitter bra så vi kan sluta leta. 

Vid nästa lön blir det att försöka hitta en bra bh som jag kan ha under min brudklänning. Jag beställde en från evasunderkläder, men då fanns den helt plötsligt inte på lager så det skulle ta en evighet innan jag skulle få den. så nu är det bara att jaga vidare. Jag få kanske prova en sån där med tejp? 

Till veckan ska vi gå och beställa våra ringar så vi får det gjort. vigselringen är jag så osäker på så jag kommer avvakta med den. har hittat en på safira,se som jag gärna vill ha så jag ska troligen beställa den där ifrån. 

Nu i veckan har jag suttit och sytt våra dukar som vi ska ha till dukningen och festprogrammen är klara! Känns så skönt att att allt börjar falla på plats. Alkoholen till festen är också klar i princip och det är bara det alkoholfria kvar att köpa. Partytältet kom nu i här om dagen och det såj jätte bra ut. 

Det som är kvar nu är barnens kläder, gubbens kostym, och att sy upp mina klänningar. Mötet med prästen hoppas jag kommer ske snart och vi ska bara bestämma musik som vi ska ha i kyrkan också... det är inte det lättaste må jag säga!

Nu ska jag skicka tipspromenaden till min m2b så han kan skriva ut den och sedan även festprogrammet så jag får se hur det ser ut när man sätter ihop det så jag kan se helheten och om jag behöver ändra något. 

Jag ska försöka hålla lite mer uppdatering här :)

POSTAT 2017-03-26 11:20:48

Mitt första inlägg

Det här ska bli så kul! Att börja bloga om allt som händer nu. Idag är det bara 118 dagar kvar tills jag blir Fru Rask Andersson. Jag har valt att behålla mitt då min m2b har det mest vanligaste och tråkigaste efternamnet på jorden :P vi fundera ett tag på at ta något släktnamn... men vi har ju ett var sitt barn från tidigare förhållande så då skulle vi heta en sak och dem en annan. så det hade ju inte varit så roligt. så jag får ta smällen och ha två efternamn. 

Jag är i full gång just nu med at leta efter en fin bil att åka i efter vigseln. det är inte lätt vill jag säga. inget som duger för min m2b då han vill ha ett riktigt vrålåk, men vi känner ju tyvärr ingen som har något sånt och vi vill inte hyra för dyrt. 

Vi har ju egentligen inte hunnit spara så värst mycket. vi bestämde oss i januari i år att vi ville bli man och fru så någon budget har vi inte. det viktigaste är iaf fixat och det är min klänning och budgret till ringarna som vi ska köpa nu i veckan. Allt pynt till festen är köpt och maten mm är väl i stort sätt också fixad och betalt. Och visst jag! Kyrkan och präst är klart! så det är bara min makes kostym som ska köpas och hans gamla ska säljas. Den är prislapparna fortfarande kvar på och aldrig blivit använd. så den blir nog lät att sälja! 

Nu ska jag försöka komma på hur vi ska ha vårt partytäly och om vi får in ca 40 personer i den storleken som vi har tänkt :P aja det löser sig nog.